Problem s klavesnicou a myškou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
16Pedro
Light Star
Light Star

Problem s klavesnicou a myškou

Príspevok od používateľa 16Pedro »

Zdravím.dnes ráno som si zapol PC a šiel v pohode..teraz som ho šiel zapnúť a naskakuje mi tam text že Windows nebol spravne spusteny a mám navyber možnosti aby som ho pustil v nudzovom režime atd....lenže nedá sa vybrať pretože klavesnica ani myška nereaguju..vobec nesvetia, akoby neboli ani na PC pripojené..pls neviete kde môže byť chyba???
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

nemas nahodou zapojenu klavesnicu/mys cez USB ? :) ak hej tak skus prehodit aspon klavesnicu do PS/2 (ak mas redukciu, alebo klav. s PS/2) toto iste niekedy robieva pri instalacii windowsu...mohlo by to pomoct...
16Pedro
Light Star
Light Star

jj mám ich zapojené cez usb....no okej ešte vyskušam a uvidím...díky za radu
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Mas v BIOSe zapnute USB pri startovani PC?
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

ak mas bezdrotovu tak treba PS2 ale ja mam speed link illuminted keyboard USB a dal som nainstalovat ovladace originalne ze ked mi to tam vyhodilo zarizeni hid nedostal sem bla bla bla a ide aj ked startujem win (spustit win normalnym spusobem aj pri managery aj v biose

//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 17:12 )
ak mas bezdrotovu tak treba PS2 ale ja mam speed link illuminted keyboard USB a dal som nainstalovat ovladace originalne ze ked mi to tam vyhodilo zarizeni hid nedostal sem bla bla bla a ide aj ked startujem win (spustit win normalnym spusobem aj pri managery aj v biose
16Pedro
Light Star
Light Star

Zdravím.tak som tu znova. Mám zase ten problém že mi nejde ani myška a ani klávesnica. Po tom ako som to sem napísal prvý krat tak to šlo normalne z ničoho nič a teraz nejde zase. Klávesnicu mám usb pripojenie ale skúšal som aj to PS/2 a nejde ani to..a myška je usb pripojenie.....čo s tým asi je???
Napísať odpoveď