trable s pinnacle

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
R.A.D.K.A
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

trable s pinnacle

Príspevok od používateľa R.A.D.K.A »

hojte.. mam taky problem dufam ze mi s nim niekto pomoze.. mam studio pinnacle 10.5 paradne to slo zacala som vystrihovat video z dovolenky a zrazu mi nabehla tabulka ERROR 15 (ilegal charakter) a teraz mi to nejde.. neviem co s tym mam robit uz som mala urobene skoro cele video takze to potesi.. skusala som to aj preinstalovat ale stale mi to vyskakuje.. najlepsie na tom je to ze je to original CD ku kamere... pliiiiz poradte mi niekto ako to mam spojazdnit ak sa to da a ak nie de stiahnem nove pinacle samozrejme plnu verziu :D diky moc :)
jonym
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jonym »

tak pinnacle pouzivam dost.. dlho.. ale s tim som problem nemal.. skor som mal s konvertovanim.... ale ked tak zohnaj si alebo stiahni si pinnacle 9 + si nato stiahni update na 9.4 ... s tim by nemali byt ziadne problemy.... s 10 su dost problemy celkovo
Bunny444
Amateur
Amateur

:)

Príspevok od používateľa Bunny444 »

...kde sa da stahnut pinaccle studio 9.0?...bo na lamkach je len 10...plls poraste... :cry:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Re: trable s pinnacle

Príspevok od používateľa 1C3 »

R.A.D.K.A napísal:hojte.. mam taky problem dufam ze mi s nim niekto pomoze.. mam studio pinnacle 10.5 paradne to slo zacala som vystrihovat video z dovolenky a zrazu mi nabehla tabulka ERROR 15 (ilegal charakter) a teraz mi to nejde.. neviem co s tym mam robit uz som mala urobene skoro cele video takze to potesi.. skusala som to aj preinstalovat ale stale mi to vyskakuje.. najlepsie na tom je to ze je to original CD ku kamere... pliiiiz poradte mi niekto ako to mam spojazdnit ak sa to da a ak nie de stiahnem nove pinacle samozrejme plnu verziu :D diky moc :)
pozri sa stahni si pinnacle liquid 6 profesinal najnovsie je to super vsetko henta 9 a10 neboli dobre!
matej2210
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matej2210 »

potreboval by som pomôct ... mam doma Pinacle studio 12 samozrejme aj z tym bonusovym DVD ale nejak v programe mi nejde vytvorit :

Smart video
zmena 4:3 alebo 16:9

asi potrebujem aktivacni kod viem mi niekto ho poskytnut
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Aktivacny kod tu nehladaj toto neni warez forum. Skus Lamky
Napísať odpoveď