Rozdiel cien H&M vs. C&A vs. New Yorker...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
žeby?
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Rozdiel cien H&M vs. C&A vs. New Yorker...

Príspevok od používateľa žeby? »

Takze zaujimali by ma ceny v tychto shopoch, kedze chcem zajtra do jedneho zavitat potrebujem co najviac reakcii. Ake su ceny v tychto obchodoch? A ked poznate tak aj v nejakych podobnych...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Pre mladého človeka sú v new yorker najlepšie ceny. Teda aspoň podľa mňa.
Ale hlavne štýlové :) Teda aspoň podľa mňa. :D
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Tie ceny su uplne rovnake, akurat v kazdom je nieco trochu ine:
v NewYorkeri mas nie moc kvalitne veci, tricka vacsinou s takou hnusnou potlacou a hrozne umele je vsetko, H&M, moj favorit, pekne veci, jednoduche, bavlnene, dobre motivy... a v C&A mas povacsine oblecenie pre ludi okolo 20 rokov, ktori sa chcu stratit v dave (mozno keby si sa dlho hrabal tak najdes, ale same sede, nudne, nevyrazne farby atd...)
Random tricko stoji 10-15 e, dlhe nohavice 35-40... (isteze najdes aj lacnejsie aj drahsie kusky) a dobre veci maju aj v pullandbeari
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

NY - gyc, ceny v sirokom spektre, od tricka za 3-5€, po nohavice za 70€

CA - tie slovenske nemaju uroven a citim sa v nich ako u cinana, ceny podobne ako NY (inak v CZ or HU na mna posobia obchody uplne inym dojmom)

HM - stylovka, ceny zacinaju troska vyssie ako ^^, ale najdu sa aj akcie.. z tejto trojice jednoznacne najlepsi

a podobny, moj najoblubenejsi, je reserved, kde to je cenovo cca ako HM, ale daju sa vystihnut aj fajn zlavy (povedal by som, ze castejsie ako v HM).. vzdy si tam nieco vyberiem
žeby?
Light Star
Light Star

Hmm tak zatial co som pocul a tak, tak H&M vyhrava, a Reserved nepoznam, nevies kde najdem tento obchod v BA? H&M je tusim v Avione, v Auparku, hm neviem ci na obchodnej...

V New Yorkeri som si davnejsie nieco kupoval takze tie ceny poznam, ale ide mi hlavne o porovnanie kvality a ceny v jednotlivych obchodoch.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nebol som sice, ale dam ruku do ohna za to, ze v takychto velkych centrach bude urcite aj reserved
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

reserved je v avione...pri Batovi
- v pohode predajna, aj predavacky :wink:
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

robbiee napísal:C&A mas povacsine oblecenie pre ludi okolo 20 rokov, ktori sa chcu stratit v dave (mozno keby si sa dlho hrabal tak najdes, ale same sede, nudne, nevyrazne farby atd...)
keby som sa chcel stratit v dave idem do new yorkeru:D v c&a mas podla mna vcelku elegantne veci (sice nic extra) za dobru cenu a v h&m su podobne "stylove" veci ako v newyorkeri len na ovela vyssej urovni

najlepsie je urcite ist do nejakeho nakupneho centra kde mas vsetky tieto obchody pokope a pozriet sa do kazdeho z nich, nechapem aku ma vyhodu ist len do jedneho obchodu a tam si vsetko nakupit
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

moje skusenosti, v NY som naposledy kupoval davno, no raz za cas tam najdem, veci rpedtym kupene-mikiny a tricka vydrzali relativne dlho, teraz som si tam nic nevybral, vsetko mi prislo bud zo zleho materialu alebo nevkusne
HM tu som si nikdy nic poriadne nekupil, vsetko tu zakupene sa velmi rychlo znicilo, zmenilo tvar alebo sa rychlo znosilo
CA-moj osobny favorit kombinacia elegantnosti a mladickeho stylu, no nie prehnane
ceny su vsade rovnake
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

dnes som bol v avione v H&M - o dost mensi vyber oproti Auparku, ale odniesol som si odtial koselu, mikinu a 3 boxerky = 54eur

este sa docela vyplati navstivit Zaru
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

new yorker posledne 2 roky? nic... ceny su sice prijatelne, ale pokial clovek nieje hip hopovo a diskofilne zalozeny, uz tam toho vela nenajde

C&A - z casu na cas - ceny dobre

H&M - moj favorit osobny, ale ani tam sa obcas nedari nakupit...

osobne by som bol rad keby sa na slovensku alebo v cesku objavil obchod Kleider Bauer.... vzdy ked tam vojdem, tak nieco kupim - som sa musel zacat tomu obchodu normalne vyhybat....
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

meffisto napísal:este sa docela vyplati navstivit Zaru
jasné, ZARA má podľa mňa parádne veci, hlavne tričká sa tam dajú vybrať parádne. Horšie je to s cenami...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

neviete kde sa oplati viac ist nakupit handy?ci do BB do europy alebo do ZA do maxu.. :? kde su vacsie zlavy,vacsi vyber a tak..
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

mulatt napísal:neviete kde sa oplati viac ist nakupit handy?ci do BB do europy alebo do ZA do maxu.. :? kde su vacsie zlavy,vacsi vyber a tak..
zlavy maju vacsinou tieto siete predajni vsade ... osobne v BB v Europe si skoro nikdy nic nevyberem v absolutne ziadnom obchode .. nic tam nemaju ... v maxe v ZA som nebol ...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Paradny reserved je aj v Shoping Palace na zlatych.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

NY a H&M su predajne, kde som nikdy nenasiel nieco, co by mi do oka padlo. V C&A to bolo lepsie, odtial zopar handier mam, ale najviac toho mam asi z Peek&Cloppenburg. Je sice drahsi ako vyssie spominane, ale daju sa najst aj kusky za dobre ceny.
žeby?
Light Star
Light Star

Ok takze nebudem zbytocne zakladat novu temu, potrebujem niekde do piatku zohnat nieco taketo

Musi to byt cisto cierne, pripadne nejaky maly napis niekde nezaskodi ale nic ine tam nechcem, nemalo by to byt V tvaru ako je na obrazku ale normalne a musi to byt kvalitne, bo raz som si kupil takyto "sveter" alebo ako by som to nazval v GATE a je to cisty shit, po oprani sa to uplne zmensilo a este aj na nespravnych miestach takze vzadu to tak vselijak lieta a nemozem si to nikam obliect (teraz to mam na sebe ale to som doma) :D
A malo by to stat do litru (33,33 €).

Vopred diky za pomoc minule ste mi pomohli bol som v tom H&M a som zatial spokojny :)
Prílohy
aaa-bbb-ccc.jpg
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

CA alebo HM aj v jednom aj v druhom urcite najdes cisto cierne pulovre, moj nazor na kvalitu vycitas z mojho predosleho postu v tejto teme, ale ked si bol rpedtym u HM spokojny...a nieco podobne som videl aj v new yorkery nedavno, ale bolo to z mierne elastickeho materialu a malo to aj varovanie ze po prani sa to mzoe zrazit, tak ale ked je tam toto mozno by si nasiel aj normalny sveter...
Napísať odpoveď