Nechtiac som štuchol do membrány...
Nechtiac som štuchol do membrány...
Neviete mi poradiť ako to znova narovnať? Jedná sa o tuto malicku v strede http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/U ... 204378.jpg ps neni to moj obrazok
skus vysavačom nič jednoduchsie ma nenapada ... alebo skus nato prilepit nejaku palicku nechaj uschnut ptm to vyrovnaj a ak mas nejake rozpustadlo aceton cisty by bol asi najlepsi tak to ptm nim vyskusaj ale najprv si na lepidle pozri ci to vobec pojde niecim vysusit mozno ti to pojde aj paskou nejako... nic ine ti neostava len skusaj. 
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak nevies,tak potom naco pises?-niekto si kvoli tvojim super radam dotrha reproduktortomaxx_199 napísal:na hadicu daj slamku na ten koniec a pusti vysavac ale daj na silnejsie a ti to bude cucat tak to prilozis a je to. alebo s magnetom ale neviem ci to bude fungovat ale musis mat silny a neviem ci sa ti to nepokazi este viac.
Ja som to parkrat robil tenuckou ihlou-prepichnut v strede,ihlu potom vytupit a nasledne strcit do dierky,vytocit cim viac rovnobezne s membranou a vytlacat priehlbinu...Avsak ak clovek nema cit ,tak sa to moze porhat a namiesto malickej dierky tam bude"jazva" po ihle...
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
este ma napadlo ak to mas len tak slabo zatisnute tak skus jemne z bokov to trochu pritlacit mozno sa to pomoze. nerob to sekundovim ved si ti to tam ostane a dole to nedas lebo to uplne roztrhnes ked s lepidlom tak radsej daco slabe co ide lahko. napr. lepidlo na papier.
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 21:03 )
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 21:03 )
a je po reprakududo02 napísal:Ak nevies,tak potom naco pises?-niekto si kvoli tvojim super radam dotrha reproduktor![]()
Ja som to parkrat robil tenuckou ihlou-prepichnut v strede,ihlu potom vytupit a nasledne strcit do dierky,vytocit cim viac rovnobezne s membranou a vytlacat priehlbinu...Avsak ak clovek nema cit ,tak sa to moze porhat a namiesto malickej dierky tam bude"jazva" po ihle...
Pochybujem...Ono to je dost tvrde...KoCi napísal:cisto hypoteticky - neviem, nikdy som sa s tym nestretol a teda ani netusim ci to ma nejaky vplyv - ale keby reprakom trosku urve, tak tie otrasy to nevytrasu do povodnej polohy?
Vlastne sa jedna o taku ciapocku,ktoru ak uplne odlepis tak vidis kruznicovy otvor v magnete,v ktorom sa pohybuje membrana s navinutou cievkou.Ta ciapocka je vlastne ochrana pred prachom a bordelom...
Ak by sa podarilo zredukovat priemer rury z vysavaca na najaky 1cm,tak ak by sa to poriadne utesnilo,aby tam bol dostatocny podtlak,tak by to mozno vycuclo...
-
tomaxx_199
Medium Professional