Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Soviet: Neviem ako ty, ale ja tam mam momentalne 281 priatelov, kolko z nich si robi kvizy??? Ked poobede zapnem FB, tak vidim, ze ten script blokol aj 18 kvizov na stranke, kolko by si to vyklikaval vzhladom na to, ze kvizov kazdym dnom pribuda??? Pre mna je jednoduchsie po troch tyzdnoch si najst dve ci tri minuty cas, stiahnut novu verziu scriptu a mam pokoj zase na nejaky ten cas.
Aj natom nieco bude, ale keby si preriedil priatelov, tak s tym problemy az take nemas..Kedze povacsine tipujem, ze tam mas aj ludi s ktorymi si sa mozno ani nestretol ci poznas sa totalne minimalne..
Ja sa snazim tam udrziavat poriadok a davat tam len potrebne osoby..Tym padom, tam nemam nejake detvaky, ktore si denno denne urobia 20quizov..
Tiez som predtym fical na scriptoch, ale tym, ze FB to stale poslednu dobu menilo, som to zacal radsej blokovat takto klasicky..
Ale vsak kazdy podla toho co mu vyhovuje :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Uz asi 2 ci 3 mesiace dozadu sa mi daco poje**** na fb....neukazuje mi ziadne novinky...myslim ta cervena bublina v pravom dolnom rohu, co, kto kde co spravil a okomentoval...ked mi niekto okomentuje status, fotku, alebo sa mu nieco paci, tak mi to neoznami....vie niekto preco?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Pozri sa v blokovanych aplikaciach, ci si si to nehodou neskryl. Aj mne sa raz stalo, ze som si komentare k fotkam skryl.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Mam to vsetko ok...snad. Ved posudte...neviem co by som mal este zmenit...
Prílohy
fb.JPG
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ta cervena bublinka s cislom obcas blbne aj mne (FF), hlavne ak mam zapnutu home stranku..dovod...neznamy, ale pri profilovej stranke mi to robi malokedy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: Keby som si aj preriedil priatelov, tak tym nic nedosiahnem. Takych, ktorych poznam len z videnia a nemam si s nimi co povedat, nepristavime sa pri sebe a podobne... tam ani nemam, lebo ich tam mat nepotrebujem. Ide o to, ze kvizy vyplnaju najma ludia v praci, ked sa nudia, teda aspon v mojom pripade je to tak, cize by som musel dost ludi zmazat.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

mirak2 napísal:ta cervena bublinka s cislom obcas blbne aj mne (FF), hlavne ak mam zapnutu home stranku..dovod...neznamy, ale pri profilovej stranke mi to robi malokedy
Lenze problem je v tom, ze u mna to neblbne iba obcas, ale dobre 2-3 mesiace s tym, ze mi neukazuje maximalne nic...a to ma stve celkom.
killerisko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa killerisko »

killerisko napísal:zdavim, mam na facebooku kamarata ktory uz bohuzial nieje medzi nami.. tak sa chcem opytat ci mi to tam bude pripominat jeho narodeniny kazdy rok alebo sa da kontaktovat nejako sukromne admina a poziadat ho o zmazanie jeho uctu, alebo co sa v takej situacii robi ?? .. viem zeby sa to dalo vyriesit vymazaním si ho z priatelov ale spolocnych priatelov mame asi 30 :(
nikto nevie ? :?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

killerisko napísal:nikto nevie ? :?
Poviem ti pravdu, mne asi pred 3 tyzdnami zablokovali konto a vobec neviem z akeho dovodu. Napisal som do supportu presne na ten mail kde sa riesia problemy ohladom "disabled accountu". Ako odpoved som dostal ze uz vybavuju moj problem a v nasledujucich dnoch mi odblokuju ucet..a srali nato.. tak fakt neviem ci tebe to uveria ..to ako by som teraz napisal aby ti zmazali ucet.. :?
killerisko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa killerisko »

staci ze si precitaju, popripade uvidia co ma vsetko nahadzane na nastenke, datum posledneho prihlasenia.. same spomienky, fotky a tie smutiace reci vsetkych co mu tam pisu.. no hrôza.. a ked si predstavim ze ma to bude upozornovat kazde jeho narodeniny, az mi je z toho zle :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najideálnejšie riešenie je vymazať si ho z priateľov.. a nech tak urobia aj ostatní 30ti známi, ak im to bude vadiť. Ja by som to tak urobil.

Zbytočne sa budeš srať s adminmi, že nech ho zmažú, bo umrel..... teraz ma napadá.. ako im to dokážeš, že naozaj umrel a nerobíte si prču z nejakého neaktívneho kamaráta?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

brm, predsa uznaj ze robit si prcu s toho ze mi zomrel kamarat :? to by ten dotycny musel byt najvacsi kreten aky sa kedy mohol narodit .
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Filipito.. aj horší kreténi chodia po svete.. :roll:
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

killerisko napísal:staci ze si precitaju, popripade uvidia co ma vsetko nahadzane na nastenke, datum posledneho prihlasenia.. same spomienky, fotky a tie smutiace reci vsetkych co mu tam pisu.. no hrôza.. a ked si predstavim ze ma to bude upozornovat kazde jeho narodeniny, az mi je z toho zle :(
Skus zistit od rodiny heslo (mozno ho mal ulozene) a Settings -> Deactivate account
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Lub0$ napísal:Uz asi 2 ci 3 mesiace dozadu sa mi daco poje**** na fb....neukazuje mi ziadne novinky...myslim ta cervena bublina v pravom dolnom rohu, co, kto kde co spravil a okomentoval...ked mi niekto okomentuje status, fotku, alebo sa mu nieco paci, tak mi to neoznami....vie niekto preco?
Nastavene to mas aj tam ked das na to cervene dole a tam Zobrazit vsetky/Show all a tam napravo zaskrtnute vsetky veci?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

JJ, ok uz mi to fici....nechapem co sa stalo, kedze ja som bol v nastaveniach teraz po prvy krat....a hej bolo to poodklikovane...
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

FarmVille: Ako sa tam získavajú tie FV peniaze, myslím tie bankovky nie tie coins. :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Tie si musis kupit za real peniaze :)
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

no ano dá sa aj tak ale nejako mi tam sem tam nabehne nejaká tá bankovka a určite som si to nekupil tak chcem vediet čo som spravil ked mi to tam nabehlo :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mne sa zda, ze mi to dalo po ziskani levelu alebo nejakeho achievementu. Treba skusit, ale nie je to po kazdom leveli.
///v Mafii dostavas reward points za kazdy druhy level ;)
Napísať odpoveď