Windows 7
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Klasicky vstavany disk management? (start-->run-->cmd-->diskmgmt)dr.house11 napísal:existuje nejaky program na rozdelenie disku v win7?
podporuje tato karta http://www.alza.sk/televizni-karta-lead ... d88514.htm win 7 64bit ked na strake je len na vistu 64bit driver??
edit:sry ale v hardware som urobil topic z otazkou ale som si az potm uvedomil ze to tu treba dat sry a pls o zmazanie tej temy
edit:sry ale v hardware som urobil topic z otazkou ale som si az potm uvedomil ze to tu treba dat sry a pls o zmazanie tej temy
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak to máš nejaké dodrbkané pretože ja mám win 7 64bit už dosť dlho a nič podobné sa mi nestalovrtulnik napísal:Stiahol som Windows 7 Ultimate 64bit. SK...
Myslel som si, ze to bude lepsie...
Je to horsie ako Vista
Napr. chcem premenovat zastupcu na ploche.. a zmizne mi..
Alebo som nainstaloval Operu a QIP a miesto ikony programu mi ukazuje take okno...
No tak vcera som nainstaloval 7 a som mrte spokojny. Ta rychlost je neuveritelna, Vista tak rychlo neisla ani zdaleka. Paci sa mi ten rychly start, po slovicku "uvitani" uz mozem v tej sekunde zacat robit s pocitacom, ale zas ci sa to nezmeni po takom mesiaci az dvoch, ked uz bude pocitac plny sw vybavenia.
Zaujali ma nove graficke efekty, ktore pridali, ci uz to je dolny panel alebo celkove zmeny v zlozkach. Prekvapil ma aj Media Center na ktorom mi ide bez problemov analogova televizia, lebo ani na jednom Media Centri mi predtym nesla.
Paci sa mi aj oprava zobrazenia v zloziek, ze sa uz nemeni v kuse ako na Viste, ale ze si to uz pocitac dokaze zapamatat.
Po nainstalovani uz pocitac poznal moju graficku kartu.
Co sa vo Viste nikdy nestalo. Potom ma prekvapilo aj vytazenost ram-ky po starte, zatial co Vista si brala po starte 1400-1500MB tak 7 iba smiesnych 800-900MB.
Keby mala aj verzia Ultimate 64B normalnu cenu, tak by som aj podporil vyrobcov, ale pytaju moc na normalnych ludi.
Vista bola akasi beta verzia 7....
Zaujali ma nove graficke efekty, ktore pridali, ci uz to je dolny panel alebo celkove zmeny v zlozkach. Prekvapil ma aj Media Center na ktorom mi ide bez problemov analogova televizia, lebo ani na jednom Media Centri mi predtym nesla.
Paci sa mi aj oprava zobrazenia v zloziek, ze sa uz nemeni v kuse ako na Viste, ale ze si to uz pocitac dokaze zapamatat.
Po nainstalovani uz pocitac poznal moju graficku kartu.
Keby mala aj verzia Ultimate 64B normalnu cenu, tak by som aj podporil vyrobcov, ale pytaju moc na normalnych ludi.
Vista bola akasi beta verzia 7....
Jasne, ze sa mozes spytat.Andrew007 napísal:Plasmon a mozem sa ta spytat ze aku verziu si konkertne stiahol ?? lebo ja pouzivam build 7264 a ze vraj na Lamkach su uz officialne plne funkcne verzie ci sa mylim ?? mam este pockat do oktobra alebo to uz je na nete finalna verzia ??
Je to presne verzia: Originál Windows 7 Ultimate 64bit(x64) CZ z MSDN (Microsoft).
//Inak by som sa chcel spytat, ze ako pridam do dolneho panelu nejake aplikacie?
-
vladenko007
VIP
A mozes sem dat aj presny typ dosky lebo bez toho ovladace na nete nenajdeme.Romeo2006 napísal:Caute,
Ja som si nainstaloval Win 7- ku, no ale neviem si nainstalovat zakladnu dosku, nejako mi nebere instalacne CD- cko, ci co. No a ani za Boha mi nechce hrat hudba. Asi sa uz zblaznim. Pomozte mi niekto, PLEASEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Ďakuujem.
web kamera
Kde sa dá otočiť obraz web kamery pri win7 .Pri skype mám otočený obraz o 180 stupňov.