vole najprv na pohotovost po krasnu injekciu do brucha,aughostino napísal:Pred chvilou som sa vratil z prechadzky so psom. Isli sme takou polnou cestickou a na kuse cesty su asi 30m od cesticky zahrady. Videl som ze tam nejaki ludia opekaju tak som mojmu psovi dal nahubok a voditko (sice poslucha ale istota je istota). Ja som ich ignoroval a moj pes tiez. Zrazu som sa pozrel ich smerom a videl som k nam beziaceho psa taky vacsi krizenec ani presne neviem co to bolo zac, na ktoreho kricali aby sa vratil. Ibaze sa nevratil, proste ich odignoroval. Snazil som sa ho nevsimat a mojho psa som chytil na kratsie a pridal do kroku.
Ako prve ten krizenec napadol mojho psa odzadu do zadnych noh a chvosta a po chvili aj do krku a odhryzol mu polovicu ucha, kedze moj pes mal nahubok tak sa nemohol branit. Ja som radsej odskocil aby nepohryzol mna. Ten krizenec po chvili dobiedzania trochu ustupil a neskor sa rozbehol aj po mne a pohryzol ma do lytka a ruk.
Po chvili dobehla pani (pravdepodobne majitelka) a zobrala svojho psa a pokojne odisla. Isiel som za nou ale skryla sa predomnou.
Za chvilu idem na pohotovost a k veterinarovi, tak sa chcem spytat, ma zmysel ist aj na policiu a podat trestne oznamenie? Mam si od doktora a veterinara pytat nejaku spravu pre policajtov. Co by ste mi poradili ako mam postupovat?
Vidis? v takomto pripade treba mat pistol pri sebe a takeho bastarda zastrelit na mieste . . . Policia to za teba nespravi. KOKOS az som nervy dostal, Si ho mohol svinu aspon kopnut poriadne. Inak chudak tvoj pes, aj ty, lebo injekcie proti svinstvu co ten druhy pes mal v papuli musis dostat.
Odvsadial ber potrvdenia a predloz ich na policii, Za ta napadol pes, nevies o tom ci bol besny alebo nemal inu chorobu, ze napadol aj tvojho psa, ktory bol mimo ineho bezmocny, lebo si sa spraval ako slusny obcan a dal si mu nahubok a voditko co dotycna pani pri svojom bastardovi svojom nespravila a ze to chces nejako riesit. Neviem fakt neviem co s tym policia spravi.
A ked sa na teba vyseru, zozen malorazku, plastovu flasku a toho hajzla chlpateho jej strel od plota dakde do zadku nech skuvina celu noc pokym skape. Sorry ludia ja mam zvieratka rad, ale keby mna kusol pes bez zjavnej priciny zabijem ho. je jedno aky. Lebo uz len tie injekcie proti srackam su o hubu. SOm zvedavy ktory z vas is tu o mna zacne opierat hubu ze tyranie zvierat, hovno tyranie, ten smrad zautocil bez priciny prvy, tak mu vratime utok!!!!