Ako tiez sme pekne blbiny vymyslali, ked sme boli krpeci, ale to sme mali tak 8 ci 10 rokov... Aj bracho odstelil plny kybel petard, megacov a ja neviem akeho bordelu v strede izby... Kurnik sopa, v Bejrute nemali taky rachot ako my vtedy v byte
Behavali sme po vonku a ohadzovali sme sa s tym, odpalovali sme to v rukach a drzali to za uplny spodok a ruky natiahnute co najdalej, odstrelovali sme flasky a zavaraninove pohare a ked si uvedomim, kolko skla a bordelu sme tak narobili a ze sa nikto nedorezal...
Zahrabavali sme petardy do piesku, do zeme, hadzali sme to do kontajnerov, do trubiek na ihrisku, to malo haluzny zvuk, potom klasika ako omotavanie lepiacou paskou ci gafou, potom zaliatie lepidlom do niecoho - pri tom som si skoro vystrelil oko, ked sa mi asi 1cm pod oko zapichol kus umelej hmoty
Kravin sa da vymysliet fakt vela, len si treba davat bacha, tiez sme vysypali pusny prach z petard, vysypali to do telefonnej budky na kopku a zapalili. Je Ti jasne, ze sme vsetci do toho pozerali a par hodin nevideli ani hovno