trable s pinnacle
trable s pinnacle
hojte.. mam taky problem dufam ze mi s nim niekto pomoze.. mam studio pinnacle 10.5 paradne to slo zacala som vystrihovat video z dovolenky a zrazu mi nabehla tabulka ERROR 15 (ilegal charakter) a teraz mi to nejde.. neviem co s tym mam robit uz som mala urobene skoro cele video takze to potesi.. skusala som to aj preinstalovat ale stale mi to vyskakuje.. najlepsie na tom je to ze je to original CD ku kamere... pliiiiz poradte mi niekto ako to mam spojazdnit ak sa to da a ak nie de stiahnem nove pinacle samozrejme plnu verziu
diky moc 
Re: trable s pinnacle
pozri sa stahni si pinnacle liquid 6 profesinal najnovsie je to super vsetko henta 9 a10 neboli dobre!R.A.D.K.A napísal:hojte.. mam taky problem dufam ze mi s nim niekto pomoze.. mam studio pinnacle 10.5 paradne to slo zacala som vystrihovat video z dovolenky a zrazu mi nabehla tabulka ERROR 15 (ilegal charakter) a teraz mi to nejde.. neviem co s tym mam robit uz som mala urobene skoro cele video takze to potesi.. skusala som to aj preinstalovat ale stale mi to vyskakuje.. najlepsie na tom je to ze je to original CD ku kamere... pliiiiz poradte mi niekto ako to mam spojazdnit ak sa to da a ak nie de stiahnem nove pinacle samozrejme plnu verziudiky moc
-
vladenko007
VIP