Problem s klavesnicou a myškou
Problem s klavesnicou a myškou
Zdravím.dnes ráno som si zapol PC a šiel v pohode..teraz som ho šiel zapnúť a naskakuje mi tam text že Windows nebol spravne spusteny a mám navyber možnosti aby som ho pustil v nudzovom režime atd....lenže nedá sa vybrať pretože klavesnica ani myška nereaguju..vobec nesvetia, akoby neboli ani na PC pripojené..pls neviete kde môže byť chyba???
ak mas bezdrotovu tak treba PS2 ale ja mam speed link illuminted keyboard USB a dal som nainstalovat ovladace originalne ze ked mi to tam vyhodilo zarizeni hid nedostal sem bla bla bla a ide aj ked startujem win (spustit win normalnym spusobem aj pri managery aj v biose
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 17:12 )
ak mas bezdrotovu tak treba PS2 ale ja mam speed link illuminted keyboard USB a dal som nainstalovat ovladace originalne ze ked mi to tam vyhodilo zarizeni hid nedostal sem bla bla bla a ide aj ked startujem win (spustit win normalnym spusobem aj pri managery aj v biose
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 17:12 )
Zdravím.tak som tu znova. Mám zase ten problém že mi nejde ani myška a ani klávesnica. Po tom ako som to sem napísal prvý krat tak to šlo normalne z ničoho nič a teraz nejde zase. Klávesnicu mám usb pripojenie ale skúšal som aj to PS/2 a nejde ani to..a myška je usb pripojenie.....čo s tým asi je???