dakujem
Heslo od systemu windows
-
PaliMpi
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Heslo od systemu windows
Bol som dlho mimo svojho notebooku,takze som zabudol vlastne heslo,a neviem ako to mam odstranit.Znie to trapne a nedoveryhodne ale co mam narobit,a do servisu sa mi s tym nechce . Mam Windows 7
dakujem
dakujem
-
asterix3691
Medium Star
Staci iba ked subor v prilohe (samozrejme po rozbaleni) si das bud na usb kluc, mobil alebo na mp3-jku alebo hocico ine co sa dava do usb portu.Potom ked od teba bude pytat heslo tak vlozis usb kluc a zadas nespravne heslo, potom naskoci pod kolonkou kde zadavas heslo "zadat nove heslo". Kliknes nato a vyberies spominany USB kluc a zadas nove heslo 2x (alebo nechas policka prazdne, tj system bez hesla) a stlacis dokoncit. A asi vo Windowse. Ten Windows je ale mrte zabezpeceny.
Bolo to testovane na Windows Vista Ultimate a vsetko funguje.
Bolo to testovane na Windows Vista Ultimate a vsetko funguje.
- Prílohy
-
- odstranenie_hesla_plasmon.rar
- (1.29 KiB) 75 stiahnutí
-
asterix3691
Medium Star
Pouzi ten OPH crack co som ti napisa. Napal ho ako Boot CD pouzi program Power ISO . Restartuj pocitac vyber boot menu a tam vyber CD/DVD rom . Zacne bootovanie . Bude ti to pripadat ako nieco hrozne co sa deje z PC budu ti vyskakovat divne kody na obrazovke . Je to v poho . Potom ti naskoci nieco ako menu vyber sa mi zda ze graphic nwm co . Potom nabehne nieco ako Win . a vyskoci tabulka to je ok . Klikni tam na STOP . A potom klikni na START zistuje sa heslo . Dole ti pojde palicka . trva to cca. 2-3 min.