hack elektronicka ziacka

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

kazdy profesor/ucitel dostane login na svoj acc. po prihlaseni si vybere triedu, meno studenta a moze si s nim robit co chce. od znamok po poznamky pisat :)
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Hoci to (zatial, dufam) nepotrebujem, tak som nad tym vela rozmyslal a skusal to. Najprv som to vyriesil tak, ze som si okoprioval zdrojak stranky s tou tabulkou kde su znamky, prepisal ho a ulozil. Na ploche odkaz "ziacka_knizka", ktory odkazoval na localhost s uz upravenou verziou (na nic ine fotre ani neklikali). Potom to mozes zablokovat, a povedat ze to je ich chyba, ale to ti zafunguje u rodicov tak raz-dvakrat, zas tak blbi nie su (moji do kompov su, preto by som si mohol dovolit tieto metody). Potom by som to skusal pre este vacsiu vernost prihlasovanie cez online Edupage web, kde by ale prihlasovaci formular odkazoval na localhost, kde uz upravena verna kopia stranky s tabulkou. Potrebujes ale rodicov, co sa velmi nevyznaju do tohto. Ja to nerobim, lebo stejnak mame rodicovske pomaly kazdy mesiac a tam sa s radostou rozdavaju vypisy znamok = este vaksi problem (no aj to sa da "vysvetlit" ich failom servera, ze to je strasne zabezpecene a ty to nevies zmenit, ze nic si nerobil)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

tomaxx_199 napísal:admina? ved tam vpisuju znamky ucitelia. ale neviem ako to mozu dokazat prihlasuju sa na kazdeho ziaka inak alebo maju take konto co sa prihlasia a mozu upravovat? a keby som zistil heslo na ten ucet? :lol: ale to uz som asi barz zasiel :lol:
Hellboy248 asi myslel audia (audiotrack). Tak by sa to mozno dalo :lol:

btw. Da sa vyriesit aj rodicovske. Par kilo dinnamitu a sposobis pekny pad systemu. "Co nove v skole?" "Variable not found" :D
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

U nas v skole vysvedcka robia cez program Asc Agenda ale neviem presne ako sa vola. Chcem tym povedat to ze ucitelia robili (vyplnali )vysvedcka cez pocitace, ktore mali v kabinete..samozrejme v skole nemyslia nato ze existuje tzv. pracovna skupina a samozrejme sto pc sa pripaja na jeden ubohy router v skupine WORKGROUP :roll: ...a to este nieje vsetko..minule som dostal napad ci nemaju nejake testy ci aspon dokumenty v pc a na prekvapenie som nasiel aj nieco ine...nasa mila inteligentna anglictinarka si vytvorila subor "Pass" kde mala prihl. udaje do Asc Agenda a este aj samotni rpogram bol zdielani po celej skole...WOW :D a to este stale nestaci....uspesne som sa pripojil cez studentsky comp a mohol som upravovat znamky vtedi ked uz to bolo uzatvorene pre tlac..nie som ziadni kkt tak som do toho nepisal radsej nic aj ked som vedel ze co ako treba (mama je ucitelka na inej skole tak mam stym programom skusenosti..)

A na koniec..ludska hlupost vraj na nasej skole naozaj nema hranice... a je to tak !

Cest vynimkam !!

:)
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

za ten cas co si spravil tuto temu a diskutujes tu si sa mohol kludne ucit ;) Nechapem co tu spekulujes :) Uc sa
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

a keby som zistil heslo na ten ucet? :lol: ale to uz som asi barz zasiel :lol:
Pokial sa do tej webovej aplikacie prihlasuju cez http a nie https, jedna moznost je sniffovat. Dalsia moznost je, pokial sa da babrat s DNS, so sietovyi prvkami, routrom a pod., presmerovat komunikaciu s aplikaciou cez reverznu proxy a na nej si odchytit tieto udaje.

Inak, chlapci, pookracujte v tejto diskusii, uz davno som sa tak nepobavil. :lol:
Napísať odpoveď