Aké zbrane používajú pri nakrúcaní???

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Aké zbrane používajú pri nakrúcaní???

Príspevok od používateľa Gregory House »

Ahojte. Už som sa viackrát zamyslel nad tým, že aké zbrane používajú pri nakrúcaní akčných filmov.
Moje tipy sú:
Poplašné zbrane
Airsoft zbrane s plynovým pohonom (blow back)
Airsoft zbrane bez plynového pohonu.

Ak niekto pozná pravdu, prosím napíšte. Thanks. :smt071 :smt067 :smt068
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

skutočne zbrane a slepe naboje? hmm?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No vôbec nie som nejaký odborník, ale myslím, že to dosť záleží aj od situácie a scény akú chcú natočiť.
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Old Dirty Bastard napísal:skutočne zbrane a slepe naboje? hmm?
Moc sa v zbraniach nevyznam, len ma to zaujima

//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2009, 15:13 )
Myslím v tých prestrelkách
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No nevidím dôvod aby si nezastrieľali z reálnej pištole, keď chcú natočiť napr. strieľanie do prázdneho auta..napr. zjednodušene.

Ale samozrejme keď po niekom strieľajú určite to musí byť efektné, ale z hlavne môžu metať nanajvýš tak "oheň a síru" :D
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Myslim, ze mi to staci
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Pištoľ na prísavky :D

Podľa mňa asi tie reálne so slepími.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Pri natacani filmu Vrana sa stala nehoda a do skutocnej zbrane so slepymi nabojmi sa dostal pravy a zomrel hlavny herec Brandon Lee. Takze so mza tie skutocne zbrane a slepe naboje.
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

ti si hlupi vet vo filme sa tvaria ze strelaju a potom zableski a zvuk pridaju v strizni ci kde to davaju
hej v strizni bo ja teraz robim filmy z gta4 ta viem ne
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Aha, tak to je uplne to iste - robit lame video z GTAIV (hry doboha) a natacanie realneho filmu s hercami za strasne love a 150-clennym stabom. A to vydedukovanie ze kde to robia (v strizni), to je konec :D

Podla mna su to verne repliky zbrani (co nie je ziaden problem urobit), a strielaju sa bud nejake slepe naboje, ktore su naplnene niecim, co urobi na konci hlavne zablesk, alebo ked stlacia spust, tak sa na konci hlavne nejakym sposobom ten zablesk urobi a nic nevyleti.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

janulko napísal:ti si hlupi vet vo filme sa tvaria ze strelaju a potom zableski a zvuk pridaju v strizni ci kde to davaju
Chalan tá tvoja gramatika sa rovná tvojej úspešnosti v rodine podla mňa, sa troška zamysli nad tým čo sem píšeš,tvoje K- zviditelnuje tvôj postoj k životu. Tak prajem vela štastia (a hlúpy tu nie je nik)

Aby som neostal OT,myslím si, že ide o situáciu, keď sa má zničiť nejaké auta, tak jednoznačne pravé náboje,ale potom to môžu byť nejaké extra čo dávaju záblesky alebo iskru, všetko sa predsa nemôže robiť cez PC,musí to nejak vyzerať. :wink:

A toho Brandona Lee, je strašná škoda... :?
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

ano mas pravdu dneska herci strelaju slepe naboje a petardy v dobe ked to mozu urobit trikmy
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

janulko napísal:ano mas pravdu dneska herci strelaju slepe naboje a petardy v dobe ked to mozu urobit trikmy
Co si myslis, ze je lacnejsie? Dat hercom do pistoli slepe naboje za par supiek, alebo sa s kazdym jednym vystrelom ''hrat'' na pocitacoch a dorabat tam specialne efekty? Podla mna je to jednoznacne 1.moznost, ovela efektivnejsie riesenie. Tak isto sa to robi s vybuchmi vo vojnovych filmoch, pomocou presneho rozlozenia trhavin pre ten-ktory vybuch.
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

moosha napísal:Aha, tak to je uplne to iste - robit lame video z GTAIV (hry doboha) a natacanie realneho filmu s hercami za strasne love a 150-clennym stabom. A to vydedukovanie ze kde to robia (v strizni), to je konec :D

Podla mna su to verne repliky zbrani (co nie je ziaden problem urobit), a strielaju sa bud nejake slepe naboje, ktore su naplnene niecim, co urobi na konci hlavne zablesk, alebo ked stlacia spust, tak sa na konci hlavne nejakym sposobom ten zablesk urobi a nic nevyleti.
teda poplašná pištoľ ne?

// Ja si myslím, že nepoužívaú slepé náboje, pretože v tých vojnových filmoch by boli všetci dostrieľaní a uboľavení, veď to je rýchlosť. A keby to omylom niekomu vletelo do oka!

Alebo tí herci podpisujú zmluvu, že nakrúcajú na vlastné nebezpečie, ale to pochybujem.
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa CmB »

Gregory House: Ty asi nevieš čo su slepé náboje. Zo slepého naboja nevyletí nič. Je tam len síra bez projektilu. Ale to čo si tu písal si tým zrejme myslel gumový projektil. Ten nesposobý žiadne vážne zranenia ani krvácanie. Ale pekne to štípe a bolí.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

janulko napísal:ti si hlupi vet vo filme sa tvaria ze strelaju a potom zableski a zvuk pridaju v strizni ci kde to davaju
Čo príspevok to perla :D ty maš u mna k+ :D:DDD
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

CmB napísal:Gregory House: Ty asi nevieš čo su slepé náboje. Zo slepého naboja nevyletí nič. Je tam len síra bez projektilu. Ale to čo si tu písal si tým zrejme myslel gumový projektil. Ten nesposobý žiadne vážne zranenia ani krvácanie. Ale pekne to štípe a bolí.
Aha, takže zo slepých nábojov vystrelý, len tá síra? To som nevedel.

// No dobre a potom ako odpalia tie vrecuska s krvou, ked ich maju napriklad pod trickom a ina osoba vystreli? Mozno vtedy pouziju ten gumovy naboj, alebo ako to vlastne je?
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

No dobre a potom ako odpalia tie vrecuska s krvou, ked ich maju napriklad pod trickom a ina osoba vystreli? Mozno vtedy pouziju ten gumovy naboj, alebo ako to vlastne je?
No asi takto nejako:
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Diky moc. Nema ešte niekto nejaké video, ale také Behind The Scenes? Kde to je presne a podrobne ukázané a okomentované? Ďakujem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa strieľajú slepými ( ale ten zvuk a záblesky robia potom v štúdiu ).

A tá krv tu už bola ukázaná, sú dané vrecúška s "krvou" pod šaty a to sa odpáli na diaľku.
Napísať odpoveď