F.A. Premier league

O športe...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

kali520 napísal:
Je fakt sila ked tu zastanca taktickej defenzivi zacne davat rozumi o utocnom futbale :roll:
Keby som mal inú prezývku , napríklad Angličan, by si toto nepísal . Áno , miernim zástancom defenzívnej hry som , ale nie úplne . Všetko , či vyhráš alebo nie sa odvíja od defenzívy . Mám rád defenzívnu hru s konštruktívnim poňatím hry , možno aj preto fandím ASR a nie Interu , aj ked tí začali hrať po odchode Ibru imho lepšie .

Mne sa hra Arsenalu nepáči e basta . Rovnako ako Manchestru . Páči sa mi hra Liverpoolu , aj ked tomu to teraz moc nejde .
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Talian napísal:Páči sa mi hra Liverpoolu , aj ked tomu to teraz moc nejde .
Po odchode Alonsa to uz nebude take ake to byvalo ... ten to tam s Mascheranom uspesne drzal v zadu a tvoril tu ich hru ktoru potrebovali.
Talian
Medium Star
Medium Star

- eXo - napísal:Po odchode Alonsa to uz nebude take ake to byvalo ... ten to tam s Mascheranom uspesne drzal v zadu a tvoril tu ich hru ktoru potrebovali.
Často sa ale stávalo , že Alonso bol len na lavici náhradníkov . Ked sa uzdraví Aquilani , bude lepší ako on , Lucas je drevo .
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Talian napísal:Keby som mal inú prezývku , napríklad Angličan, by si toto nepísal . Áno , miernim zástancom defenzívnej hry som , ale nie úplne . Všetko , či vyhráš alebo nie sa odvíja od defenzívy . Mám rád defenzívnu hru s konštruktívnim poňatím hry , možno aj preto fandím ASR a nie Interu , aj ked tí začali hrať po odchode Ibru imho lepšie .

Mne sa hra Arsenalu nepáči e basta . Rovnako ako Manchestru . Páči sa mi hra Liverpoolu , aj ked tomu to teraz moc nejde .
To ze sa tebe ich hra nepaci neznamena ze nehraju utocne a kombinacne.

Vzdy ked v nejakom prenose je hostom nejaky trener a hraje Arsenal hovoria o tom ako hraju utocnym moderny kombinacny futbal. Takze niesom sam s takym nazorom.
Talian
Medium Star
Medium Star

kali520 napísal:To ze sa tebe ich hra nepaci neznamena ze nehraju utocne a kombinacne.

Vzdy ked v nejakom prenose je hostom nejaky trener a hraje Arsenal hovoria o tom ako hraju utocnym moderny kombinacny futbal. Takze niesom sam s takym nazorom.
LOL, toto si zadrel . Nechápem , prečo sa riadiš timi "odborníkmi" , ktorý sú práve hosťami v štúdiu pri niakom zápase LM .
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Talian napísal:LOL, toto si zadrel . Nechápem , prečo sa riadiš timi "odborníkmi" , ktorý sú práve hosťami v štúdiu pri niakom zápase LM .
Talian teraz si ty zadrel .... ked si precitas poriadne jeho prispevok tak zistis ze on nevravel hoocijaky host ale trener ... takze "odbornici" to asi nebudu.
Talian
Medium Star
Medium Star

Vsak práve , tréneri nie su odborníci na futbal , ale to je na dlho .

Mysli si , že hrá Arsenal pekný futbal , mne sa nepáči a basta .
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Talian napísal:Vsak práve , tréneri nie su odborníci na futbal , ale to je na dlho .
to nemôžeš myslieť vážne...
Talian
Medium Star
Medium Star

Steven666 napísal:to nemôžeš myslieť vážne...
Já to ale myslel inak , napríklad si vezmi je*** s prvej franzúzsku ligu , príde do štúdia : Jo tak Lyon hrá krásny útoční fotbal , priviedli Lopéza , sú silný , pri tom ich za posledné dva roky nevidel ani raz hrať .

Zostavovať formáciu a vyznať sa vo svojom mužstve je niečo iné ako sa vyznať v niakom inom mužstve a tvrdiť , že je odborníkom , ked ani nevie na akú formáciu hrajú .
kali520
Darca
Darca

Talian napísal:LOL, toto si zadrel . Nechápem , prečo sa riadiš timi "odborníkmi" , ktorý sú práve hosťami v štúdiu pri niakom zápase LM .
Preto lebo sa neriadim takym "odbornikom" akym si ty.
Já to ale myslel inak , napríklad si vezmi je*** s prvej franzúzsku ligu , príde do štúdia : Jo tak Lyon hrá krásny útoční fotbal , priviedli Lopéza , sú silný , pri tom ich za posledné dva roky nevidel ani raz hrať .
Staci ked uvidi len par zapasov z toho sa da usudit ako dane muzstvo hraje.

