Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gm4n »

hrava niekdo na Thunderhorne a je v nejakej CZ/SK guilde? chcel by som sa do nejakej dostat kedze teraz zacinam na offi a neviem dobre po eng.

/// este by som chcel vedet... kamos chce ist na ofi a chcel by vedet co si ma kupit. ci mu staci wotlk alebo musi vsetko. WOW TBC WOTLK. a bude mat 2 ucty aj s bratom. no a staci len jedna orig hra ci musi kupit dbe hry aby sa mohol zaregistrovat 2x
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

No budeš potrebovať(pre začiatok) Originál WOW,TBC,WOTLK (ak chceš byť časom 80) potom jedna krabica WOW= jeden účet čiže budeš potrebovať všetky krabice 2 krát ak chcete mať 2 účty...no a nakoniec pri registrovaní budeš potrebovať game kartu alebo bankomatovú kartu s Internet bankingom...alebo je taká možnosť aby si využil Trial account vylvloval na ňom na lvl 20 a potom rozšíril acc na WOW hral tých 30 dní grátis hodil tam free Wotlk Trial hral ďaľších 10 dní a potom nastavil subscription

:D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

máte niekto nejaké tipy ako nafarmiť aspoň 5k goldov za týžden ? ..chcel by som si už konečne zaobstarat 280% mounta ..lenže neviem čo, kde a ako mám farmiť ..za tipy Ď. :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

blitzkrieg napísal:máte niekto nejaké tipy ako nafarmiť aspoň 5k goldov za týžden ? ..chcel by som si už konečne zaobstarat 280% mounta ..lenže neviem čo, kde a ako mám farmiť ..za tipy Ď. :)
hras na ofiku tak si uz davno mal mat! a ak nie tak si musis vymysliet sam cez ake povolania alebo co budes grindovat a predavat v aukcii a ak hras na neofiku tak si sem ani pisat nemusel :D
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

taky cely den farmenia veinov v northrende je celkom vynosny alebo tiez suciastky na ENG farmy 24 HOD denne a mas to
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

profesie ktoré najviac vynášajú sú mining (najlepšie na farmenie goldov), alchemy (flasky a epic gemy tiež vynášajú) a herbalism.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ST1 napísal:hras na ofiku tak si uz davno mal mat! a ak nie tak si musis vymysliet sam cez ake povolania alebo co budes grindovat a predavat v aukcii a ak hras na neofiku tak si sem ani pisat nemusel :D
neboj z neoffi som už vyrástol ...lenže ja som lenivý a chcel by osm nejaku rýchlejšiu cestu a farmiť ma veľmi nebaví keď som 2 dni v kuse farmil mining na JC ..aby som mal aspoň 420 skill
//btw teraz som niečo čítal že v DM east ...je veľmi dobré farmiť a to Rich thorium veins ...3x veiny v inštancii ..ževraj sa dá na tom zarobiť ..tak snáď to blizzard ešte nefixol, keď vyskúšam tak napíšem či to tak funguje
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

heh na 280% skill som goldy zarobil robenim questov,ktore som pocas expenia neurobil,popritom samozrejme daily a zda sa mi ze teraz ak mas Exalted s Kirin tor atd.? tak mas fly skill za 4000G,to ma dost nas*alo kedze tyzden potom co som si kupil skill vysiel 3.2 :roll: ja odporucam questy co mas,mas za to aj achievy aj goldy,no ak te questy uz mas hotove tak profesia,daily a boosty :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:heh na 280% skill som goldy zarobil robenim questov,ktore som pocas expenia neurobil,popritom samozrejme daily a zda sa mi ze teraz ak mas Exalted s Kirin tor atd.? tak mas fly skill za 4000G,to ma dost nas*alo kedze tyzden potom co som si kupil skill vysiel 3.2 :roll: ja odporucam questy co mas,mas za to aj achievy aj goldy,no ak te questy uz mas hotove tak profesia,daily a boosty :D
momentálne som bol asi 10x v Scarlet monastery a teraz idem navštívit DM ..tak uvidím čo a ako ...a odporúčam chodiť SM aj 20 krát :) padla mi tam 2x po sebe Staff of Jordan (epic)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chalani potrebovla by som poradit macro pre drujda ze ked stlacim tak mi to na seba nahodi healersku dotku a hned ma to da do pr medveda alebo este dake uzitocne makra pre drujda by mi dakto poradil pls
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

RainbowSix napísal:chalani potrebovla by som poradit macro pre drujda ze ked stlacim tak mi to na seba nahodi healersku dotku a hned ma to da do pr medveda alebo este dake uzitocne makra pre drujda by mi dakto poradil pls
ked dáš do google "druid macros" alebo podobne tak ti najde nekonečne veľa strán o makrach ..tak použi google
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

najskor povedz ktoru hotku chces a ked tak
/cast meno healu
/cast Dire bear form
/stop macro neviem ci som dobre napisal :oops:
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

to stop macro nemusi byt :) ale inak sa mi zda celkom dobre :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

S tym healom si ta trochu dovlim poopravit kedze tipujemze to bude pouzivat v PvP a bude mat zakliknuty iny target ... toto je makro ktore na teba vycasti bez toho aby si musel preklikavat na seba

/cast [target=player] Lifebloom prip. Rejuvenation
/cast Dire Bear Form

ak chces nahadzat viac tych hotiek naraz tak potom namiesto cast das castsequence
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

maco je fajn, ak ho mas na hotkey, inaksie staci mat zapnuty selfcast... kliknut pravym a ide sa :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

ok to som chcel dakujem a neviete este dake vhodne macro ktore viuzijem este u drujda pri pvp ?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

RainbowSix napísal:ok to som chcel dakujem a neviete este dake vhodne macro ktore viuzijem este u drujda pri pvp ?
/cast Lifebloom
/cast Lifebloom
/cast Lifebloom
/cast Travel Form

joke :lol:
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

- eXo - napísal:S tym healom si ta trochu dovlim poopravit kedze tipujemze to bude pouzivat v PvP a bude mat zakliknuty iny target ... toto je makro ktore na teba vycasti bez toho aby si musel preklikavat na seba

/cast [target=player] Lifebloom prip. Rejuvenation
/cast Dire Bear Form

ak chces nahadzat viac tych hotiek naraz tak potom namiesto cast das castsequence
no mam stym tvojim mcrom problem no ked som v macke tak by som potrebovla aby ma to zase hodilo do macky alebo medveda

a upravil som si to do podoby
/cast [target=rnb] Rejuvenation
/cast Dire Bear Form
to jedno predtym co si mi dal neviem co to bolo tak mi to koli tomu ani neslo
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Po dlhom čase chcem začať hrať. Najlepší Free Server? VEľa ľudí, a čo ja viem nejaké 10x XP alebo niečo také. fakt neviem. Hrával som na scapegaming, teraz to je hrôza. Čo odporúčate?
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

ja hrám na wowspider je ešte len vo vývoji ale je veľmi sympatické že sa na nom pracuje nie ako na ostatných serveroch [/list]
Napísať odpoveď