Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Zdravím, nové 3GS z T-Mobile sú blokované že? Mal by som teda otázku, ako je to z odblokovaním? Treba ho asi jailbreaknúť čo? Potom bude odblokovaný na všetky siete (hlavne O2)? Dajú sa vlastne tieto nové 3GS už jailbreaknúť? Keď ho jailbreknem dá som to urobiť tak, že keby sa niečo pokazí, dá sa to nejako pôvodne obnoviť (kvôli záruke v T-Mobile..)?
Trochu viac otázok, dúfam že mi niekto odpoviem .. Ďakujem, K+ istá.
JB sa da urobit, restore vrati vsetko tak ako bolo. malo by sa to dat aj odblovat.nevko napísal:Zdravím, nové 3GS z T-Mobile sú blokované že? Mal by som teda otázku, ako je to z odblokovaním? Treba ho asi jailbreaknúť čo? Potom bude odblokovaný na všetky siete (hlavne O2)? Dajú sa vlastne tieto nové 3GS už jailbreaknúť? Keď ho jailbreknem dá som to urobiť tak, že keby sa niečo pokazí, dá sa to nejako pôvodne obnoviť (kvôli záruke v T-Mobile..)?
navody ako na to sa daju jednoducho vygooglit. nechcem robit reklamu na ceske forum o iphone, lebo za reklamu som tu uz mat problemy...
Prosím Vás hlavné rozdiely 2G a 3G .. okrem tých, čo sú hore nie sú už žiadne? Čiže hlavne je to GPS? A aj 2G aj 3G má 3,5 jack? Lebo tu sa to píše a zase niekde inde sa mi zdá, že bolo, že 2G nemá 3,5 jack .. http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php -
A ešte aj 2G má flight mode? Ak áno tento Flight Mode keď sa dá funguje všetko okrem samozrejme príjmu signálu .. ? Lebo videl som aj take flight mody, že išli potom iba púštať pesníčky.. Preto sa pýtam, či ak má flight mode tak idu keď je zapnutý videá, hry atď..
Kód: Vybrať všetko
Sound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Speakerphone Yes
- 3.5 mm headset jack-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemá, má presne taký istý jack, ako 3G. Ibaže 2G ho ma vsadený trochu hlbšie do konštrukcie telefónu a je problém vopchať tam niektoré slúchadlá.GIGABYTE napísal:Myslím, že 2G má 2,5 jack
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
-
seth82
Darca
Zasa raz dokazuješ, že o iPhone vieš expresívne veľký prd. A-GPS znamená asistované GPS operátorom a jeho vysielačmi, umožňuje zrýchlené zistenie lokácie a dokáže načrtnúť približnú polohu (triangulácia) oveľa skôr, ako sa chytí signál zo satelitov (ten potom polohu upresní). Takže A-GPS je dokonalejší a novší systém, ako staršie GPS.UplenssGrapher napísal:Komu to bolo adresoavné? Ak mne, ver tomu že viem o čom hovorím
Ďalej k tomu GPS v iPhone - pre iPhone je dostupných niekoľko PLNOHODNOTNÝCH navigačných softvérov, vrátane spomínaného Navigonu, alebo klasického TomTomu (ktorý mám momentálne aj ja). Nie je potrebná konektivita na Internet a všetky mapy sú vnútri, funguje to presne tak isto, ako klasické GPS príjmače od iných firiem (Garmin, Nuvi, TomTom). Citlivosť GPS chipu Broadcom v iPhone je lepšia (hoci nie oveľa, ale je), ako napríklad u chipov SirfStar III, ktoré sú používané v HTC alebo najnovších Nokiách.
Takže prosím ťa - prestaň tu už šíriť bludy a nepíš o niečom, o čom nemáš ani poňatia.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Ach bože, nesnaž sa ma tu po"""účať"""seth82 napísal:Zasa raz dokazuješ, že o iPhone vieš expresívne veľký prd. A-GPS znamená asistované GPS operátorom a jeho vysielačmi, umožňuje zrýchlené zistenie lokácie a dokáže načrtnúť približnú polohu (triangulácia) oveľa skôr, ako sa chytí signál zo satelitov (ten potom polohu upresní). Takže A-GPS je dokonalejší a novší systém, ako staršie GPS.
