Batman Arkham Asylum

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa human_fly »

restartovanie hry mne nepomohlo mozem robit cokolvek tak ma to cez tu sachtu nepusti hold musim si pockat na full verziu
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

mne sa z netu podarilo stiahnut pekne chybneho batmana.....ten debil nevie plachtit....ho to nejak trha....a nedoleti daleko...skor by som to nazval spomaleny pad epileptika :D

neviete co s tym?
kofish1
Amateur
Amateur

batman koniec

Príspevok od používateľa kofish1 »

nazdar dohral už niekto Batmama na PC?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

Viper: nj, aj mne to robilo,ale opravil to novy crack (glidefix),dal som ho aj na lamky...

ale je to velmi dobra hra...jedna z najlepsich co som hral...este kebyze to nema tolko chyb vdaka tomu cracku tak je to super uplne...
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

uplny zaciatok..som niekde hore vedla mna dvaja policajti a dole je nejake debil co ma policajta...ten je na stolicke uviazany....ale neviem co robit..ke dhodim tu kravinu potom nepriatelovi tak proste pride animacka a on stlaci nejaky ovladac a da soky tomu policajtovi...co stym? dole zanim skocit nejde..nwm co tam mam urobit
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

petko117 napísal:uplny zaciatok..som niekde hore vedla mna dvaja policajti a dole je nejake debil co ma policajta...ten je na stolicke uviazany....ale neviem co robit..ke dhodim tu kravinu potom nepriatelovi tak proste pride animacka a on stlaci nejaky ovladac a da soky tomu policajtovi...co stym? dole zanim skocit nejde..nwm co tam mam urobit
jaaj ked nevies take lahke co budes robit dalej??.. jednoducho prehopsaj pomocou lana na tie veci na strope obides ho a zloz ho glide kickom alebo pomaly zlez dole a sundaj ho odzadu uskrtenim
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

v tej časti, kde mám ochrániť Batmobil, tak na streche katedrály treba otvoriť šachtu z nejakým hákom. ale neviem, či je ten hák ako upgrade niečoho, alebo je to nejaký gadget. jednoducho sa neviem k tomu háku dostať
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

mam taky problem,neviem ako dalej,mam prejdenych 34 percent
pls pomozte
Prílohy
Bez názvu5.gif
toto je poesledny bod kam som sa dostal.hore do tej sachty sa nvm dostat kedze sa tam neda pritaihnut hakom
(174.53 KiB) 299 stiahnutí
1.gif
(265.13 KiB) 280 stiahnutí
Bez názvu.gif
(275.88 KiB) 300 stiahnutí
Bez názvu2.gif
(278.55 KiB) 295 stiahnutí
petko117
Medium Star
Medium Star

no uz to viem ovladat som kusok dalej...som pri takych dveracha tam je priputany policajt..ono mi to pise tam daco ako dont cut yourself on this sharply observed portrait nwm co tma mam robit..ten mrtvy fizel ma na sebe taky obraz..nepriatelia su tam seci mrtvy..aj som sa spatky vracal cez celu mapu ale nwm..neviemc o tam robit..mam taky pocit ze by som mal ist za tei dvere..ak treba hodim screen..plis rozumnu radu a nie mudrovanie
gangsta_boyz
Novice
Novice

nosooo

Príspevok od používateľa gangsta_boyz »

no ja som na tom podobne ako ty tam som dnes cca okolo 12tej skoncil a neviem sa pohnut dalej ak by si na nieco prisiel daj vediet vopred dik
vladko3007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vladko3007 »

petko117 napísal:no uz to viem ovladat som kusok dalej...som pri takych dveracha tam je priputany policajt..ono mi to pise tam daco ako dont cut yourself on this sharply observed portrait nwm co tma mam robit..ten mrtvy fizel ma na sebe taky obraz..nepriatelia su tam seci mrtvy..aj som sa spatky vracal cez celu mapu ale nwm..neviemc o tam robit..mam taky pocit ze by som mal ist za tei dvere..ak treba hodim screen..plis rozumnu radu a nie mudrovanie
Hod screen
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

zapni si detective mode a tam kde je ten policajt tak na kraji je obraz na stene tak ho odfot stalcenim Xka
ma niekto prejdenu hru viacej ako 34 percent?
Snajper2
Light Professional
Light Professional

podarilo sa mi získať ten vystrelovací hák v Batmanovom úkryte. ale keď mám za úlohu sa dostať do tej katedráli, alebo čo to je, v ktorej vnútorný chod je chránený tým silovým polom, tak nad hlavným vchodom je šachta, do ktorej sa mám dostať. ten kryt šachty sa síce dá dať dole tým hákom, ale už samého seba tam nedostanem. jednoducho mi to nechce ukázať ten záchytný na tej šachte, aby som sa tam mohol vytiahnuť. už som približne v 20% hry. vedel by mi niekto poradiť, čo s tým?
petko117
Medium Star
Medium Star

ja celej tej hre nejako nechapem..som v misi kde som obranil batmanovo auto..na zaciaktu..asi 2%hry:) a tam je vela domcekov a nwm kam ist..ziadny kompas nic tam neni ako mam vediet co robit a kamist?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

staci citat instrukcie :wink:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nosooo napísal:staci citat instrukcie :wink:
alebo pocuvat :)
vladko3007
Medium Expert
Medium Expert

Ahojte poradte mam zachranit troch doktoroch dvoch som zachranil ale tretieho neviem je tam toxicky vzduch aj som zapol ventilator ale aj tak neviem dalej ked skocim dole tak tam je stale ten toxic
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vladko3007 napísal:Ahojte poradte mam zachranit troch doktoroch dvoch som zachranil ale tretieho neviem je tam toxicky vzduch aj som zapol ventilator ale aj tak neviem dalej ked skocim dole tak tam je stale ten toxic
musis zapnut 3 ..a to tak ze zapnes prvy preskocis nizsie a zapnes dalsi a tak ..
vladko3007
Medium Expert
Medium Expert

ok skusim ale ked skocim aj tak sa dusim
Snajper2
Light Professional
Light Professional

nesmieš skočiť dole. musíš plachtiť na tú malú strechu nižšie, a odtiaľ trafiť bumerangom ďalší vypínač
Napísať odpoveď