Uprising Reggae Festival

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mascalzone
Novice
Novice

Najprisnejsi LINE-UP

Príspevok od používateľa mascalzone »

checkuj: www.uprising.sk

O festivale:

Reggae, Hip-hop, Dancehall, Capoeira, Salsa, Graffiti, Street art, bubnová škola, jamajská kuchyňa, futbalový turnaj... a letná pohoda vás čaká na UPRISING Reggae Festivale. Na 1. ročník dlho očakávaného festivalu sme pripravili samé hudobné lahôdky. Európsku reggae špičku zastupuje Zion Train a nestarnúci Macka B, ktorých snáď ani netreba predstavovať. Dancehallový kvartet Ward 21 z Jamajky už roky určuje smer tohto hudobného štýlu. Ich ohnivú a energickú show obohatí talentovaná jamajská toasterka Tifa. Novú vlnu reggae reprezentujú svetovo uznávaní Million Stylez a Ziggi & Renaissance Band. Švédska hip-hopová formácia Looptroop je jednou z najkvalitnejších európskych skupín. Svojim sugestívnym prejavom presvedčili zatiaľ všade, kam zavítali. Na svoje si určite prídu aj priaznivci slovenského hip-hopu. Nezmeškajte vystúpenia AMO, H16 a Moja Reč! Zlaté Piesky so svojim atraktívnym prostredím a výbornou dostupnosťou sú lákadlom sami o sebe. Letné športy, kúpanie, vyhrievanie sa na slnku, stanovanie v krásnom prírodnom areáli v spojení s hudbou zaručuje víkend plný zážitkov. Nenechajte si ujsť jedinečnú rozlúčku s letom na UPRISING Reggae Festivale !!!

Highlight festivalu:

MACKA B (uk) ZION TRAIN (uk) LOOPTROOP ROCKERS (swe) ZIGGI & RENAISSANCE BAND (nl) MILLION STYLEZ (swe) WARD 21 feat. TIFA (jam) UNITED FLAVOUR (cz/int) AMO (sk) MOJA REC & KOMPLOT BAND (sk) H16 (sk) BIG FAMILI (mq) MC JAMALSKI (usa) WASSIGAN (jam) LA JAM (fr) HYPNOTIX (cz)

Doplňujúce informácie:

Okrem kvalitného line-upu sme pripravili aj množtvo sprievodnych akcií, z ktorých si každý vyberie tú svoju: Graffiti, Streetart, Capoeira, Bubnova skola, Jamajská kuchyňa, Futbalový turnaj, Videoprojekcia, Orientálna čajovňa a ďalšie.

//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 21:34 )
Najlepsie obsadeny line-up z tohtorocnych festivalov na Slovensku.

Pridte podporit! Urcite neolutujete.
Prílohy
Uprising plagat.jpg
pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Co jako sa vam pacilo tento rok???
Aj ked tema nema prispevok este od minuleho rocnika :shock: To na hojku nieje nikto kto tam bol ? :shock:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

popi*i.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

hej hej buduci rok zas beefree a uprising ale tu sa mi lubilo viac :) len si rezervujeme tu chatku a bude mrte :) vsade vona travicky :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

fizz napísal:Bolo to dokonale, buduci rok tam idem znova aj keby co bolo :)
Ja som bol cely fest chory ale alkohol to vzdy na vecer vyriesil... Proste aj keby ma roztrhlo tam idem :D
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Jasne, bol som, skvele bolo, najlepsie asi Irie Revoltes a the Skatalites; Roots Manuva sa na to viditelne vysral...
Minoslav
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Minoslav »

skoro cely cas som bol vzadu pri dnb stage ... :P najsamlepsie nakladali !
Napísať odpoveď