vaše grafické výtvory
-
lekoklatik
VIP
podľa mňa excelentná práca. Nič by som tam nemenil. Zo začiatku mu trošku prekážalo, že ten veľké priesvitný tmavý nápis "Oľga" je trošku ťažšie čitateľný, ale potom som si povedal že to nevadí, pretože hneď nad tým je napísané "kaderníctvo Oľga ..."
Pekný font a nápad s pozadím sa mi pozdáva úplne najviac.
Podľa mňa super
Podľa mňa super
-
Reanimated
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
hej, mozno tak v roku '96lekoklatik napísal:podľa mňa excelentná práca. Nič by som tam nemenil. Zo začiatku mu trošku prekážalo, že ten veľké priesvitný tmavý nápis "Oľga" je trošku ťažšie čitateľný, ale potom som si povedal že to nevadí, pretože hneď nad tým je napísané "kaderníctvo Oľga ..."
Podľa mňa super
to ef.K0: nehnevaj sa na mna ale font je otrasny, vobec sa to nepodoba na vizitku, najprv som si myslel ze to je nejaky letak. text mas dost pri kraji, ked sa to bude tlacit v tlaciarni tak je dost mozne ze ti z neho ufiknu, posnut minimalne o 5-6mm od okrajov + pridat spadavku a orezovky ked mas na pozadi farbu alebo obrazok ktory ide od okraja po okraj. ratam s tym ze vizitka ma klasicky rozmer 90x50mm. a ten background v pozadi, vyzera to jak nejaka parochna alebo osklbany pes
-
lekoklatik
VIP
-
Reanimated
Medium Expert
problem je v tom ze StoRmie2 ma pravdu - takto .jpg moze vyzerat na fore fajn, ale ked to prejde tlacou tak cert vie co z toho vyjde. Ak navyse pouzil RGB namiesto cmyku tak amen, nebude tam viditelne to pozadie skoro vobec, skor to splynie do jednej farby ako keby si na to slahol blur. A navyse kazda tlaciaren ti vopred povie co vyzaduje - rozlisenie, color mode, format, spadavky...a suhlasim s nim v tej jednoduchosti -obycajny vektorovy brush by tomu dal viac ako copy-pastnute pozadie s vlasmi...lekoklatik napísal:StoRmie2 samozrejme. Prečo premýšľať nad niečím novým, keď môžem vizitku urobiť podľa návodov z google?![]()
K okrajom. Je problém grafiku zmenšiť o milimetre?
nechapem co myslis tym zmensit grafiku, staci ak posunie pismo od okrajov a grafiku natiahne na spadavku min. aspon 3mm.lekoklatik napísal:StoRmie2 samozrejme. Prečo premýšľať nad niečím novým, keď môžem vizitku urobiť podľa návodov z google?![]()
K okrajom. Je problém grafiku zmenšiť o milimetre?
este jedna rada, ak background v pozadi /tie vlasy/ je obrazok /raster/, nezabudni na rozlisenie 300dpi a color mode CMYK hoci pri exporte do pdf sa daju RGBcka skonvertovat do CMYKu ale neviem v com to robis.
Súhlasím, takéto vizitky už dávno "vyšli z módy", stačí pozrieť dajme tomu deviantart, čo práve fičí.. takáti vizitka by ma odplašila, to už skôr nejaký WordArt v MS Worde..Reanimated napísal:problem je v tom ze StoRmie2 ma pravdu - takto .jpg moze vyzerat na fore fajn, ale ked to prejde tlacou tak cert vie co z toho vyjde. Ak navyse pouzil RGB namiesto cmyku tak amen, nebude tam viditelne to pozadie skoro vobec, skor to splynie do jednej farby ako keby si na to slahol blur. A navyse kazda tlaciaren ti vopred povie co vyzaduje - rozlisenie, color mode, format, spadavky...a suhlasim s nim v tej jednoduchosti -obycajny vektorovy brush by tomu dal viac ako copy-pastnute pozadie s vlasmi...
-
lekoklatik
VIP
Myslím že je natoľko inteligentný, že si dokáže aj sám uvedomiť že to má byť 300dpi a CMYK. Načo by však niečo také dával na fórum?
Vec vkusu. Mne sa to páči. V jednoduchosti je síce krása, ale mám pocit že niektorí ľudia to dnes až priveľmi presadzujú a tak to potom všetko vyzerá /stačí si poprezerať bilboardy pri cestách, reklamy a neviem čo všetko/.
//čomu nerozumim? To že tebe sa páči niečo iné než mne? Pardón. A áno pomýlil som sa. Mal som na mysli 300 dpi
Vec vkusu. Mne sa to páči. V jednoduchosti je síce krása, ale mám pocit že niektorí ľudia to dnes až priveľmi presadzujú a tak to potom všetko vyzerá /stačí si poprezerať bilboardy pri cestách, reklamy a neviem čo všetko/.
//čomu nerozumim? To že tebe sa páči niečo iné než mne? Pardón. A áno pomýlil som sa. Mal som na mysli 300 dpi
-
Reanimated
Medium Expert
Hodim sem svoj "vytvor"
Ono ludia nekritizujte moc, lebo v podstate som to vobec nespravil len som dal par veci dohromady trochu to upravil a pod... v podstate s photoshopom viem robit minimum, ale aspon to podla mna vyzera esteticky pekne 
Inaksie, ked si to hodim na pozadie, na pravom okraji je taky asi jednopixelovy biely pasik, neviete co s tym aby to zmizlo? Zmenit rozlisenie obrazku nepomaha a robi mi to aj na niektorych inych pozadiach, nie vsak na vsetkych
Inaksie, ked si to hodim na pozadie, na pravom okraji je taky asi jednopixelovy biely pasik, neviete co s tym aby to zmizlo? Zmenit rozlisenie obrazku nepomaha a robi mi to aj na niektorych inych pozadiach, nie vsak na vsetkych
-
vladenko007
VIP
Ale chalani no tak. Kritizujete tuto chlapca za vizitku a že nema spadavku ani neviete či to dava volakam tlacit. Lebo ak si to tlaci doma tak spadavku nepotrebuje. A font sa mi páči. Uz som urobil nie jednu vizitku alebo pozvanku pripadne vstupenku a vsetko doma tlacene a rezane.
a nepotreboval som spadavku iba tak orezove značky.
-
fikotek
King
Asi si chtel napsat 300dpilekoklatik napísal:Myslím že je natoľko inteligentný, že si dokáže aj sám uvedomiť že to má byť 30dpi a CMYK. Načo by však niečo také dával na fórum?![]()
Bilboardy pri cestach by mely byt jednoduche
-
vladenko007
VIP
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Poznáte/robíte niekto Virtual Tuning? VT? Mám tu WIP môjho Scirocca, zatial mám ako tak hotový len zadok, je to všetko brush (kreslené). Používam tablet Genius Mouse-Pen 8x6. Čo na to poviete? Resp. kritiku, a čo zmeniť,...
Dík
Tu je originál: link
Dík
Tu je originál: link
-
UplenssGrapher
Zablokovaný