talian napísal:Ked ti vacina povie skoc z 10 poschodia, skočíš ? Pretože je to väčšina a ja jeden tvrdím, že neskáč(som dobrý človek ) .
Nepochopil si.
talian napísal:Vidiet , ze sledujes hlavne Arsenal , ak teda nieco sledujes . Prave ASR neodkopáva lopty , OK mozno na Arsenale odkopával , ked im chýbalo 11hráčov , tak sa nečuduj .
To bol len priklad, mozes si tam zamenit bars ake ine muzstva, faktom ale ostava ze Arsenal lopty neodkopovae ale hraje viac menej s narazackami, kombinacnu hru po zemi. Je pravda ze AS Rim nesledujem, ale co som mal moznosti ich vidiet vacsinou boli bud hrosim muzstvom alebo vyrovnanym. Nicim svetobornym nedisponovali, v podstate obycajne nadpriemerne muzstvo s obycajnou hrou.
talian napísal:Často , ale najväčšiu defenzívu hrajú anglické tími , ktorých každý chváli , aký hrajú krásny ofenzívny futbal .
Ide o to kedy a v ktorych zapasoch hraju defenzivny futbal.
- eXo - napísal:Ano cakam defenzivu ale nie beton beton beton ... po tom 2zapase sa zniesla vlna kritiky na taku taktiku kto sa ma pozerat na futbal kde 10 hraci stoja vo vlastnej 11. To sa rovno kludne mohli postavit s brankarom na brankovu ciaru bolo by to mozno zaujimavejsie ... Ale aj tak aspon nepostupili za takyto vykon tak im bolo treba ...
Pre mna nie je toto futbal a takuto hru vylozene neznasam ... kludne nech si brania ale nie takymto debilnym stylom ...
No urcite sa to nevyrovna betonu ktori praktikuju taliani vo vyradovacich castiach LM ako stvrtfinale alebo semifinale