Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
nevko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nevko »

Zdravím, nové 3GS z T-Mobile sú blokované že? Mal by som teda otázku, ako je to z odblokovaním? Treba ho asi jailbreaknúť čo? Potom bude odblokovaný na všetky siete (hlavne O2)? Dajú sa vlastne tieto nové 3GS už jailbreaknúť? Keď ho jailbreknem dá som to urobiť tak, že keby sa niečo pokazí, dá sa to nejako pôvodne obnoviť (kvôli záruke v T-Mobile..)?

Trochu viac otázok, dúfam že mi niekto odpoviem .. Ďakujem, K+ istá.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

nevko napísal:Zdravím, nové 3GS z T-Mobile sú blokované že? Mal by som teda otázku, ako je to z odblokovaním? Treba ho asi jailbreaknúť čo? Potom bude odblokovaný na všetky siete (hlavne O2)? Dajú sa vlastne tieto nové 3GS už jailbreaknúť? Keď ho jailbreknem dá som to urobiť tak, že keby sa niečo pokazí, dá sa to nejako pôvodne obnoviť (kvôli záruke v T-Mobile..)?

Trochu viac otázok, dúfam že mi niekto odpoviem .. Ďakujem, K+ istá.
JB sa da urobit, restore vrati vsetko tak ako bolo. malo by sa to dat aj odblovat. :wink:
navody ako na to sa daju jednoducho vygooglit. nechcem robit reklamu na ceske forum o iphone, lebo za reklamu som tu uz mat problemy...
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

pre upresnenie... jailbreakom telefon neodblokujes na vsetky siete, jailbreak a odblokovanie je nieco ine. Ale ano 3gs sa da jailbreaknut aj odblokovat (odblokovat az ked ho jailbreaknes)
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Prosím Vás hlavné rozdiely 2G a 3G .. okrem tých, čo sú hore nie sú už žiadne? Čiže hlavne je to GPS? A aj 2G aj 3G má 3,5 jack? Lebo tu sa to píše a zase niekde inde sa mi zdá, že bolo, že 2G nemá 3,5 jack .. http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php -

Kód: Vybrať všetko

Sound	Alert types	Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Speakerphone 	Yes
 	- 3.5 mm headset jack
A ešte aj 2G má flight mode? Ak áno tento Flight Mode keď sa dá funguje všetko okrem samozrejme príjmu signálu .. ? Lebo videl som aj take flight mody, že išli potom iba púštať pesníčky.. Preto sa pýtam, či ak má flight mode tak idu keď je zapnutý videá, hry atď..
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

2g od 3g spoznáš podla krytu.
2G ho má chómový alebo aký. :D
Myslím zadný kryt.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Myslím, že 2G má 2,5 jack
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

GIGABYTE napísal:Myslím, že 2G má 2,5 jack
nemá, má presne taký istý jack, ako 3G. Ibaže 2G ho ma vsadený trochu hlbšie do konštrukcie telefónu a je problém vopchať tam niektoré slúchadlá.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

A to GPS aj tak nevyužiješ napr. na cestách, pretože to je len A-GPS, čiže asistované, buď cez wifi, alebo platene, ešte je možnosť že máš notebook s internetovou kartou a použiješ ho ako router niekde v aute. Ale to je nepraktické :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Kebyže aspoň vieš o čom hovoríš :roll:
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Komu to bolo adresoavné? Ak mne, ver tomu že viem o čom hovorím :roll:
jukel
Professional
Professional

Ano ? Takže podľa teba ak potrebujem navigaciu tak musim byť pripojeny na wifi alebo na net ?
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Pred nedávnom už vyšli zaujímavé navigácie.
Najlepsia asi iGo.
jukel
Professional
Professional

Lepšia je navigon
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

UplenssGrapher napísal:Komu to bolo adresoavné? Ak mne, ver tomu že viem o čom hovorím :roll:
Zasa raz dokazuješ, že o iPhone vieš expresívne veľký prd. A-GPS znamená asistované GPS operátorom a jeho vysielačmi, umožňuje zrýchlené zistenie lokácie a dokáže načrtnúť približnú polohu (triangulácia) oveľa skôr, ako sa chytí signál zo satelitov (ten potom polohu upresní). Takže A-GPS je dokonalejší a novší systém, ako staršie GPS.

Ďalej k tomu GPS v iPhone - pre iPhone je dostupných niekoľko PLNOHODNOTNÝCH navigačných softvérov, vrátane spomínaného Navigonu, alebo klasického TomTomu (ktorý mám momentálne aj ja). Nie je potrebná konektivita na Internet a všetky mapy sú vnútri, funguje to presne tak isto, ako klasické GPS príjmače od iných firiem (Garmin, Nuvi, TomTom). Citlivosť GPS chipu Broadcom v iPhone je lepšia (hoci nie oveľa, ale je), ako napríklad u chipov SirfStar III, ktoré sú používané v HTC alebo najnovších Nokiách.

Takže prosím ťa - prestaň tu už šíriť bludy a nepíš o niečom, o čom nemáš ani poňatia.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Asi som lama, ale ako vypnem CLIR na iPhone? Každému volám s CLIR-om. Dik
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Zasa raz dokazuješ, že o iPhone vieš expresívne veľký prd. A-GPS znamená asistované GPS operátorom a jeho vysielačmi, umožňuje zrýchlené zistenie lokácie a dokáže načrtnúť približnú polohu (triangulácia) oveľa skôr, ako sa chytí signál zo satelitov (ten potom polohu upresní). Takže A-GPS je dokonalejší a novší systém, ako staršie GPS.

