Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
tomaxx_199
Medium Professional
A to si ako spravil ? Nesmej sa ja som tu novy ...GothaR napísal:Nestaci http://www.hojko.com/search.php?search_id=newposts ?
Ano ja chapem, ale nebolo by vhodne mat aj aj ?GothaR napísal:No ale ked mas mod Aktivne temy, tak ti to hodi niekolko tem, do ktorych pribudlo najviac prispevkov za urcity cas. V tomto nasom sa ti ukazu aj nove temy, kde este nikto neprispel.
Napr. akt. tema kde prispelo najviac ludi je asi zaujimava kde sa da podiskutovat co je hlavnou ulohou fora ... A neni aj aktivna tema taka ktora je nova a bez prispevku ?
Ak to beries takto, tak ti potom staci ten link, co som poslal 
Ja za aktivnu temu povazujem tu, kde je diskusia rozbehnuta, na to tu mod nemame a za tie roky co som na fore, som ho ani nepotreboval. Ked si na fore hodinku denne, tak cez newposts si to odsledujes velmi lahko, ked ta tema casto skace na vrch.
Ja za aktivnu temu povazujem tu, kde je diskusia rozbehnuta, na to tu mod nemame a za tie roky co som na fore, som ho ani nepotreboval. Ked si na fore hodinku denne, tak cez newposts si to odsledujes velmi lahko, ked ta tema casto skace na vrch.
THX bol to iba navrhGothaR napísal:Ak to beries takto, tak ti potom staci ten link, co som poslal
-
tomaxx_199
Medium Professional
mozu byt aktivne temy a triedilo by sa podla toho kto tam diskutuje, ako casto sa tam pridavaju prispevky, dlzka temy, atd. a este by mohlo byt hodnotenie temy. a oblubene temy to budu take temy ktore niesu blbe a pise tam kazdy dennodenne a boly by tam aj hlasi takze ktora by mala najviac hlasov. potom tam kde je karma nemohlo by byt aj zoznam ktory maju najviac minusov?
-
audiotrack
VIP
-
tomaxx_199
Medium Professional
ako si to zistil? ma niekto horsiu karmu?audiotrack napísal:k tým návrhom sa nevyjadrujem, v rebríčku karmy si 16. od konca ak ti ide o "prvenstvo"
//autoeditácia príspevku ( 08 Sep 2009, 18:04 )
ako si to zistil? ma niekto horsiu karmu?audiotrack napísal:k tým návrhom sa nevyjadrujem, v rebríčku karmy si 16. od konca ak ti ide o "prvenstvo"
-
audiotrack
VIP