Street Fighter IV

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Opak napísal:ale mne to len teraz tak išlo..inač to ide fajne..ale každopádne dik..pozrem sa na to
Tak ja keď som mal zapnutý V-Sync,mal som fps okolo 30,a keď to mám teraz vypnuté mám neustále 60. Každopádne ma sere to, že od tejto hry sa neviem odtrhnúť,už tu hladujem hodinu a pol,ale neustále ma to ťahá,proste keď sa dostaneš k Seth-ovi,tak tam sa hru jednoducho vypnúť už nedá. :D

Našiel som viacero zaujímavostí:

Unlock Artwork

Complete Each character's Trials in Challenge mode to unlock their respective artwork in the gallery option.
Unlock Prologues and Endings in the gallery options.

Ending Beat Arcade mode with any character to get thier respective ending.
Prologues Beat Arcade mode with any character to get thier respective ending.

Unlock the special videos in the gallery option.

The Chun Li Vs. Crimson Viper video Beat arcade mode with Chun Li And Crimson Viper
The Gouken Vs Akuma Video Beat Arcade mode with Gouken and Akuma.
The Guile Vs. Abel Video Beat arcade mode with Guile and Abel
The Ryu Vs. Ken Video Beat arcade mode with Ryu and Ken.
The Seth VS. M.Bison Video Beat the game with M.Bison and Seth

Unlockable Colors

Color #10 Beat Survival Mode #16
Color #3 Beat Time Attack #1
Color #4 Beat Survival Mode #1
Color #5 Beat Time Attack Mode #6
Color #6 Beat Survival Mode #6
Color #7 Beat Time Attack Mode #11
Color #8 Beat Survival Mode #11
Color #9 Beat Time Attack Mode #16

Unlocking Characters

Akuma After unlocking Sakura, Dan, Cammy, Fei Long, Gen and Rose, Fight him on arcade mode, to do that, Get at least 2 perfects and 2 Ultra Finishes.
Cammy End the arcade mode with Crimson Viper
Dan End the arcade mode with Sakura
Fei Long End the arcade mode with Abel
Gen End the arcade mode with Chun-Li
Gouken After unlocking Akuma, Sakura, Dan, Cammy, Fei Long, Gen and Rose, Fight him on arcade mode, to do that, Get at least 2 perfects and 3 Ultra Finishes.
Rose End the arcade mode with M.Bison
Sakura End the arcade mode with Ryu
Seth End the game with all the other characters
drobecD
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa drobecD »

AKo do matky p...i .... sa da ten po..b.....y SETH poraziť .. prvy krat ho dam a druhy krat ani kkt sak to sa NEDA HODINU SOM HRAL ANI NAHODOU SAK TO SA NEDAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO JE TO ZA KKTSKU HRU KRISTA !!!!!
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

:lol: tak to som si aj ja hovoril skus sa naucit par trikov a ucite ho porazis ked sa ti fakt nedari nastav si hru na 1 kolo cize po jednej vyhre ides na dalsieho bojovnika a ked prides k SEthovy tak ho staci len 1krat porazit. :)
drobecD
Amateur
Amateur

Podla mojho je ta hra velmi nevyvažena ba priam hrozna... grafika je pekna ale hratelnost strašna .. po druhe hram asi so 4rtym bojovnikom a nie a nie vyhrať novy charakter .... v tekene som prešiel s jednym a druheho som ziskal .. na teken sa to nechyta ....
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

ako tu už bolo spomenuté mnohokrát na tekken sa to ani vonkoncom nechytá ale skus mi povedať nejakú hru tohto žánru na pc (samozrejme myslím tie novšie ) :oops:
drobecD
Amateur
Amateur

Sak toto že neexistuje škoda toho ... :? preto sa musim rozčulovať na steeete kedže teken 3jku na pc som prešiel asi 3x ....
Tiboho
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tiboho »

bol som poslany sem takze ide o to ked zapnem hru zobrazi sa mi cierna obrazovka,zvuk pocujem normalne akurat nevidim na obraz Sad mam najnovsi direct ,ovladace na grafiku.... zostava ath.64 ql64 2ghz .2 gb ram . ati radeon 4570 512 mb
SSemteXX
Guru
Guru