Ďalej k tomu GPS v iPhone - pre iPhone je dostupných niekoľko PLNOHODNOTNÝCH navigačných softvérov, vrátane spomínaného Navigonu, alebo klasického TomTomu (ktorý mám momentálne aj ja). Nie je potrebná konektivita na Internet a všetky mapy sú vnútri, funguje to presne tak isto, ako klasické GPS príjmače od iných firiem (Garmin, Nuvi, TomTom). Citlivosť GPS chipu Broadcom v iPhone je lepšia (hoci nie oveľa, ale je), ako napríklad u chipov SirfStar III, ktoré sú používané v HTC alebo najnovších Nokiách.
Takže prosím ťa - prestaň tu už šíriť bludy a nepíš o niečom, o čom nemáš ani poňatia.
btw.: k predchádzajúcemu príspevku mali byť dopísané pred tou vetou ešte ďalšie 3, tkoré so asi omylom zmazal, s tým že ich tam teraz dám nepočítaj...
btw.2: radšej ani nereaguj, nemám na teba chuť...
AKO SA DAL TENTO PRISPEVOK ZLE POCHOPIT? pises, ze na iphone neexistuje offline GPS, ALE ONO EXISTUJE!!!UplenssGrapher napísal:A to GPS aj tak nevyužiješ napr. na cestách, pretože to je len A-GPS, čiže asistované, buď cez wifi, alebo platene, ešte je možnosť že máš notebook s internetovou kartou a použiješ ho ako router niekde v aute. Ale to je nepraktické
nabuduce sa nenavazaj do setha ale vysvetli ako to mal pochopit, melies somariny, urazas kazdeho BEZDOVODNE namiesto vysvetlenie ako si to myslel (ale ja ta chapem, to sa NEDA vysvetlit kedze je to 100% klamstvo)
urob sluzbu vsetkym hojkarskym majitelom a fanusikom iphonu: do tejto temy sa nevracaj, o iphone nic nevies a iba siris kraviny, bez si honit nad uchvatnostou svojej nokie do temy o nej, vzhladom na jej "popularitu" mas vela priestoru na sebarealizaciu
a teraz sa s dovolenim zahram na Nostradamusa: ked sem najblizsie prides, tak sa pochopitelne vyhnes "kauze GPS" (samozrejme, z toho sa bude tazko kluckovat) a zacnes blabotat nieco o tom, ako robi iphone zo svojich majitelov snobov co sa do kazdeho navazaju, potom sa priamo alebo nepriamo prehlasis za moralneho vitaza a uz sem ani nepachnes
AMIRITE?
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Ja urážam ludí bezdôvodne?
Ani nie, reagoval som na príspevokkeď mi píše že o niečom viem expresícne velký prd či ako to vravel,
Nuž, niektorí "ludia" sú trošku iný no, ty mi prosím tiež nenadávaj teba sa to netýka, toto fakt milujem
//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2009, 20:21 )
...samouzrejme K-, deti...
tá preslávená forma pomsty tohoto fóra 
...samouzrejme K-, deti...
UplenssGrapher napísal:Ja urážam ludí bezdôvodne?Ani nie, reagoval som na príspevokkeď mi píše že o niečom viem expresícne velký prd či ako to vravel,
Nuž, niektorí "ludia" sú trošku iný no, ty mi prosím tiež nenadávaj teba sa to netýka, toto fakt milujem
![]()
...samouzrejme K-, deti...tá preslávená forma pomsty tohoto fóra
aj ked sebechvala smrdi, som dobryked sem najblizsie prides, tak sa pochopitelne vyhnes "kauze GPS" (samozrejme, z toho sa bude tazko kluckovat) a zacnes blabotat nieco o tom, ako robi iphone zo svojich majitelov snobov co sa do kazdeho navazaju, potom sa priamo alebo nepriamo prehlasis za moralneho vitaza a uz sem ani nepachnes
usetri si namahu a kym nevysvetlis to GPS sem ani nepachni, ok? a je mi jedno, ze to nebola reakcia na mna, ale ako majitel iphonu dokazem reagovat na lzi o tomto telefone
btw co mas s tou karmou? kazdy kto sa na tomto fore vyplakava, ako mu bolo ukrivdene K- zo zasady dostane K- od nahodneho okoloiduceho
v tomto pripade to budem ja, s radostou ti jednu poslem