Nechtiac som štuchol do membrány...

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
26lukas26
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nechtiac som štuchol do membrány...

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Neviete mi poradiť ako to znova narovnať? Jedná sa o tuto malicku v strede http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/U ... 204378.jpg ps neni to moj obrazok
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

skus vysavačom nič jednoduchsie ma nenapada ... alebo skus nato prilepit nejaku palicku nechaj uschnut ptm to vyrovnaj a ak mas nejake rozpustadlo aceton cisty by bol asi najlepsi tak to ptm nim vyskusaj ale najprv si na lepidle pozri ci to vobec pojde niecim vysusit mozno ti to pojde aj paskou nejako... nic ine ti neostava len skusaj. :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Mal som podobny problem a vyriesil som to s vysavacom, len davaj pozor aby si nevysaval moc silno lebo ti to moze vytrhnut.

:wink:
26lukas26
Medium Star
Medium Star

zajtra idem po sekundove dik to ma nenapadlo
3PO
Medium Professional
Medium Professional

lepidlom

Príspevok od používateľa 3PO »

lepidlom radsej nie. a uz urcite nie sekundovym. skor kanagon alebo nieco podobne. samozrejme ak nie je membranka papierova.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

vysávač s tou regulovateľnou dierou na hadici... lepidlo nie
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

na hadicu daj slamku na ten koniec a pusti vysavac ale daj na silnejsie a ti to bude cucat tak to prilozis a je to. alebo s magnetom ale neviem ci to bude fungovat alebo ci si to nepokazis este viac. radsej nie
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

ako s magnetom?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Hej prilozi silny magnet, ten sa pricucne na kmitacku a doje*** si celu membranu... Parada gratulujem, napad tyzdna :lol:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

tomaxx_199 napísal:na hadicu daj slamku na ten koniec a pusti vysavac ale daj na silnejsie a ti to bude cucat tak to prilozis a je to. alebo s magnetom ale neviem ci to bude fungovat ale musis mat silny a neviem ci sa ti to nepokazi este viac.
Ak nevies,tak potom naco pises?-niekto si kvoli tvojim super radam dotrha reproduktor :roll:

Ja som to parkrat robil tenuckou ihlou-prepichnut v strede,ihlu potom vytupit a nasledne strcit do dierky,vytocit cim viac rovnobezne s membranou a vytlacat priehlbinu...Avsak ak clovek nema cit ,tak sa to moze porhat a namiesto malickej dierky tam bude"jazva" po ihle...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

to s magnetom neskusaj !!!! to je blbost a ajtak by to nepomohlo
26lukas26
Medium Star
Medium Star

este som to neriesil som si aj ja povedal prilepim sekundovým tu malu membranu a ostane to tam prilepene a ked to budem chiet dat prec tak sa to roztrhne a vysavac ma rura priemer asi 3 - 4 cm a to nevytiahne skusal som
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

este ma napadlo ak to mas len tak slabo zatisnute tak skus jemne z bokov to trochu pritlacit mozno sa to pomoze. nerob to sekundovim ved si ti to tam ostane a dole to nedas lebo to uplne roztrhnes ked s lepidlom tak radsej daco slabe co ide lahko. napr. lepidlo na papier.

//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 21:03 )
dudo02 napísal:Ak nevies,tak potom naco pises?-niekto si kvoli tvojim super radam dotrha reproduktor :roll:

Ja som to parkrat robil tenuckou ihlou-prepichnut v strede,ihlu potom vytupit a nasledne strcit do dierky,vytocit cim viac rovnobezne s membranou a vytlacat priehlbinu...Avsak ak clovek nema cit ,tak sa to moze porhat a namiesto malickej dierky tam bude"jazva" po ihle...
a je po repraku :lol:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Skús dať na vysávač nástavec na radiátory, malo by ti to vytiahnuť.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

cisto hypoteticky - neviem, nikdy som sa s tym nestretol a teda ani netusim ci to ma nejaky vplyv - ale keby reprakom trosku urve, tak tie otrasy to nevytrasu do povodnej polohy?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

KoCi napísal:cisto hypoteticky - neviem, nikdy som sa s tym nestretol a teda ani netusim ci to ma nejaky vplyv - ale keby reprakom trosku urve, tak tie otrasy to nevytrasu do povodnej polohy?
Pochybujem...Ono to je dost tvrde...
Vlastne sa jedna o taku ciapocku,ktoru ak uplne odlepis tak vidis kruznicovy otvor v magnete,v ktorom sa pohybuje membrana s navinutou cievkou.Ta ciapocka je vlastne ochrana pred prachom a bordelom...

Ak by sa podarilo zredukovat priemer rury z vysavaca na najaky 1cm,tak ak by sa to poriadne utesnilo,aby tam bol dostatocny podtlak,tak by to mozno vycuclo...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Na basovom mozno ano, na vyskovom to otrasmi das asi tazko. Neviem ale co si pamatam, tak vibraciami sa to nenarovnalo samo ani na 19" base. Ta hmota nema taku pruznost a taku zotrvacnost.
26lukas26
Medium Star
Medium Star

všimli ste si o co na tom obrazku sa vlastne jedná o tu malicku v strede
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

tak to asi tazko. nieje to subwofer? mozno to casom vide von. alebo nechaj tak ak ti ide dobre hudba tak ja by som to nevytahoval
lommbardo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lommbardo »

Neries to zvuk ti to nezmeni ani neovplyvni ani nic podobne ten reprak bude hrat stale rovnako. Je to len taky blby pocit, ze to nie je pekne rovne dokonale ... poznam to, ale zvuk to neovplyvnuje tak ti to moze byt jedno
Napísať odpoveď