Opat sa opytam, ked tebe sa volaka hra nepaci musi byt preto automaticky nepekna a nekombinacna? Ked sa napr tebe pacia odkopi stoperov AS Rim a mne sa pacia narazacky zalohy Arsenalu tak ako usudime co je pekna hra? Treba zistit nazor tretej strany a najelpsie ked tu tretiu stranu tvori co najviac ludi, ta tretia strana su napr tzv "odbornici" v studiu LM alebo aj komentatori a novinari. Inymi slovami vseobecny nazor brany vacsinou sa z vacsej casti stava pravdou.
Talian
Medium Star
Medium Star

Ked ti vacina povie skoc z 10 poschodia, skočíš ? Pretože je to väčšina a ja jeden tvrdím, že neskáč(som dobrý človek :D ) .

Vidiet , ze sledujes hlavne Arsenal , ak teda nieco sledujes . Prave ASR neodkopáva lopty , OK mozno na Arsenale odkopával , ked im chýbalo 11hráčov , tak sa nečuduj .

Často , ale najväčšiu defenzívu hrajú anglické tími , ktorých každý chváli , aký hrajú krásny ofenzívny futbal .

Nebudem ti opäť vypisovat podrobnosti , bol by som tu do vecera a nemam na to cas ani chut sa tu s tebou natahovat , ci zaspavam pri hre Arsenalu , alebo pri nej onanujem .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Musím uznať, že mladý Weiss je ozaj dobrý 8) Škoda, že kope za City, kde je tak nabitý káder... s takýmito výkonmi by určite hrával v nejakom slabšom PM mužstve aj v základe
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Talian s tou defenzivou anglickych tymov mas prvadu .. hlavne v tych vacsich stretnutiach po jednom gole zvycajne pride nechutny beton ... a beton a beton ... napr. v LM asi nemusim spominat kto hral s kym ze ?
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

- eXo - napísal:Talian s tou defenzivou anglickych tymov mas prvadu .. hlavne v tych vacsich stretnutiach po jednom gole zvycajne pride nechutny beton ... a beton a beton ... napr. v LM asi nemusim spominat kto hral s kym ze ?
A čo čakáš v takých zápasoch?
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ano cakam defenzivu ale nie beton beton beton ... po tom 2zapase sa zniesla vlna kritiky na taku taktiku kto sa ma pozerat na futbal kde 10 hraci stoja vo vlastnej 11. To sa rovno kludne mohli postavit s brankarom na brankovu ciaru bolo by to mozno zaujimavejsie ... Ale aj tak aspon nepostupili za takyto vykon tak im bolo treba ...
Pre mna nie je toto futbal a takuto hru vylozene neznasam ... kludne nech si brania ale nie takymto debilnym stylom ...
kali520
Darca
Darca

talian napísal:Ked ti vacina povie skoc z 10 poschodia, skočíš ? Pretože je to väčšina a ja jeden tvrdím, že neskáč(som dobrý človek ) .
Nepochopil si.
talian napísal:Vidiet , ze sledujes hlavne Arsenal , ak teda nieco sledujes . Prave ASR neodkopáva lopty , OK mozno na Arsenale odkopával , ked im chýbalo 11hráčov , tak sa nečuduj .
To bol len priklad, mozes si tam zamenit bars ake ine muzstva, faktom ale ostava ze Arsenal lopty neodkopovae ale hraje viac menej s narazackami, kombinacnu hru po zemi. Je pravda ze AS Rim nesledujem, ale co som mal moznosti ich vidiet vacsinou boli bud hrosim muzstvom alebo vyrovnanym. Nicim svetobornym nedisponovali, v podstate obycajne nadpriemerne muzstvo s obycajnou hrou.
talian napísal:Často , ale najväčšiu defenzívu hrajú anglické tími , ktorých každý chváli , aký hrajú krásny ofenzívny futbal .
Ide o to kedy a v ktorych zapasoch hraju defenzivny futbal.
- eXo - napísal:Ano cakam defenzivu ale nie beton beton beton ... po tom 2zapase sa zniesla vlna kritiky na taku taktiku kto sa ma pozerat na futbal kde 10 hraci stoja vo vlastnej 11. To sa rovno kludne mohli postavit s brankarom na brankovu ciaru bolo by to mozno zaujimavejsie ... Ale aj tak aspon nepostupili za takyto vykon tak im bolo treba ...
Pre mna nie je toto futbal a takuto hru vylozene neznasam ... kludne nech si brania ale nie takymto debilnym stylom ...
No urcite sa to nevyrovna betonu ktori praktikuju taliani vo vyradovacich castiach LM ako stvrtfinale alebo semifinale
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Zaujímavá diskusia za tie dni, čo som tu nebol ;-) Inak k Chelsea, čo ja viem.. im ani netreba nakupovať, pre nich to zas až taký trest nie je, majú kvalitnú akadémiu a teraz cez leto prišiel tuším tiež len Zhirkov..
- eXo -
Light Professional
Light Professional

No neviem mne sa to zda celkom kruty trest ... hlavne to leto ... aj ked mozno nenakupuju tolko vela ale co ty vies moze sa nieco stat a bude potreba zalepit dieru a teraz nebude cim ... mozno ze sa niekto zrani a Stoch ked sa vrati tak sa dostane do zakladnej 11 :D ale to su skor moje predstavy ...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Uz sa tesim na zajtrajsi zapas Tottenham - Manchester United, dufam ze Lennon opat vyskoli superovu obranu a po zapase bude svietit v tabulke premierleague na konte Spurs 15 bodov :P
Napísať odpoveď