Tiboho napísal:bol som poslany sem takze ide o to ked zapnem hru zobrazi sa mi cierna obrazovka,zvuk pocujem normalne akurat nevidim na obraz Sad mam najnovsi direct ,ovladace na grafiku.... zostava ath.64 ql64 2ghz .2 gb ram . ati radeon 4570 512 mb
Crack.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ake to ma poziadavky ?? rozbeham to na AMD Athlon 64 3000+ 1GB Ram a ATI Radeon HD 3650 512MB DDR2 ?? .. niedke na nete som raz narazil na stranku kde sa dali spravit testy na hry ci ich spusti na vasom PC .. neviete niekto jak sa to vola ?? ze neotravujem stale :D
Tiboho
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tiboho »

SSemteXX napísal:Crack.
tak skusil som uz strasne vela crackov stale rovnake, inak mam windows 7 ultimate to ma asi tiez anto vplyv
SSemteXX
Guru
Guru

Tiboho napísal:tak skusil som uz strasne vela crackov stale rovnake, inak mam windows 7 ultimate to ma asi tiez anto vplyv
Asi tak, bude to OS-om. :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

slavo120 napísal:Ake to ma poziadavky ?? rozbeham to na AMD Athlon 64 3000+ 1GB Ram a ATI Radeon HD 3650 512MB DDR2 ?? .. niedke na nete som raz narazil na stranku kde sa dali spravit testy na hry ci ich spusti na vasom PC .. neviete niekto jak sa to vola ?? ze neotravujem stale :D
:arrow: http://www.google.com/search?q=street+f ... =firefox-a
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

slavo120 napísal:... poziadavky ?? rozbeham to na AMD Athlon 64 3000+ 1GB Ram a ATI Radeon HD 3650 512MB DDR2 ?? ..
spustis, mam podobnu zostavu ako ty (moja grafika je ATI 1950 Pro).
SSemteXX
Guru
Guru

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dost som sklamany s tejto hry :? prvy tyzden bol super, super odychovka, ale neako ma to zacina nudit stale to iste dookola :( ,
keby tam bolo nieco take ako v tekkene , ze ides tou ulickou, na teba skacu nepriatelia a ty ich mas bit , bolo by to zaujimavejsie, ale na pc je to OK :)
SSemteXX
Guru
Guru

Filipito napísal:dost som sklamany s tejto hry :? prvy tyzden bol super, super odychovka, ale neako ma to zacina nudit stale to iste dookola :( ,
keby tam bolo nieco take ako v tekkene , ze ides tou ulickou, na teba skacu nepriatelia a ty ich mas bit , bolo by to zaujimavejsie, ale na pc je to OK :)
Tak áno,mňa to bavilo tiež asi 3-4 dni,potom nič. No na PC je to ok.
Mirenko
Light Expert
Light Expert

komba

Príspevok od používateľa Mirenko »

Chcel by som sa opýtať na obrázky dole lebo neviem čo mám stláčať keď je tam charge a napr. šipka hore a dole. A ešte na tie 360 stupňové šípky čo mám stlačiť.
Prílohy
Street Fighter IV.JPG
toto.GIF
(222.64 KiB) 268 stiahnutí
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Mas nieco s rukami, ked nevies odkliknu par stran dozadu??? Riesilo sa to tu dost krat, boli tu aj videa
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak som si stiahol Benchmark aby som vedel ako mi to pojde .. idem do menu nastavim grafiku vsetko slape a ked sa pusta hra cierna obrazovka a koniec nic som nevidel :( .... a ked to chcem opät pustit tak mi teraz uz vyhadzuje fatal error "failed creating Direct3D device" .. mam AMD Athlon 3000+ 1GB ram a Ati HD 3650 512MB AGP .... neviete niekto cim to je ?? aby som si zbytocne nezaobstaral plnu hru ak mi to nema ist .. nechapem lebo minimalne poziadavky splnam
SSemteXX
Guru
Guru

slavo120 napísal:Tak som si stiahol Benchmark aby som vedel ako mi to pojde .. idem do menu nastavim grafiku vsetko slape a ked sa pusta hra cierna obrazovka a koniec nic som nevidel :( .... a ked to chcem opät pustit tak mi teraz uz vyhadzuje fatal error "failed creating Direct3D device" .. mam AMD Athlon 3000+ 1GB ram a Ati HD 3650 512MB AGP .... neviete niekto cim to je ?? aby som si zbytocne nezaobstaral plnu hru ak mi to nema ist .. nechapem lebo minimalne poziadavky splnam
Mám tú istú grafickú ako ty a hra mi beží na FULLke,síce mám 4Jadro a 2GB Ram ale nemal som žiadne problémy. Máš nové ovládače na tú Graf.? :roll:
Napísať odpoveď