Odsúdené
-
Gregory House
Zablokovaný
Odsúdené
Zdravím všetkých, čo si prezreli túto tému a hlasovali. Túto tému som založil preto, lebo si myslím, že konečne nakrútili Slováci niečo poriadne a zaujíma ma, či si to myslím len ja. Čo si myslíte o tom vy?
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odsúdené
Zatiaľ som videl všetky časti a môžem zhodnotiť že je to dobrý seriál ktorý sa dá popozerať 
-
Gregory House
Zablokovaný
Ja som bol prekvapený z Dzuríkovej, akú šibnutú vie zahrať
. Ale najviac ma šokovala asi naposledy odvysielaná časť včera 8.9. (Odsúdené 3.), keď sa začala Grófka bozkávať s Barbie, čo bolo pri konci.
//
.
//
Skôr ja ďakujem, pretože toto je moja prvá téma založená o nejakom filme/seriáli (ktorú mi nezamknú alebo nevymažú len preto, že už taká existuje)bolek napísal:Chcela som založiť túto tému, tak som rada, že si sa na to podujal.Mne sa to tiež páči. Páči sa mi, že herci a herečky sa ukážu aj v iných rolách, na aké sme boli doteraz zvyknutí.
-
Gregory House
Zablokovaný
-
Gregory House
Zablokovaný
-
mirak2
Hardcore addict
ty sa v prvom rade uvedom, vypni pc a vrat sa ked budes mat viac rokov..t33nboY2 napísal:Ano videl a skoro ma to zabilo
ciganku? asi pozeras iny serialFilipito napísal:zaujimavo , velmi zaujimavo vyzera pipina z mafstory , ktora hra ciganku
moje hodnotenie: dzurikova svetova, gregorova sa nemala dat na herectvo lebo to nevie, atmosfera je fajn, niektore dialogy su tupe, ale ma to hlavu a patu, kamera a rezia klasika od DNAprod. vyborne...jeden z tych lepsich serialov na slovensku vzniknuvsich... 80%
ano ciganku http://televizia.joj.sk/serial/odsudene ... gorka.htmlmirak2 napísal:ciganku? asi pozeras iny serial
moje hodnotenie: dzurikova svetova, gregorova sa nemala dat na herectvo lebo to nevie, atmosfera je fajn, niektore dialogy su tupe, ale ma to hlavu a patu, kamera a rezia klasika od DNAprod. vyborne...jeden z tych lepsich serialov na slovensku vzniknuvsich... 80%
ale ked sa tebe alebo niekomu inemu zda ako normalna tak ok, vas nazor vam neberiem
A kde je tam napisane ze je ciganka?Filipito napísal:ano ciganku http://televizia.joj.sk/serial/odsudene ... gorka.html
ale ked sa tebe alebo niekomu inemu zda ako normalna tak ok, vas nazor vam neberiem