zdravim vas, chcem sa opytat na vas nazor ci by ste sli do tejto telky.........ci by ste ju kupili vzhladom k tomu ze je podla mna za dobru cenu.....dik za kazdy nazor...
Stara seria ale aspon B-ckova rada
ako hore uviedol radsej 450
a cena sice je to 42" ale tam uz kvalitu vidiet nad 40uz len fullhd by som povedal
ja osobne mam 3mes staru 37" Philips najvysej rady ale uvazujem nad Samsungom 40"< LED ten obraz na nezaplatenie
jumper napísal:Stara seria ale aspon B-ckova rada
ako hore uviedol radsej 450
a cena sice je to 42" ale tam uz kvalitu vidiet nad 40uz len fullhd by som povedal
ja osobne mam 3mes staru 37" Philips najvysej rady ale uvazujem nad Samsungom 40"< LED ten obraz na nezaplatenie
Stará séria??? - som nevedel, že Samsung má nejakú novšiu sériu - nevidel som ešte s označením C........
Hd telka bohate stačí ako to nebude pozerať z 1,5 metra, ale aspoň z 3 m. a tu je ďalší problém, že Samsung nerobí full hd telky 42" (myslím plazmy), ale už iba nejaký Panasonic......
Ak chceš LED tak to je lepšie určíte, ale keď už tak naozaj poriadny ledkový a nie radu eu od Samsungu.
jumper napísal:OmG A=2008 B=2009 kedy bol vyrobený je jedno je to 4seria a uz je aj 8seria proste najnižšia seria o tom hovorím ....
/edit... tieto 430tky uz su dopredaje
Omfg, čo to tu tlieškaš?
Áno A-2008 B-2009.
Je to síce najnižšia séria, ale mi ukáž plazmu 8 - čkovej série plazmu veľkosti 42" človeče.
Samsung tento rok ponúka vo veľkosťi 42" iba dva modeli, a to 450 a 430. A dokonca 430 sa začala vyrábať neskôr ako 450. Pretože Samsung nechcel mať jediný model na trhu.
430 je horšie vybavená tj. - menej výstupov - 1 scart, 2 hdmi a hlavne horší zosilňovač anténneho signálu.
Samsung ponuka okrem týchto dvoch modelov v tejto veľkosti už iba lcd a led lcd!!!
Ahoj, ja som kúpil túto plazmu cez hej.sk - vyrobené november 2009. Celkovo som spokojný, farby sú krásne. Neviem či je to však v poriadku, asi po pol hodine po vypnutí mi v televízore niečo zacvaká ako pri vypnutí. Nič sa s telkou nedeje, len počuť ten cvakot a neviem či je to OK. Tiež som objavil na ňom jednu chybu a to, že mi nesvieti jedna bunka na panely. Predpokladám, že jeden nesvietiaci bod ešte nie je dôvod na reklamáciu. Poprosím Vás skúsenejších v tejto oblasti o info, či je to v poriadnu s tým cvakaním. Ďakujem,
//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 20:14 )
tak páni, nikto nepozná odpoveď ?
> Dobrý deň. Minulý týždeň som si zakúpil cez jeden nemenovaný
> internetový obchod na Slovensku Váš výrobok a to plazmový TV prijímač
> zn. Samsung PS42B430. Ako prvú závadu som zaregistroval jednu
> nefunkčnú bunku v skoro strede na obrazovke panela. Je toto dôvod na
> reklamáciu ? Tiež sa asi 30 minút po vypnutí TV prijímača objaví z
> prijímača cvakajúci zvuk pripomínajúci vypnutie alebo zapnutie
> televízora. Tento zvuk nesprevádza žiadny iný jav na prijímači.
> Poprosil by som o vysvetlenie z akého dôvodu toto cvakanie vzniká a či
> je to normálny jav. Ďakujem, S pozdravom.
Odpovedali mi toto :
Dobrý den,
děkuji, že jste se obrátil na zákaznickou linku společnosti Samsung Electronics.
U Vašeho výrobku Samsung TV - PS42B430 dle vámi popisovaného problému se pravděpodobně bude jednat o závadu na vašem přístroji. Pro diagnostiku a opravu výrobku proveďte prosím objednávku zavoláním na naší bezplatnou zákaznickou linku.
Pro objednání servisu si prosím připravte následující údaje:
- Modelový kód výrobku (končí lomítkem a třemi písmeny)
- Výrobní číslo (15 znaků končících písmenem)
- Datum nákupu
- Vaše jméno, adresu a telefonický kontakt.
Zkontrolujte si též prosím, zda máte též vyplněný a potvrzený záruční list Samsungu pro Slovenskou Republiku...
takže skúsime reklamáciu.
Rozprával som sa aj s jedným predajcom pc techniky, ktorý mi povedal, že nesvietiaci bod na TV obrazovke je už dôvodom na reklamáciu. Toto sa ale nevzťahuje na monitory, tam tých bodov musí byť aspoň 5 - vraj....
//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2009, 23:09 )
Pravdepodobne som prišiel na príčinu cvakania, ešte si to ale overím. V menu nastavenia a aktualizácia softwaru, je prednastavená hodnota 45 min. na aktualizáciu aj v pohotovostnom režime (NEDÁVA MI TO ZMYSEL). Toto som teraz vypol a počkám 45 min. po vypnutí telky, či mi cvakne, ak nie, tak potom tu je vysvetlenie. Pred chvíľkou som meral čas od vypnutia až po cvaknutie a vyšlo mi 45 min.
//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 0:39 )
Tak som to otestoval, do hodiny mi to necvaklo, takže chyba je s maximálnou pravdepodobnosťou v nastavení aktualizácie software. Tam treba túto funkciu vypnúť a je to OK.