checkuj: www.uprising.sk
O festivale:
Reggae, Hip-hop, Dancehall, Capoeira, Salsa, Graffiti, Street art, bubnová škola, jamajská kuchyňa, futbalový turnaj... a letná pohoda vás čaká na UPRISING Reggae Festivale. Na 1. ročník dlho očakávaného festivalu sme pripravili samé hudobné lahôdky. Európsku reggae špičku zastupuje Zion Train a nestarnúci Macka B, ktorých snáď ani netreba predstavovať. Dancehallový kvartet Ward 21 z Jamajky už roky určuje smer tohto hudobného štýlu. Ich ohnivú a energickú show obohatí talentovaná jamajská toasterka Tifa. Novú vlnu reggae reprezentujú svetovo uznávaní Million Stylez a Ziggi & Renaissance Band. Švédska hip-hopová formácia Looptroop je jednou z najkvalitnejších európskych skupín. Svojim sugestívnym prejavom presvedčili zatiaľ všade, kam zavítali. Na svoje si určite prídu aj priaznivci slovenského hip-hopu. Nezmeškajte vystúpenia AMO, H16 a Moja Reč! Zlaté Piesky so svojim atraktívnym prostredím a výbornou dostupnosťou sú lákadlom sami o sebe. Letné športy, kúpanie, vyhrievanie sa na slnku, stanovanie v krásnom prírodnom areáli v spojení s hudbou zaručuje víkend plný zážitkov. Nenechajte si ujsť jedinečnú rozlúčku s letom na UPRISING Reggae Festivale !!!
Highlight festivalu:
MACKA B (uk) ZION TRAIN (uk) LOOPTROOP ROCKERS (swe) ZIGGI & RENAISSANCE BAND (nl) MILLION STYLEZ (swe) WARD 21 feat. TIFA (jam) UNITED FLAVOUR (cz/int) AMO (sk) MOJA REC & KOMPLOT BAND (sk) H16 (sk) BIG FAMILI (mq) MC JAMALSKI (usa) WASSIGAN (jam) LA JAM (fr) HYPNOTIX (cz)
Doplňujúce informácie:
Okrem kvalitného line-upu sme pripravili aj množtvo sprievodnych akcií, z ktorých si každý vyberie tú svoju: Graffiti, Streetart, Capoeira, Bubnova skola, Jamajská kuchyňa, Futbalový turnaj, Videoprojekcia, Orientálna čajovňa a ďalšie.
//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 21:34 )
Najlepsie obsadeny line-up z tohtorocnych festivalov na Slovensku.
Pridte podporit! Urcite neolutujete.
Uprising Reggae Festival
Ja som bol cely fest chory ale alkohol to vzdy na vecer vyriesil... Proste aj keby ma roztrhlo tam idemfizz napísal:Bolo to dokonale, buduci rok tam idem znova aj keby co bolo