Rozdiel cien H&M vs. C&A vs. New Yorker...
Rozdiel cien H&M vs. C&A vs. New Yorker...
Takze zaujimali by ma ceny v tychto shopoch, kedze chcem zajtra do jedneho zavitat potrebujem co najviac reakcii. Ake su ceny v tychto obchodoch? A ked poznate tak aj v nejakych podobnych...
Tie ceny su uplne rovnake, akurat v kazdom je nieco trochu ine:
v NewYorkeri mas nie moc kvalitne veci, tricka vacsinou s takou hnusnou potlacou a hrozne umele je vsetko, H&M, moj favorit, pekne veci, jednoduche, bavlnene, dobre motivy... a v C&A mas povacsine oblecenie pre ludi okolo 20 rokov, ktori sa chcu stratit v dave (mozno keby si sa dlho hrabal tak najdes, ale same sede, nudne, nevyrazne farby atd...)
Random tricko stoji 10-15 e, dlhe nohavice 35-40... (isteze najdes aj lacnejsie aj drahsie kusky) a dobre veci maju aj v pullandbeari
v NewYorkeri mas nie moc kvalitne veci, tricka vacsinou s takou hnusnou potlacou a hrozne umele je vsetko, H&M, moj favorit, pekne veci, jednoduche, bavlnene, dobre motivy... a v C&A mas povacsine oblecenie pre ludi okolo 20 rokov, ktori sa chcu stratit v dave (mozno keby si sa dlho hrabal tak najdes, ale same sede, nudne, nevyrazne farby atd...)
Random tricko stoji 10-15 e, dlhe nohavice 35-40... (isteze najdes aj lacnejsie aj drahsie kusky) a dobre veci maju aj v pullandbeari
NY - gyc, ceny v sirokom spektre, od tricka za 3-5€, po nohavice za 70€
CA - tie slovenske nemaju uroven a citim sa v nich ako u cinana, ceny podobne ako NY (inak v CZ or HU na mna posobia obchody uplne inym dojmom)
HM - stylovka, ceny zacinaju troska vyssie ako ^^, ale najdu sa aj akcie.. z tejto trojice jednoznacne najlepsi
a podobny, moj najoblubenejsi, je reserved, kde to je cenovo cca ako HM, ale daju sa vystihnut aj fajn zlavy (povedal by som, ze castejsie ako v HM).. vzdy si tam nieco vyberiem
CA - tie slovenske nemaju uroven a citim sa v nich ako u cinana, ceny podobne ako NY (inak v CZ or HU na mna posobia obchody uplne inym dojmom)
HM - stylovka, ceny zacinaju troska vyssie ako ^^, ale najdu sa aj akcie.. z tejto trojice jednoznacne najlepsi
a podobny, moj najoblubenejsi, je reserved, kde to je cenovo cca ako HM, ale daju sa vystihnut aj fajn zlavy (povedal by som, ze castejsie ako v HM).. vzdy si tam nieco vyberiem
Hmm tak zatial co som pocul a tak, tak H&M vyhrava, a Reserved nepoznam, nevies kde najdem tento obchod v BA? H&M je tusim v Avione, v Auparku, hm neviem ci na obchodnej...
V New Yorkeri som si davnejsie nieco kupoval takze tie ceny poznam, ale ide mi hlavne o porovnanie kvality a ceny v jednotlivych obchodoch.
V New Yorkeri som si davnejsie nieco kupoval takze tie ceny poznam, ale ide mi hlavne o porovnanie kvality a ceny v jednotlivych obchodoch.
keby som sa chcel stratit v dave idem do new yorkeru:D v c&a mas podla mna vcelku elegantne veci (sice nic extra) za dobru cenu a v h&m su podobne "stylove" veci ako v newyorkeri len na ovela vyssej urovnirobbiee napísal:C&A mas povacsine oblecenie pre ludi okolo 20 rokov, ktori sa chcu stratit v dave (mozno keby si sa dlho hrabal tak najdes, ale same sede, nudne, nevyrazne farby atd...)
