Francek aj ekd dobre miesta sa fakt nemaju prezradzat Poviem ti ze je to V hute !

a hned ako sa vychadza z huty je vedlajsia cesta do lesa

GL
Nooo vatovce otom som chcel hodit minule rec ale akosi som pozabudol ... nazbieral som si za tri hrste takych peknych mladych malych max 3-5 cm
a zistil som ze ej to genialna huba co sa prazenice týka ... Len fakt sezona je zaciatkom leta ako mi Uz ani neviem kto povedal a teraz poslednu vychadzku som nasiel same vedsie kusky uz s prachnivelim vnutrajskom
Akosi som nemal stastie na kuriatka len 2 - 3 som nasiel aj to niekolko malo cm strasne maleee

a vraj su tiez fajn huby ....
V den ked som doniesol huby domov .. som ich ocistil u babiny na zahrade na jednom vyhradenom mieste ... dnes som sa bol len tak zo srandy pozriet a pánove uz to je opet taka maĺa huba

este necham dlhsie a bude poriadne velka ak pocasie dopraje ... takze fakt odporucam vyskusat niekde kde viete ze nik vam nechodi a kde to mate pod dohladom spodok huby orezat na tom mieste a jemne prikrit zeminou ... fakt som necakal ze to tak bude Potom vam to odfotim ako vedla dveri do domu rastie huba (hrib)
Zajtra mám este nieake povinosti a vyjazd do kosic ale uz teraz sa tesim ako si utorok v lese odychnem (ak ovsem bude pekne pocasie)
btw na zaver este jedno moje zistenie

Ked som tak hladal .. a nasiel som nieaky pekny kusok ... VZDY bol pri nej max na ploche 2 metrov stv. druhá huba ... ! aj ked pod cacin ou alebo zeminou ci pod stromom ale vzdy ! Oni sa asi maju radi

heh a dnes som aj cital taky vtip pre pametnikov
" ako chodia policajti na huby ? - Nájdu jednu a bijú ju dovtedy kym neprezradi kde sú ostatne