Heslo od systemu windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Heslo od systemu windows

Príspevok od používateľa PaliMpi »

Bol som dlho mimo svojho notebooku,takze som zabudol vlastne heslo,a neviem ako to mam odstranit.Znie to trapne a nedoveryhodne ale co mam narobit,a do servisu sa mi s tym nechce . Mam Windows 7 :oops:
dakujem
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Skus OPH crack v3.3.0 je to pre xp aj pre vistu ale ja mam vistu aj 7 a skusal som na viste ide aj na 7 mi to islo . Tak nwm skus
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Staci iba ked subor v prilohe (samozrejme po rozbaleni) si das bud na usb kluc, mobil alebo na mp3-jku alebo hocico ine co sa dava do usb portu.Potom ked od teba bude pytat heslo tak vlozis usb kluc a zadas nespravne heslo, potom naskoci pod kolonkou kde zadavas heslo "zadat nove heslo". Kliknes nato a vyberies spominany USB kluc a zadas nove heslo 2x (alebo nechas policka prazdne, tj system bez hesla) a stlacis dokoncit. A asi vo Windowse. Ten Windows je ale mrte zabezpeceny. :D
Bolo to testovane na Windows Vista Ultimate a vsetko funguje. :wink:
Prílohy
odstranenie_hesla_plasmon.rar
(1.29 KiB) 75 stiahnutí
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

boa nejde to aj tak ,ze pri zmene hesla sa vyskytla chyba..som skusal ten subor v prilohe,ten oph crack nemam ako spustit ked to cez guest pyta heslo dministratora

"pri pokuse sprievodcu nastavit heslo pre toto pouzivatelske konto sa vyskytla chyba"
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Pouzi ten OPH crack co som ti napisa. Napal ho ako Boot CD pouzi program Power ISO . Restartuj pocitac vyber boot menu a tam vyber CD/DVD rom . Zacne bootovanie . Bude ti to pripadat ako nieco hrozne co sa deje z PC budu ti vyskakovat divne kody na obrazovke . Je to v poho . Potom ti naskoci nieco ako menu vyber sa mi zda ze graphic nwm co . Potom nabehne nieco ako Win . a vyskoci tabulka to je ok . Klikni tam na STOP . A potom klikni na START zistuje sa heslo . Dole ti pojde palicka . trva to cca. 2-3 min.
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

asterix,pisal som ti na icq,tak sa dufam ze ozves.

inak som stiahol oph crack exe ale neviem akot o mam napalit v tom power iso ako boot cd..

alebo treba stiahnut to oph crack livecd?
Napísať odpoveď