Ďalej k tomu GPS v iPhone - pre iPhone je dostupných niekoľko PLNOHODNOTNÝCH navigačných softvérov, vrátane spomínaného Navigonu, alebo klasického TomTomu (ktorý mám momentálne aj ja). Nie je potrebná konektivita na Internet a všetky mapy sú vnútri, funguje to presne tak isto, ako klasické GPS príjmače od iných firiem (Garmin, Nuvi, TomTom). Citlivosť GPS chipu Broadcom v iPhone je lepšia (hoci nie oveľa, ale je), ako napríklad u chipov SirfStar III, ktoré sú používané v HTC alebo najnovších Nokiách.

Takže prosím ťa - prestaň tu už šíriť bludy a nepíš o niečom, o čom nemáš ani poňatia.
Ach bože, nesnaž sa ma tu po"""účať""" :roll: Ak som to zle sformuloval sory, ak si ma zle "pochopil" tiež sory, expresívny prd vieš asi ty, ja tebe tiež nič nevravím, ale asi by som už mal začať, jaj no, no coment pre istotu. Takže si láskavo neser hubu do druhých, a slová "zase si raz dokázal že..." si nechaj pre seba, s tebou som o ničom nediskutoval,... zarazilo ma slovo zase, maniačik :roll:

btw.: k predchádzajúcemu príspevku mali byť dopísané pred tou vetou ešte ďalšie 3, tkoré so asi omylom zmazal, s tým že ich tam teraz dám nepočítaj...
btw.2: radšej ani nereaguj, nemám na teba chuť...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

UplenssGrapher napísal:A to GPS aj tak nevyužiješ napr. na cestách, pretože to je len A-GPS, čiže asistované, buď cez wifi, alebo platene, ešte je možnosť že máš notebook s internetovou kartou a použiješ ho ako router niekde v aute. Ale to je nepraktické :)
AKO SA DAL TENTO PRISPEVOK ZLE POCHOPIT? pises, ze na iphone neexistuje offline GPS, ALE ONO EXISTUJE!!!
nabuduce sa nenavazaj do setha ale vysvetli ako to mal pochopit, melies somariny, urazas kazdeho BEZDOVODNE namiesto vysvetlenie ako si to myslel (ale ja ta chapem, to sa NEDA vysvetlit kedze je to 100% klamstvo)
urob sluzbu vsetkym hojkarskym majitelom a fanusikom iphonu: do tejto temy sa nevracaj, o iphone nic nevies a iba siris kraviny, bez si honit nad uchvatnostou svojej nokie do temy o nej, vzhladom na jej "popularitu" mas vela priestoru na sebarealizaciu

a teraz sa s dovolenim zahram na Nostradamusa: ked sem najblizsie prides, tak sa pochopitelne vyhnes "kauze GPS" (samozrejme, z toho sa bude tazko kluckovat) a zacnes blabotat nieco o tom, ako robi iphone zo svojich majitelov snobov co sa do kazdeho navazaju, potom sa priamo alebo nepriamo prehlasis za moralneho vitaza a uz sem ani nepachnes
AMIRITE?
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ja urážam ludí bezdôvodne? :lol: Ani nie, reagoval som na príspevokkeď mi píše že o niečom viem expresícne velký prd či ako to vravel, :roll: Nuž, niektorí "ludia" sú trošku iný no, ty mi prosím tiež nenadávaj teba sa to netýka, toto fakt milujem :roll:

//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2009, 20:21 )
...samouzrejme K-, deti... :lol: tá preslávená forma pomsty tohoto fóra :lol:
jukel
Professional
Professional

Tak načo reaguješ a píšeš tu veci o ktorých očividne nemáš ani šajnu. Však veď iphone mám iba A-GPS a GPS modul je tam iba nato aby zdvihli cenu.

Radšej choď urobiť SIG namiesto toho aby si tu vyplakával.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

UplenssGrapher napísal:Ja urážam ludí bezdôvodne? :lol: Ani nie, reagoval som na príspevokkeď mi píše že o niečom viem expresícne velký prd či ako to vravel, :roll: Nuž, niektorí "ludia" sú trošku iný no, ty mi prosím tiež nenadávaj teba sa to netýka, toto fakt milujem :roll:

//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2009, 20:21 )
...samouzrejme K-, deti... :lol: tá preslávená forma pomsty tohoto fóra :lol:
ked sem najblizsie prides, tak sa pochopitelne vyhnes "kauze GPS" (samozrejme, z toho sa bude tazko kluckovat) a zacnes blabotat nieco o tom, ako robi iphone zo svojich majitelov snobov co sa do kazdeho navazaju, potom sa priamo alebo nepriamo prehlasis za moralneho vitaza a uz sem ani nepachnes
aj ked sebechvala smrdi, som dobry :lol:
usetri si namahu a kym nevysvetlis to GPS sem ani nepachni, ok? a je mi jedno, ze to nebola reakcia na mna, ale ako majitel iphonu dokazem reagovat na lzi o tomto telefone

btw co mas s tou karmou? kazdy kto sa na tomto fore vyplakava, ako mu bolo ukrivdene K- zo zasady dostane K- od nahodneho okoloiduceho
v tomto pripade to budem ja, s radostou ti jednu poslem
Napísať odpoveď