NFS shift

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

napriklad nato, ze ked si stiahnem demo a vidim ze je to super, tak plna verzia je v predaji, tak si ju hned kupim a nemusim cakat dajme tomu 2 tyzdne do vidania :)
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Denize napísal:http://needforspeed.sk/novinky.php?id=1230

Z tohto to tak trochu vyzerá.
boze vy uz sa naucte citat stranu dozadu :roll: :D
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Demo vyjde koncom tohoto alebo zaciatkom buduceho mesiaca na PC,PS3 a X360....Cital som na ea fore. Ak by niekto nahodou neveril tak

Kód: Vybrať všetko

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/301386.page
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

WTF takze 15.september nehrozi?? asi nie vsak nechapem tychto tvorcov hier radsej nech daju date release o 2mesiace neskôr a potom urobia priemne prekvapenie ked to vydaju o mesiac skôr takto to akurat ludi nasere :roll:
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

DAMON88 napísal:WTF takze 15.september nehrozi?? asi nie vsak nechapem tychto tvorcov hier radsej nech daju date release o 2mesiace neskôr a potom urobia priemne prekvapenie ked to vydaju o mesiac skôr takto to akurat ludi nasere :roll:
Smiem sa opytat na co narazas?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

takze presiel som prve tri kola - trochu je menu neprehladne ale snad sa na to bude dat zvyknut. grafika je kvalitna hlavne pohlad z kokpitu je kvalitne spracovany - zatal tomu davam 95 zo 100, konecne poriadne NFSko aj ked sa to podoba k pro street
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

DAMON88 napísal:WTF takze 15.september nehrozi?? asi nie vsak nechapem tychto tvorcov hier radsej nech daju date release o 2mesiace neskôr a potom urobia priemne prekvapenie ked to vydaju o mesiac skôr takto to akurat ludi nasere :roll:
Skoro este nikdy nevidali hru pred oficialnym oznamenim, skor to vzdy iba natahuju o dalsie mesiace. :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no vsak ano ale ak by dali datum vydania dajme tomu 12.decembra a vydali by to 12novembra tak by boli ludia cely nateseny nato som narazal ze radsej nech si daju viac casu a potom to vydaju skôr ako ked si daju malinko casu a potom to natahuju :roll:
ale podla najnovsich sprav by malo predsa len 15.septembra vyjst full a demo az koncom septembra/zaciatkom oktobra :D
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

presne tak ako mafiu 2 napr uz tahaju rok... btw rochedo ty mas stiahnuty Shift abo si objednal??? len sa pytam lebo aj ja mam xbox a PSP a popis ake to je postupne ceme sa dozvediet viac :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

rochedo napísal:takze presiel som prve tri kola - trochu je menu neprehladne ale snad sa na to bude dat zvyknut. grafika je kvalitna hlavne pohlad z kokpitu je kvalitne spracovany - zatal tomu davam 95 zo 100, konecne poriadne NFSko aj ked sa to podoba k pro street
Ty už si to hral ? či ?
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

DeJF napísal:Ty už si to hral ? či ?
Jo na XBOX360 :lol: :P
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Joker napísal:Jo na XBOX360 :lol: :P
Takže na Xboxe to už je ? Len Demo či full ?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

mam to stiahnute - na xbox samozrejme :) je to dost dobre ale trocha tazke, mozno preto lebo som nastavil predposlednu obtiaznost - cim viac to hram tym je to lepsie :P nwm ze co chcete vediet, tak sa pytajte, ovladanie neviem popisat to treba skusit - urcite ze s klavesnicou to pojde inak nez s gamepadom, je to taky mix arkady so simulatorom, taha to skor k tej arkade, tuning od toho necakajte, mozte tam menit vinyl, farbu auta atd, upgradovat vykon, silnejsi motor, nitro, body kit atd klasika, cize tuning je len minimalny - mne to najviac pripomina pro street - dokonca aj niektore trate ako keby boli kopiou trati z pro street - dost sa podobaju, nedavno som presiel pro street cize si pamatam
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

doriti jak to ze na Xbox 360 im to uslo a an PC nie :(
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

a ja som myslel že sa tam nedá nastaviť obťiažnosť že ti to hra vybere sama podla toho ako sa chováš na trati,či x-boxová verzia je iná ako u PC ? :arrow:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

21rOBO21 napísal:a ja som myslel že sa tam nedá nastaviť obťiažnosť že ti to hra vybere sama podla toho ako sa chováš na trati,či x-boxová verzia je iná ako u PC ? :arrow:
ked hra zacinala dostal som nejake bmwcko a mal som prejst danu trat - na konci mi to vypisalo ze podla toho ako som hral tak mi ponuka nasledovnu obtiaznost - mne ukazalo tu predposlednu ale mohol som v tom menit, napr, zapnut poskodenie auta atd, nemusis ist podla toho co ti hodi AI
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Rochedo a oplati sa kupit na Xbox na achivementy??? :D su lahke??? lebo zbieram pointy na lost and damned a som sa cel opytat :D
//diki za info rochedo podla tvojho popisu je to konecne normalne NFS :)
a aky si uz lvl??? :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Geogomeogo napísal:Rochedo a oplati sa kupit na Xbox na achivementy??? :D su lahke??? lebo zbieram pointy na lost and damned a som sa cel opytat :D
tu mas komplet zoznam achievementov z hry:

http://www.xbox360achievements.org/game/need-for-speed-shift/achievements/
prva polka je lahka - kedze pocas kariery sa ti odomykaju ale ta druha polka cize zbieranie odznakov moze byt narocnejsie kedze mas dane nejake podmienky ktore musis splnit pocas jazdenia
este tolko k tej hre ze v kariere je tzv. leveling od 1-50, kazda trat sa da prejst na dany pocet hviezdiciek, podla toho ako dobre danu trat zvladas, je tam tzv agresivne jazdenie a precizne, agresivne narazis do druhych atd podla toho ake "triky" robis tak na konci to spocita body a dostavas novy level ked mas dostatocny pocet bodov, ako v RPGckach
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

aha dík,a nikto nevie náhodou ako je to dlhé ??
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

chlapci inak poculi ste ze NFS: Shift je vlastne ProStreet 2??? ze malo to byt pokracovanie tak preto sa to kazdemu zda ako ProStreet...

Najnovšia časť Need for Speed, ktorá je vyvíjaná v Slightly Mad Studios, nebola vždy zamýšľaná ako úplne nová generácia v sérii NFS. Pôvodne vznikala ako priame pokračovanie NFS: ProStreet z roku 2007, a jej názov mal byť (nečakane) ProStreet 2. Až neskôr sa rozhodlo o propagácii hry pod názvom Shift.
:shock: som vobec nevedel
//je VLASTNE som napisal :)
Napísať odpoveď