Sieť

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mischooo
Expert
Expert

Sieť

Príspevok od používateľa mischooo »

Chcem sa spýtať že keby som zapojil do ruotra jeden kábel a dal by som si druhý koniec na dvoj zásuvku že by som zapojil 1,2,3,6 pin na jednej zásuvke a na druhej tak isto len ostatnými káblami či by mi išiel net na oboch zásuvkách. Lebo na rutri mám už iba jeden slot RJ45 a potreboval by som zapojiť ešte 2 PC. jeden klasický PC a druhý notebook keď budem potrebovať. Či je to možné či by to fungovalo. Či by išiel net na obch PC. Díky moc.
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Nie, nešiel. Potrebuješ kúpiť niečo takéto.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sieť

Príspevok od používateľa Andrew007 »

mischooo napísal:Chcem sa spýtať že keby som zapojil do ruotra jeden kábel a dal by som si druhý koniec na dvoj zásuvku že by som zapojil 1,2,3,6 pin na jednej zásuvke a na druhej tak isto len ostatnými káblami či by mi išiel net na oboch zásuvkách. Lebo na rutri mám už iba jeden slot RJ45 a potreboval by som zapojiť ešte 2 PC. jeden klasický PC a druhý notebook keď budem potrebovať. Či je to možné či by to fungovalo. Či by išiel net na obch PC. Díky moc.
Neviem preco to komplikujes kedze ti staci jednoduchy switch, kolega ti hned dal aj model v pomere cena/vykon ..keby nieco pytaj sa.

:)
mischooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mischooo »

Myslel som si že to nepôjde... Ale za opýtanie som nič nedal. :-) Díky moc.
Napísať odpoveď