NFS shift
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Demo vyjde koncom tohoto alebo zaciatkom buduceho mesiaca na PC,PS3 a X360....Cital som na ea fore. Ak by niekto nahodou neveril tak
Kód: Vybrať všetko
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/301386.page-
tom.tom11
Star
Smiem sa opytat na co narazas?DAMON88 napísal:WTF takze 15.september nehrozi?? asi nie vsak nechapem tychto tvorcov hier radsej nech daju date release o 2mesiace neskôr a potom urobia priemne prekvapenie ked to vydaju o mesiac skôr takto to akurat ludi nasere
Skoro este nikdy nevidali hru pred oficialnym oznamenim, skor to vzdy iba natahuju o dalsie mesiace.DAMON88 napísal:WTF takze 15.september nehrozi?? asi nie vsak nechapem tychto tvorcov hier radsej nech daju date release o 2mesiace neskôr a potom urobia priemne prekvapenie ked to vydaju o mesiac skôr takto to akurat ludi nasere
-
DAMON88
Professional
no vsak ano ale ak by dali datum vydania dajme tomu 12.decembra a vydali by to 12novembra tak by boli ludia cely nateseny nato som narazal ze radsej nech si daju viac casu a potom to vydaju skôr ako ked si daju malinko casu a potom to natahuju
ale podla najnovsich sprav by malo predsa len 15.septembra vyjst full a demo az koncom septembra/zaciatkom oktobra
ale podla najnovsich sprav by malo predsa len 15.septembra vyjst full a demo az koncom septembra/zaciatkom oktobra
-
Geogomeogo
Light Professional
-
DeJF
Addict
Ty už si to hral ? či ?rochedo napísal:takze presiel som prve tri kola - trochu je menu neprehladne ale snad sa na to bude dat zvyknut. grafika je kvalitna hlavne pohlad z kokpitu je kvalitne spracovany - zatal tomu davam 95 zo 100, konecne poriadne NFSko aj ked sa to podoba k pro street
mam to stiahnute - na xbox samozrejme
je to dost dobre ale trocha tazke, mozno preto lebo som nastavil predposlednu obtiaznost - cim viac to hram tym je to lepsie
nwm ze co chcete vediet, tak sa pytajte, ovladanie neviem popisat to treba skusit - urcite ze s klavesnicou to pojde inak nez s gamepadom, je to taky mix arkady so simulatorom, taha to skor k tej arkade, tuning od toho necakajte, mozte tam menit vinyl, farbu auta atd, upgradovat vykon, silnejsi motor, nitro, body kit atd klasika, cize tuning je len minimalny - mne to najviac pripomina pro street - dokonca aj niektore trate ako keby boli kopiou trati z pro street - dost sa podobaju, nedavno som presiel pro street cize si pamatam
ked hra zacinala dostal som nejake bmwcko a mal som prejst danu trat - na konci mi to vypisalo ze podla toho ako som hral tak mi ponuka nasledovnu obtiaznost - mne ukazalo tu predposlednu ale mohol som v tom menit, napr, zapnut poskodenie auta atd, nemusis ist podla toho co ti hodi AI21rOBO21 napísal:a ja som myslel že sa tam nedá nastaviť obťiažnosť že ti to hra vybere sama podla toho ako sa chováš na trati,či x-boxová verzia je iná ako u PC ?
-
Geogomeogo
Light Professional
tu mas komplet zoznam achievementov z hry:Geogomeogo napísal:Rochedo a oplati sa kupit na Xbox na achivementy???su lahke??? lebo zbieram pointy na lost and damned a som sa cel opytat
http://www.xbox360achievements.org/game/need-for-speed-shift/achievements/este tolko k tej hre ze v kariere je tzv. leveling od 1-50, kazda trat sa da prejst na dany pocet hviezdiciek, podla toho ako dobre danu trat zvladas, je tam tzv agresivne jazdenie a precizne, agresivne narazis do druhych atd podla toho ake "triky" robis tak na konci to spocita body a dostavas novy level ked mas dostatocny pocet bodov, ako v RPGckach
-
Geogomeogo
Light Professional
chlapci inak poculi ste ze NFS: Shift je vlastne ProStreet 2??? ze malo to byt pokracovanie tak preto sa to kazdemu zda ako ProStreet...
som vobec nevedel
//je VLASTNE som napisal
Najnovšia časť Need for Speed, ktorá je vyvíjaná v Slightly Mad Studios, nebola vždy zamýšľaná ako úplne nová generácia v sérii NFS. Pôvodne vznikala ako priame pokračovanie NFS: ProStreet z roku 2007, a jej názov mal byť (nečakane) ProStreet 2. Až neskôr sa rozhodlo o propagácii hry pod názvom Shift.//je VLASTNE som napisal