SAMSUNG PS42B430

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

SAMSUNG PS42B430

Príspevok od používateľa projector »

zdravim vas, chcem sa opytat na vas nazor ci by ste sli do tejto telky....:D.....ci by ste ju kupili vzhladom k tomu ze je podla mna za dobru cenu.....dik za kazdy nazor...

Kód: Vybrať všetko

http://www.hej.sk/televizory-audio-video/obchod/913397/samsung/samsung-ps42b430/
dik.... 8)
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

Osobne by som do nej nesiel. Nizke rozlisenie za tie peniaze podla mna. :idea:
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Telka je v pohode, ale ja by som išiel do 450. A rozlíšenie je dostačujúce - žiadne nízke.
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

Stara seria ale aspon B-ckova rada
ako hore uviedol radsej 450
a cena sice je to 42" ale tam uz kvalitu vidiet nad 40uz len fullhd by som povedal ;)
ja osobne mam 3mes staru 37" Philips najvysej rady ale uvazujem nad Samsungom 40"< LED ten obraz na nezaplatenie
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

jumper napísal:Stara seria ale aspon B-ckova rada
ako hore uviedol radsej 450
a cena sice je to 42" ale tam uz kvalitu vidiet nad 40uz len fullhd by som povedal ;)
ja osobne mam 3mes staru 37" Philips najvysej rady ale uvazujem nad Samsungom 40"< LED ten obraz na nezaplatenie
Stará séria??? :D - som nevedel, že Samsung má nejakú novšiu sériu - nevidel som ešte s označením C........

Hd telka bohate stačí ako to nebude pozerať z 1,5 metra, ale aspoň z 3 m. a tu je ďalší problém, že Samsung nerobí full hd telky 42" (myslím plazmy), ale už iba nejaký Panasonic...... :x

Ak chceš LED tak to je lepšie určíte, ale keď už tak naozaj poriadny ledkový a nie radu eu od Samsungu. :!:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Michaelo105 napísal:Stará séria??? :D - som nevedel, že Samsung má nejakú novšiu sériu - nevidel som ešte s označením C........
OmG A=2008 B=2009 kedy bol vyrobený je jedno je to 4seria a uz je aj 8seria proste najnižšia seria o tom hovorím ....

/edit... tieto 430tky uz su dopredaje
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

jumper napísal:OmG A=2008 B=2009 kedy bol vyrobený je jedno je to 4seria a uz je aj 8seria proste najnižšia seria o tom hovorím ....

/edit... tieto 430tky uz su dopredaje
Omfg, čo to tu tlieškaš?

Áno A-2008 B-2009.
Je to síce najnižšia séria, ale mi ukáž plazmu 8 - čkovej série plazmu veľkosti 42" človeče.

Samsung tento rok ponúka vo veľkosťi 42" iba dva modeli, a to 450 a 430. A dokonca 430 sa začala vyrábať neskôr ako 450. Pretože Samsung nechcel mať jediný model na trhu.

430 je horšie vybavená tj. - menej výstupov - 1 scart, 2 hdmi a hlavne horší zosilňovač anténneho signálu.

Samsung ponuka okrem týchto dvoch modelov v tejto veľkosti už iba lcd a led lcd!!! :cry:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

ja mu hovorím svoj nazor..
emzetperx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emzetperx »

Ahoj, ja som kúpil túto plazmu cez hej.sk - vyrobené november 2009. Celkovo som spokojný, farby sú krásne. Neviem či je to však v poriadku, asi po pol hodine po vypnutí mi v televízore niečo zacvaká ako pri vypnutí. Nič sa s telkou nedeje, len počuť ten cvakot a neviem či je to OK. Tiež som objavil na ňom jednu chybu a to, že mi nesvieti jedna bunka na panely. Predpokladám, že jeden nesvietiaci bod ešte nie je dôvod na reklamáciu. Poprosím Vás skúsenejších v tejto oblasti o info, či je to v poriadnu s tým cvakaním. Ďakujem,

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2009, 20:14 )
tak páni, nikto nepozná odpoveď ?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To cvaknutie robi kazda plazma Samsung. Teda aspon vacsina :) Ono to len tak precvakne a nic sa dalej nedeje. Ale neprisli sme na to, ze PRECO.
emzetperx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emzetperx »

Napísal som do Samsungu toto :

> Dobrý deň. Minulý týždeň som si zakúpil cez jeden nemenovaný
> internetový obchod na Slovensku Váš výrobok a to plazmový TV prijímač
> zn. Samsung PS42B430. Ako prvú závadu som zaregistroval jednu
> nefunkčnú bunku v skoro strede na obrazovke panela. Je toto dôvod na
> reklamáciu ? Tiež sa asi 30 minút po vypnutí TV prijímača objaví z
> prijímača cvakajúci zvuk pripomínajúci vypnutie alebo zapnutie
> televízora. Tento zvuk nesprevádza žiadny iný jav na prijímači.
> Poprosil by som o vysvetlenie z akého dôvodu toto cvakanie vzniká a či
> je to normálny jav. Ďakujem, S pozdravom.

Odpovedali mi toto :

Dobrý den,
děkuji, že jste se obrátil na zákaznickou linku společnosti Samsung Electronics.

U Vašeho výrobku Samsung TV - PS42B430 dle vámi popisovaného problému se pravděpodobně bude jednat o závadu na vašem přístroji. Pro diagnostiku a opravu výrobku proveďte prosím objednávku zavoláním na naší bezplatnou zákaznickou linku.

Pro objednání servisu si prosím připravte následující údaje:

- Modelový kód výrobku (končí lomítkem a třemi písmeny)
- Výrobní číslo (15 znaků končících písmenem)
- Datum nákupu
- Vaše jméno, adresu a telefonický kontakt.

Zkontrolujte si též prosím, zda máte též vyplněný a potvrzený záruční list Samsungu pro Slovenskou Republiku...

takže skúsime reklamáciu.

Rozprával som sa aj s jedným predajcom pc techniky, ktorý mi povedal, že nesvietiaci bod na TV obrazovke je už dôvodom na reklamáciu. Toto sa ale nevzťahuje na monitory, tam tých bodov musí byť aspoň 5 - vraj....

//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2009, 23:09 )
Pravdepodobne som prišiel na príčinu cvakania, ešte si to ale overím. V menu nastavenia a aktualizácia softwaru, je prednastavená hodnota 45 min. na aktualizáciu aj v pohotovostnom režime (NEDÁVA MI TO ZMYSEL). Toto som teraz vypol a počkám 45 min. po vypnutí telky, či mi cvakne, ak nie, tak potom tu je vysvetlenie. Pred chvíľkou som meral čas od vypnutia až po cvaknutie a vyšlo mi 45 min.

//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 0:39 )
Tak som to otestoval, do hodiny mi to necvaklo, takže chyba je s maximálnou pravdepodobnosťou v nastavení aktualizácie software. Tam treba túto funkciu vypnúť a je to OK.
Napísať odpoveď