Webhosting vs. Server hosting

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
znais
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Webhosting vs. Server hosting

Príspevok od používateľa znais »

Ahojte.
Rad by som si vytvoril web.

Ale nechapem preco je Server hosting o mnoho drahsi i ked ma obmedzeny traffic zatial co webhosting ma neobmedzeny traffic a je cenovo vyhodnejsi.

Chcel by som vediet zakladne rozdieli a na co sa hodi server hosting a na co sa hodi webhosting.

Dakujem za pomoc.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Moc do tejto situacie nevidim ale sa mi zda logicke ked si prenajimas server drahsie ako ked si prenajimas len nejake miesto na servri.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

serverhosting je to ze im tam das svoju masinu, alebo si od nich masinu prenajmes. webhosting je to ze oni ti na svojej masine daju priestor pre tvoj web.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Serverhousing je prenajom boxu do ktoreho umiestnis svoj server, pripadne mozes dostat ich server. Cena zacina niekde od 50 eur za mesiac. Prakticky je cely server tvoj, spravujes si to, mozes tam co chces, je to tvoja masina a ked sa nieco pokazi, tak si to musis aj opravit. Alebo mas dedicated server, ze ti oni prenajimaju a okrem teba tam moze bezat este par projektov, napriklad mas dedicated server pre 3 ludi a teda tam bezia 3 vacsie projekty, ktore ten server vyuziju.

Aj forum hojko.com ma svoj vlastny server na ktorom bezi, pretoze je to uz cele dost velke a vytazuje dost server, preto by bolo nevyhodne ponukat firmam velku cast za svojho serveru za par drobnych za mesiac.
Napísať odpoveď