Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
hrava niekdo na Thunderhorne a je v nejakej CZ/SK guilde? chcel by som sa do nejakej dostat kedze teraz zacinam na offi a neviem dobre po eng.
/// este by som chcel vedet... kamos chce ist na ofi a chcel by vedet co si ma kupit. ci mu staci wotlk alebo musi vsetko. WOW TBC WOTLK. a bude mat 2 ucty aj s bratom. no a staci len jedna orig hra ci musi kupit dbe hry aby sa mohol zaregistrovat 2x
/// este by som chcel vedet... kamos chce ist na ofi a chcel by vedet co si ma kupit. ci mu staci wotlk alebo musi vsetko. WOW TBC WOTLK. a bude mat 2 ucty aj s bratom. no a staci len jedna orig hra ci musi kupit dbe hry aby sa mohol zaregistrovat 2x
-
undertaker35
Expert
No budeš potrebovať(pre začiatok) Originál WOW,TBC,WOTLK (ak chceš byť časom 80) potom jedna krabica WOW= jeden účet čiže budeš potrebovať všetky krabice 2 krát ak chcete mať 2 účty...no a nakoniec pri registrovaní budeš potrebovať game kartu alebo bankomatovú kartu s Internet bankingom...alebo je taká možnosť aby si využil Trial account vylvloval na ňom na lvl 20 a potom rozšíril acc na WOW hral tých 30 dní grátis hodil tam free Wotlk Trial hral ďaľších 10 dní a potom nastavil subscription

-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hras na ofiku tak si uz davno mal mat! a ak nie tak si musis vymysliet sam cez ake povolania alebo co budes grindovat a predavat v aukcii a ak hras na neofiku tak si sem ani pisat nemuselblitzkrieg napísal:máte niekto nejaké tipy ako nafarmiť aspoň 5k goldov za týžden ? ..chcel by som si už konečne zaobstarat 280% mounta ..lenže neviem čo, kde a ako mám farmiť ..za tipy Ď.
-
blitzkrieg
Professional
neboj z neoffi som už vyrástol ...lenže ja som lenivý a chcel by osm nejaku rýchlejšiu cestu a farmiť ma veľmi nebaví keď som 2 dni v kuse farmil mining na JC ..aby som mal aspoň 420 skillST1 napísal:hras na ofiku tak si uz davno mal mat! a ak nie tak si musis vymysliet sam cez ake povolania alebo co budes grindovat a predavat v aukcii a ak hras na neofiku tak si sem ani pisat nemusel
//btw teraz som niečo čítal že v DM east ...je veľmi dobré farmiť a to Rich thorium veins ...3x veiny v inštancii ..ževraj sa dá na tom zarobiť ..tak snáď to blizzard ešte nefixol, keď vyskúšam tak napíšem či to tak funguje
heh na 280% skill som goldy zarobil robenim questov,ktore som pocas expenia neurobil,popritom samozrejme daily a zda sa mi ze teraz ak mas Exalted s Kirin tor atd.? tak mas fly skill za 4000G,to ma dost nas*alo kedze tyzden potom co som si kupil skill vysiel 3.2
ja odporucam questy co mas,mas za to aj achievy aj goldy,no ak te questy uz mas hotove tak profesia,daily a boosty 
-
blitzkrieg
Professional
momentálne som bol asi 10x v Scarlet monastery a teraz idem navštívit DM ..tak uvidím čo a ako ...a odporúčam chodiť SM aj 20 krátDiablo napísal:heh na 280% skill som goldy zarobil robenim questov,ktore som pocas expenia neurobil,popritom samozrejme daily a zda sa mi ze teraz ak mas Exalted s Kirin tor atd.? tak mas fly skill za 4000G,to ma dost nas*alo kedze tyzden potom co som si kupil skill vysiel 3.2ja odporucam questy co mas,mas za to aj achievy aj goldy,no ak te questy uz mas hotove tak profesia,daily a boosty
-
RainbowSix
Light Professional
-
blitzkrieg
Professional
ked dáš do google "druid macros" alebo podobne tak ti najde nekonečne veľa strán o makrach ..tak použi googleRainbowSix napísal:chalani potrebovla by som poradit macro pre drujda ze ked stlacim tak mi to na seba nahodi healersku dotku a hned ma to da do pr medveda alebo este dake uzitocne makra pre drujda by mi dakto poradil pls
-
Geogomeogo
Light Professional
S tym healom si ta trochu dovlim poopravit kedze tipujemze to bude pouzivat v PvP a bude mat zakliknuty iny target ... toto je makro ktore na teba vycasti bez toho aby si musel preklikavat na seba
/cast [target=player] Lifebloom prip. Rejuvenation
/cast Dire Bear Form
ak chces nahadzat viac tych hotiek naraz tak potom namiesto cast das castsequence
/cast Dire Bear Form
ak chces nahadzat viac tych hotiek naraz tak potom namiesto cast das castsequence
-
RainbowSix
Light Professional
/cast LifebloomRainbowSix napísal:ok to som chcel dakujem a neviete este dake vhodne macro ktore viuzijem este u drujda pri pvp ?
/cast Lifebloom
/cast Lifebloom
/cast Travel Form
joke
-
RainbowSix
Light Professional
no mam stym tvojim mcrom problem no ked som v macke tak by som potrebovla aby ma to zase hodilo do macky alebo medveda- eXo - napísal:S tym healom si ta trochu dovlim poopravit kedze tipujemze to bude pouzivat v PvP a bude mat zakliknuty iny target ... toto je makro ktore na teba vycasti bez toho aby si musel preklikavat na seba
/cast Dire Bear Form
a upravil som si to do podoby
/cast [target=rnb] Rejuvenation
/cast Dire Bear Form
to jedno predtym co si mi dal neviem co to bolo tak mi to koli tomu ani neslo
-
Armageddon
Light Star
-
Alex481991
Medium Star