vaše grafické výtvory

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

No musím sa vyjadriť: Výborné avatary s ešte lepšou tématikou, Jasna ;) 10/10
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Co poviete na tuto zrobenu vizitku jednej skvelej pani. Vlastni kadernictvo a striha si tam a potrebuje razdavat svoj telefonny kontakt. Nejake namietky / navrhy? Umiestnenie textu moze byt?
Prílohy
olga
olga
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

podľa mňa excelentná práca. Nič by som tam nemenil. Zo začiatku mu trošku prekážalo, že ten veľké priesvitný tmavý nápis "Oľga" je trošku ťažšie čitateľný, ale potom som si povedal že to nevadí, pretože hneď nad tým je napísané "kaderníctvo Oľga ..."
Pekný font a nápad s pozadím sa mi pozdáva úplne najviac.
Podľa mňa super :)
tysan
Light Expert
Light Expert

grafika animacna

Príspevok od používateľa tysan »

Prílohy
Screen shot 2009-09-09 at 7.52.01 AM.png
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

toto som robil uz davnejsie...skoda, ze nemam psd, skoncil v haji aj so starym compom :?

rendere su tam na draka, ale nechcel som to take prazdne a ten nadpis je tiez podla mna zbytocny, ale text davam preventivne vzdy (najma ked sa robia tagy)
podstatne v celej veci bolo to oko...
Prílohy
foto manip
foto manip
original
original
StoRmie2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa StoRmie2 »

lekoklatik napísal:podľa mňa excelentná práca. Nič by som tam nemenil. Zo začiatku mu trošku prekážalo, že ten veľké priesvitný tmavý nápis "Oľga" je trošku ťažšie čitateľný, ale potom som si povedal že to nevadí, pretože hneď nad tým je napísané "kaderníctvo Oľga ..."
Pekný font a nápad s pozadím sa mi pozdáva úplne najviac.
Podľa mňa super :)
hej, mozno tak v roku '96 :lol:

to ef.K0: nehnevaj sa na mna ale font je otrasny, vobec sa to nepodoba na vizitku, najprv som si myslel ze to je nejaky letak. text mas dost pri kraji, ked sa to bude tlacit v tlaciarni tak je dost mozne ze ti z neho ufiknu, posnut minimalne o 5-6mm od okrajov + pridat spadavku a orezovky ked mas na pozadi farbu alebo obrazok ktory ide od okraja po okraj. ratam s tym ze vizitka ma klasicky rozmer 90x50mm. a ten background v pozadi, vyzera to jak nejaka parochna alebo osklbany pes :) isiel by som skor do niecoho jednoduchsieho, nejaky vektorovy pramienok vlasov alebo profil nejakej baby s vlasmi nejak zaujimavo zatocenymi a nejak zvyraznit aby uputali a bolo jasne ze ide o kadernictvo. ciste pozadie, bud biele alebo jedna farba + rozhodne by som zmenil font. good luck :)
lekoklatik
VIP
VIP

StoRmie2 samozrejme. Prečo premýšľať nad niečím novým, keď môžem vizitku urobiť podľa návodov z google? :roll:
K okrajom. Je problém grafiku zmenšiť o milimetre?
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:StoRmie2 samozrejme. Prečo premýšľať nad niečím novým, keď môžem vizitku urobiť podľa návodov z google? :roll:
problem je v tom ze StoRmie2 ma pravdu - takto .jpg moze vyzerat na fore fajn, ale ked to prejde tlacou tak cert vie co z toho vyjde. Ak navyse pouzil RGB namiesto cmyku tak amen, nebude tam viditelne to pozadie skoro vobec, skor to splynie do jednej farby ako keby si na to slahol blur. A navyse kazda tlaciaren ti vopred povie co vyzaduje - rozlisenie, color mode, format, spadavky...a suhlasim s nim v tej jednoduchosti -obycajny vektorovy brush by tomu dal viac ako copy-pastnute pozadie s vlasmi...
StoRmie2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa StoRmie2 »

lekoklatik napísal:StoRmie2 samozrejme. Prečo premýšľať nad niečím novým, keď môžem vizitku urobiť podľa návodov z google? :roll:
nechapem co myslis tym zmensit grafiku, staci ak posunie pismo od okrajov a grafiku natiahne na spadavku min. aspon 3mm.
este jedna rada, ak background v pozadi /tie vlasy/ je obrazok /raster/, nezabudni na rozlisenie 300dpi a color mode CMYK hoci pri exporte do pdf sa daju RGBcka skonvertovat do CMYKu ale neviem v com to robis.
Innocence
VIP
VIP

