Samozrejme som myslel PC verziu nie konzolovu ... a preco ? No zacinal som na 0/10 ... postupne tie minusove body pribudali za tie klasicke veci ako ziadna zmena debilne chovanie hracov ... napr. co slubovali novinku ze viac vybieha brankar tak v niektorych situaciach vybehne nezmyselne .. konzolovu verziu som nehral co lutujem.lekoklatik napísal:Ale treba. Mňa osobne by zaujímalo prečo. Hráš to na XBOX?
FIFA 2010
Ja si myslim ze si to ohodnotil este mierne. Tak som tomu dal este sancu a to iste tak som to zmazal z disku. U mna bude bodovat len v tedy fifa ked bude na cestinach ohodnotena znamkov aspon 89% v tedy stahujem ale dat tomu 10% je moc- eXo - napísal:Moje hodnotenie -10/10 ... netreba dalsi komentar ...
Zabudol som doplnit este ze grafika travniku vyzera uplne hrozostrasne ... to je ako jedna velka rozmazana textura ja ked som to videl som si myslel ze mi zrmzla grafika. A dalsie velke minus je ako doku*vili ovladanie ... typicke veci ako prihravka/prenutie na jednom tlacitku ci center/sklz ze zmenili ma celkom dost vytocilo .. ked uz nic nebolo na tej FIFE dobre aspon to ze som mal uz niekolko rokov zauzivane ovladanie mi nerobilo problem s hranim. Kazdy rok som FIFU stahoval a mal som to v PC ako take odreagovanie obcas ale pochybujem ze budem toto stahovat. Fakt chlapci z EA na PC-ckarov zvysoka ...
Ty si nepochopil o co ide ... proste v minulosti si mal na jedom tlacitku [napr ja na A] ked si mal loptu center ked si nemal loptu sklz alebo naprd zas na inom si mal naraz prenutie hraca ked si nemal loptu nahravku ked si mal loptu ... a teraz proste mas uz ine kombinacie ktore mne absolutne nevyhovuju ...dynamics2 napísal:Ved ovladanie si mozes kludne zmeniť
ved si to mozes kludne zmenit aj na rovnake- eXo - napísal:Ty si nepochopil o co ide ... proste v minulosti si mal na jedom tlacitku [napr ja na A] ked si mal loptu center ked si nemal loptu sklz alebo naprd zas na inom si mal naraz prenutie hraca ked si nemal loptu nahravku ked si mal loptu ... a teraz proste mas uz ine kombinacie ktore mne absolutne nevyhovuju ...
Spravil som menšie porovnanie s FIFA 09. Výsledok? Hádajte ...
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=3897&play=1
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=3897&play=1
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna iba preto, ze 10 je este iba demo a EA to doladi. maybeGeogomeogo napísal:ja som zase postrehol ze v 09 je lepsi travnik
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Fifu moc nehravama le stiahnem si to do zbierky a pre kamarata tak uvidim no..nejake extra zmeny ajtak nebudu..bodo07 napísal:jj, je ale velmi sa mi to stahovat nechceak to niekto stiahne hodte sem pls screeny s hrania, diky
dása to zmenit v nastaveniach ved ...
teraz som to dohral,podla mna , je to celkom v pohode,určite lepšie ako tie predchádzajúce diely.Ešte si musím kúpiť gamepad a bude to ešte lepšie
Len mám menší problém,hra mi ide v pohode,len dakedy mi seká a zase ked idú videá tak tie textúry sú nejaké vadné, napr. že hráči sú priesvitný alebo vidím cez ne trávu a takéto chyby ... HW nároky splnujem, a driver na graf.kartu som dneska stahoval, a mám win 7 ale robilo mi to aj predtým na viste,neviete kde je chyba ??
teraz som to dohral,podla mna , je to celkom v pohode,určite lepšie ako tie predchádzajúce diely.Ešte si musím kúpiť gamepad a bude to ešte lepšie
Len mám menší problém,hra mi ide v pohode,len dakedy mi seká a zase ked idú videá tak tie textúry sú nejaké vadné, napr. že hráči sú priesvitný alebo vidím cez ne trávu a takéto chyby ... HW nároky splnujem, a driver na graf.kartu som dneska stahoval, a mám win 7 ale robilo mi to aj predtým na viste,neviete kde je chyba ??