Problém s ICQ
Problém s ICQ
Mám taký problém..doteraz som na noťase frčal cez Wifi. no od určitej doby ked som na nete cez wifinu tak ani za nič sa nemôžem prihlásiť na ICQ . Viete mi dať nejaké rady v čom by to mohlo byť ?

-
schwaro
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ICQ ma jeden bug a to ze ked si napr na net pripojeny cez ethernet (kabel) a si aj prihlaseny na ICQ, nasledne vytiahnes z PC kabel a pripojis sa na net cez wifi cize dostanes inu IP tak ICQ sa nedokaze pripojit a treba ho restartnut. Neviem ci je toto tvoj pripad ale mohol by to byt mozny problem. Dalsie co ma napada nemas nahodou na wifine resp na sieti ku ktorej je pripojene to wifi AP nejaky proxy server?
Díky za radu ....ale nepomohlo ....schwaro napísal:ICQ ma jeden bug a to ze ked si napr na net pripojeny cez ethernet (kabel) a si aj prihlaseny na ICQ, nasledne vytiahnes z PC kabel a pripojis sa na net cez wifi cize dostanes inu IP tak ICQ sa nedokaze pripojit a treba ho restartnut. Neviem ci je toto tvoj pripad ale mohol by to byt mozny problem. Dalsie co ma napada nemas nahodou na wifine resp na sieti ku ktorej je pripojene to wifi AP nejaky proxy server?