Sieť
Sieť
Chcem sa spýtať že keby som zapojil do ruotra jeden kábel a dal by som si druhý koniec na dvoj zásuvku že by som zapojil 1,2,3,6 pin na jednej zásuvke a na druhej tak isto len ostatnými káblami či by mi išiel net na oboch zásuvkách. Lebo na rutri mám už iba jeden slot RJ45 a potreboval by som zapojiť ešte 2 PC. jeden klasický PC a druhý notebook keď budem potrebovať. Či je to možné či by to fungovalo. Či by išiel net na obch PC. Díky moc.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sieť
Neviem preco to komplikujes kedze ti staci jednoduchy switch, kolega ti hned dal aj model v pomere cena/vykon ..keby nieco pytaj sa.mischooo napísal:Chcem sa spýtať že keby som zapojil do ruotra jeden kábel a dal by som si druhý koniec na dvoj zásuvku že by som zapojil 1,2,3,6 pin na jednej zásuvke a na druhej tak isto len ostatnými káblami či by mi išiel net na oboch zásuvkách. Lebo na rutri mám už iba jeden slot RJ45 a potreboval by som zapojiť ešte 2 PC. jeden klasický PC a druhý notebook keď budem potrebovať. Či je to možné či by to fungovalo. Či by išiel net na obch PC. Díky moc.