Reanimated napísal:problem je v tom ze StoRmie2 ma pravdu - takto .jpg moze vyzerat na fore fajn, ale ked to prejde tlacou tak cert vie co z toho vyjde. Ak navyse pouzil RGB namiesto cmyku tak amen, nebude tam viditelne to pozadie skoro vobec, skor to splynie do jednej farby ako keby si na to slahol blur. A navyse kazda tlaciaren ti vopred povie co vyzaduje - rozlisenie, color mode, format, spadavky...a suhlasim s nim v tej jednoduchosti -obycajny vektorovy brush by tomu dal viac ako copy-pastnute pozadie s vlasmi...
Súhlasím, takéto vizitky už dávno "vyšli z módy", stačí pozrieť dajme tomu deviantart, čo práve fičí.. takáti vizitka by ma odplašila, to už skôr nejaký WordArt v MS Worde.. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Myslím že je natoľko inteligentný, že si dokáže aj sám uvedomiť že to má byť 300dpi a CMYK. Načo by však niečo také dával na fórum? :roll:

Vec vkusu. Mne sa to páči. V jednoduchosti je síce krása, ale mám pocit že niektorí ľudia to dnes až priveľmi presadzujú a tak to potom všetko vyzerá /stačí si poprezerať bilboardy pri cestách, reklamy a neviem čo všetko/.

//čomu nerozumim? To že tebe sa páči niečo iné než mne? Pardón. A áno pomýlil som sa. Mal som na mysli 300 dpi
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ved ta vizitka v podstate je jednoducha. Ide len o to, aby jasne naznacila, o aky typ sluzby/ovaru ide. A ked zmrvis tlac, tak z toho nebude nic...
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Hodim sem svoj "vytvor" :) Ono ludia nekritizujte moc, lebo v podstate som to vobec nespravil len som dal par veci dohromady trochu to upravil a pod... v podstate s photoshopom viem robit minimum, ale aspon to podla mna vyzera esteticky pekne :)

Inaksie, ked si to hodim na pozadie, na pravom okraji je taky asi jednopixelovy biely pasik, neviete co s tym aby to zmizlo? Zmenit rozlisenie obrazku nepomaha a robi mi to aj na niektorych inych pozadiach, nie vsak na vsetkych :D
Prílohy
FLU
FLU
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ale chalani no tak. Kritizujete tuto chlapca za vizitku a že nema spadavku ani neviete či to dava volakam tlacit. Lebo ak si to tlaci doma tak spadavku nepotrebuje. A font sa mi páči. Uz som urobil nie jednu vizitku alebo pozvanku pripadne vstupenku a vsetko doma tlacene a rezane. :) a nepotreboval som spadavku iba tak orezove značky.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

lekoklatik napísal:Myslím že je natoľko inteligentný, že si dokáže aj sám uvedomiť že to má byť 30dpi a CMYK. Načo by však niečo také dával na fórum? :roll:

Vec vkusu. Mne sa to páči. V jednoduchosti je síce krása, ale mám pocit že niektorí ľudia to dnes až priveľmi presadzujú a tak to potom všetko vyzerá /stačí si poprezerať bilboardy pri cestách, reklamy a neviem čo všetko/.
Asi si chtel napsat 300dpi :)
Bilboardy pri cestach by mely byt jednoduche :wink:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Motto na bilborde pri ceste teda obrazok a text by malo byt čitatelne do 2 sekund.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

neviem čo som to spravil :D
Prílohy
netusim.jpg
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Poznáte/robíte niekto Virtual Tuning? VT? Mám tu WIP môjho Scirocca, zatial mám ako tak hotový len zadok, je to všetko brush (kreslené). Používam tablet Genius Mouse-Pen 8x6. Čo na to poviete? Resp. kritiku, a čo zmeniť,...

Dík :)

Tu je originál: link
Prílohy
shownshine.jpg
Innocence
VIP
VIP

Adox - nemôžem si pomôcť, vyzerá to ako nejaká plastiková prdel.. :) K tomu druhému (VT) snáď toľko, že podľa takého malého výrezu sa nedá dobre zhodnotiť, ale škaredé to nie je.. :)
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Ostatok je čisto červená farba, čiže na tom nič nieje, toto je už tak nahrubo brushnuté, dúfam že to dokončím čo najskôr :)
Napísať odpoveď