najlepsie je urcite ist do nejakeho nakupneho centra kde mas vsetky tieto obchody pokope a pozriet sa do kazdeho z nich, nechapem aku ma vyhodu ist len do jedneho obchodu a tam si vsetko nakupit
moje skusenosti, v NY som naposledy kupoval davno, no raz za cas tam najdem, veci rpedtym kupene-mikiny a tricka vydrzali relativne dlho, teraz som si tam nic nevybral, vsetko mi prislo bud zo zleho materialu alebo nevkusne
HM tu som si nikdy nic poriadne nekupil, vsetko tu zakupene sa velmi rychlo znicilo, zmenilo tvar alebo sa rychlo znosilo
CA-moj osobny favorit kombinacia elegantnosti a mladickeho stylu, no nie prehnane
ceny su vsade rovnake
HM tu som si nikdy nic poriadne nekupil, vsetko tu zakupene sa velmi rychlo znicilo, zmenilo tvar alebo sa rychlo znosilo
CA-moj osobny favorit kombinacia elegantnosti a mladickeho stylu, no nie prehnane
ceny su vsade rovnake
new yorker posledne 2 roky? nic... ceny su sice prijatelne, ale pokial clovek nieje hip hopovo a diskofilne zalozeny, uz tam toho vela nenajde
C&A - z casu na cas - ceny dobre
H&M - moj favorit osobny, ale ani tam sa obcas nedari nakupit...
osobne by som bol rad keby sa na slovensku alebo v cesku objavil obchod Kleider Bauer.... vzdy ked tam vojdem, tak nieco kupim - som sa musel zacat tomu obchodu normalne vyhybat....
C&A - z casu na cas - ceny dobre
H&M - moj favorit osobny, ale ani tam sa obcas nedari nakupit...
osobne by som bol rad keby sa na slovensku alebo v cesku objavil obchod Kleider Bauer.... vzdy ked tam vojdem, tak nieco kupim - som sa musel zacat tomu obchodu normalne vyhybat....
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
jasné, ZARA má podľa mňa parádne veci, hlavne tričká sa tam dajú vybrať parádne. Horšie je to s cenami...meffisto napísal:este sa docela vyplati navstivit Zaru
-
mikkimikki
Medium Professional
zlavy maju vacsinou tieto siete predajni vsade ... osobne v BB v Europe si skoro nikdy nic nevyberem v absolutne ziadnom obchode .. nic tam nemaju ... v maxe v ZA som nebol ...mulatt napísal:neviete kde sa oplati viac ist nakupit handy?ci do BB do europy alebo do ZA do maxu..kde su vacsie zlavy,vacsi vyber a tak..
Ok takze nebudem zbytocne zakladat novu temu, potrebujem niekde do piatku zohnat nieco taketo
Musi to byt cisto cierne, pripadne nejaky maly napis niekde nezaskodi ale nic ine tam nechcem, nemalo by to byt V tvaru ako je na obrazku ale normalne a musi to byt kvalitne, bo raz som si kupil takyto "sveter" alebo ako by som to nazval v GATE a je to cisty shit, po oprani sa to uplne zmensilo a este aj na nespravnych miestach takze vzadu to tak vselijak lieta a nemozem si to nikam obliect (teraz to mam na sebe ale to som doma)
A malo by to stat do litru (33,33 €).
Vopred diky za pomoc minule ste mi pomohli bol som v tom H&M a som zatial spokojny
Musi to byt cisto cierne, pripadne nejaky maly napis niekde nezaskodi ale nic ine tam nechcem, nemalo by to byt V tvaru ako je na obrazku ale normalne a musi to byt kvalitne, bo raz som si kupil takyto "sveter" alebo ako by som to nazval v GATE a je to cisty shit, po oprani sa to uplne zmensilo a este aj na nespravnych miestach takze vzadu to tak vselijak lieta a nemozem si to nikam obliect (teraz to mam na sebe ale to som doma)
A malo by to stat do litru (33,33 €).
Vopred diky za pomoc minule ste mi pomohli bol som v tom H&M a som zatial spokojny
CA alebo HM aj v jednom aj v druhom urcite najdes cisto cierne pulovre, moj nazor na kvalitu vycitas z mojho predosleho postu v tejto teme, ale ked si bol rpedtym u HM spokojny...a nieco podobne som videl aj v new yorkery nedavno, ale bolo to z mierne elastickeho materialu a malo to aj varovanie ze po prani sa to mzoe zrazit, tak ale ked je tam toto mozno by si nasiel aj normalny sveter...