Argentina opat prehrala ... tentokrat v Paraguayi 1:0 ... neviem kedy im dojde ze treba vykopnut to tlste prefetovane prasa...
Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V nocnych zapasoch Juhoamerickej kvalifikacie ma potesil hattrick novej posily Villarrealu NILMARA v zapase Brazilia - Chile http://www.livescore.in/sk/detail/socce ... 7200&tab=1 
Argentina opat prehrala ... tentokrat v Paraguayi 1:0 ... neviem kedy im dojde ze treba vykopnut to tlste prefetovane prasa...
-
Shamway
Professional
Kedy hraju Cesi so Slovincami? Vsade je pisane ze s Polskom...jason007x napísal:Staci nam jeden bod z nastavajucich 2 zapasov, dokonca by sme mohli aj 2x prehrat -> ak by Cesi aspon remizovali doma so Slovincami (coz je vysoko pravdepodobne) ... v skratke: Prvi nebudeme len ked obidva zapasy prehrame a Slovinci obidva vyhraju.
-
Sagittarius
Guru
koho myslis?jason007x napísal:V nocnych zapasoch Juhoamerickej kvalifikacie ma potesil hattrick novej posily Villarrealu NILMARA v zapase Brazilia - Chile http://www.livescore.in/sk/detail/socce ... 7200&tab=1
-
Sagittarius
Guru
Diego Armando Maradona (momentálne tréner)Adry napísal:koho myslis?
-
jason007x
Light Professional
jj oje*al som sa, vobec som nesledoval na strankach kto s kym ma este hrat ostavajuce zapasy, a Merciak povedal ze Slovinci hraju v Cesku, tak som to povazoval za doveryhodne a ani som si to neoveril na ziadnej stranke coz bola chyba (sak STV .... ehm) .... takze mali by sme ziskat ten bod aspon so Slovincami, inak bude potrebna vyhra v Polsku, kedze je zrejme ze Slovinci San Marino roztrielaju....Shamway napísal:Kedy hraju Cesi so Slovincami? Vsade je pisane ze s Polskom...
-
DanielDevil
Addict
-
Sagittarius
Guru
DanielDevil napísal:mimochodom, pri rovnosti bodov nerozhoduju nahodou vzajomne zapasy? a nie skore...
Group tournaments rules
In all group tournaments, three points are awarded for a win, one for a draw, and none for a loss. FIFA has set the order of the tie-breakers for teams that finish level on points:
1. goal difference in all group matches
2. greater number of goals scored in all group matches
Where teams are still not able to be separated, the following tie-breakers are used:
1. greater number of points obtained in matches between the tied teams
2. goal difference in matches between the tied teams
3. greater number of goals scored in matches between the tied teams
Where teams are still equal, then a play-off on neutral ground, with extra time and penalties if necessary will be played if FIFA deems such a play-off able to be fitted within the coordinated international match calendar. If this is not deemed feasible, then the result will be determined by the drawing of lot.
Note that this order of tie-breaker application differs from that used in the qualification for the 2006 World Cup (although it was - where applicable - used in the 2006 finals themselves). If these rules had applied in 2006, then Nigeria would have qualified rather than Angola.
-
Georgeo88
Light Star
včera som bol na našich hlapcov naozaj hrdý,hrali presne tak ako mali.Po góle sa nestiahli,aj ked v 2. polčase hrali len na brejky viac menej vyplatilo sa a Hološko KONEČNE skóroval a odvtedy to už bolo celé v našej réžii.Weiss ml. to je vážny futbalista,naozaj som ešte nevidel taký slovenký talent ako je on,ale včera hrali všetci skvelo,dokonca aj striedajúci hráči.
Tí Slovinci ma ale aj tak trochu mátajú,lebo teraz hrajú ozaj dobre .Výhra nad poľskom síce zle hrajucím,ale aj tak a v neposlednom rade aj prehra s Angličanmi len o gól v u nich doma...
škoda šestáka,teraz asi nebudeme mať žiadneho dobrého zakončovateľa na Slovincov..
Tí Slovinci ma ale aj tak trochu mátajú,lebo teraz hrajú ozaj dobre .Výhra nad poľskom síce zle hrajucím,ale aj tak a v neposlednom rade aj prehra s Angličanmi len o gól v u nich doma...
škoda šestáka,teraz asi nebudeme mať žiadneho dobrého zakončovateľa na Slovincov..
-
MP4-27
Guru wannabe
Look at this http://www.youtube.com/watch?v=aBrhcnHYMxk 
-
Sagittarius
Guru
Zaujímavá stránka: http://www.football-rankings.info/2009/ ... on_05.html
Až na to, že je to k 4.9. a Saudskú Arábiu by sme nemohli dostať...
Až na to, že je to k 4.9. a Saudskú Arábiu by sme nemohli dostať...
-
Sagittarius
Guru
-
krija
VIP
Plasmon napísal:Merciak je Pan komentator, jeho komentovanie je vyborne, zapasy velmi preziva. Mal som moznost ho vidiet nazivo a je to fajn chlapik.
moj nazor aj na tohto "experta" pekne vyjadril v rozhovore pre dennik pravda karol polak:Georgeo88 napísal:ja mám Merčiaka tiež rád aj keď to niekedy preháňa pre mňa najlepší slovenský komentátor
V čom sa zmenilo komentovanie prenosov?
To je chúlostivá otázka, ale niekedy som naozaj zúfalý. Akoby som počúval filharmóniu, ktorá hrá celý čas falošne. Neraz uvažujem, či nestiahnem zvuk a nezačnem si to komentovať sám. Lenže prenos bez ruchu, atmosféry, píšťalky nestojí tiež za nič. Takže to počúvam a trpím. Z mnohých dôvodov, ale najviac pri slovenčine.
Prečo chýbajú komentátorské osobnosti?
Komentátorov nemá kto viesť, venovať sa im. Na čele redakcií stoja ľudia, ktorí zväčša nemajú nijaké skúsenosti s touto prácou. A títo aj vyberajú adeptov, netuším podľa akých kritérií. Skúsenosti nie sú podstatné, tie prídu časom, ale chlapci za mikrofónom nevedia formulovať, majú problém dať dokopy súvislú vetu. Nevedia intonovať, netušia, čo je to prízvuk, spodobovanie, asimilácia. A priveľa hovoria. Popisujú všetko, čo divák vidí. Namiesto toho, aby glosovali, upozornili na niečo, čo fanúšik nepozná. Unavujú ho množstvom štatistiky, podstata im uniká. My sme mali v redakcii na stene nápis: hovor málo, povedz veľa.