Signatúry na požiadanie || Všetko sem!

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Signatúry na požiadanie || Všetko sem!

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Zdravím, venujem sa grafike ako takej už pár rokov. Začínal som so sigmi, ktorých som už spravil velkú kopu, ak nemáte skúsenosti, ale nápad, obrázok, alebo len chuť používať sig na nejakom fóre, napíšte do tejto témy.

Sig odhadujem tak aby bol hotový do 3 dní, nieje to práca na 3 dni ako takých, len v poslednej dobe nemám čas. Takže prosím majte strpenie a vyčkajte. :)

Poprosím priložiť obrázok do prílohy, a napísať požiadavky, a to napčíklad.:

-rozmer
-farebná škála
-text
-atď...

Tak môžte začať... :)

:arrow:

(väčšinu mojich grafických prác nájdete na mojom dA účte)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No kedze si sem nedal ziadne svoje "vytvory" a tomu tvojmu "urobil som ich uz kopu" mozem, ale nemusim verit, tak si ta odskusame :)

Tagze rozmer klasika 400x120 (aspon myslim, ze to je klasika :D)
Obrazok: http://images.google.sk/images?hl=sk&um ... q=&start=0
Farebna skala: dost farebna, ako Bolt :)
Text: jedna verzia bez textu, ta ista verzia s textom, trebars BX

Tak bud mi spravis nieco pekne, alebo si do prveho prispevku pridaj nejake tvoje prace :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

no som zvedavy...drzim palce
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ostava uz len 12 hodin. :) Stihne TO??? Aj ja som zvedavý.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

BX, galériu by nebol problém pridať, už som ju pridával na kopu fór, len sem sa to dá iba cez prílohy, a nahrávať sa mi zase a zase vyše 60 obrázkov zas nechce :)

btw.: daj mi ešte chvílku, idem na koncert :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zraruj a uploadneš iba jeden súbor :)
BX
Addict
Addict

Podla mojich hodieniek (A nie len mojich ako pozeram cas postu :D) je 13. Septembra 18:37. Tagze presne jedno hodina do uplynutia tych tvojich troch dni :)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

No nestihol si to :(
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

áno, ako som písal bol som na starkinej oslave a dnes na koncerte, nevyšlo mi to, ani neviem či sa do toho zajtra pustím kedže ma zopár uživatelov z tohto fóra vyhostilo, však? :roll: Neviem či sa mi to oplatí, keď dostávam samú K- za debilitu iných... každopádne, tebe to už spravím keď som to slúbil
BX
Addict
Addict

Debilita!
Na kú riť ste mu dali K- ? Ja som ho chcel vyskúšať, no darmo nestihol. No a čo? Ak mi ten sig dodá, tak musím byť spokojný. A ak bude naozaj dobrý, tak tých pár dní neumrem :roll:

UplenssGrapher: Urob mi dobrý sig a ser na karmu ;)

<Dnes som veľmi unavený, tak píšem stručne :D>

//
jukel napísal:Neviem či myslí túto tému :wink:
Aha... to je ale mimo tohoto...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Neviem či myslí túto tému :wink:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

jasne - nenechaj sa odradit.
kasli na karmu.
Ak mas chut a vies to robit, tak neni o com ... robis to zadarmo, tak si myslim ze ludi nemusi trapit kedy to bude, ale budu zvedavi aky bude vysledok :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Signatúry na požiadanie || Všetko sem!

Príspevok od používateľa lekoklatik »

UplenssGrapher napísal:Zdravím, venujem sa grafike ako takej už pár rokov. Začínal som so sigmi, ktorých som už spravil velkú kopu, ak nemáte skúsenosti, ale nápad, obrázok, alebo len chuť používať sig na nejakom fóre, napíšte do tejto témy.

Sig odhadujem tak aby bol hotový do 3 dní, nieje to práca na 3 dni ako takých, len v poslednej dobe nemám čas. Takže prosím majte strpenie a vyčkajte. :)

Poprosím priložiť obrázok do prílohy, a napísať požiadavky, a to napčíklad.:

-rozmer
-farebná škála
-text
-atď...

Tak môžte začať... :)

:arrow:
Nerozumiem prečo si si sám položil podmienky. Nemáš to v hlave v poriadku a k- sú oprávnené. čuduješ sa? Každému to príde akoby si machroval... A neplač že ťa tu nik nechce. Je to internetové fórum pre boha...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V hlave tu nempá v poriadku niekto iný. Sľúbil, nemal čas, veď to napísal. Nečudujem sa mu, že sa na to vykašlal. :)
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

BX :) Sig máš hotový, celkom ťažký námet ale niečo z toho vyšlo. Akonáhle dobehnem z mesta hodím ho na fórum, otázka jednej hodinky. :wink:

PS: aspoň vidím ako tu ludia bezdôvodne urážajú boli to v tejto téme dvaja, neviem už kto, ale narážali na túto tému so sigmi, aspoň vidím ich obraz, kedže sa to tejto témy vôbec netýka! :x Trošku ma to urazilo, vidím že viete o čo ide, pre informáciu, s touto témou ani grafikou na požiadanie všeobecne to nemá nič, ide len o môj názor :)

lekoklatik: ja to nemám v hlave v poriadku? Aha, a to hovorí ten, ktorý nevie pochopiť že ak chceš raz spraviť sig, nemôžeš si sám vymyslieť z akého obrázku to klient chce, aký text tam chce, a celkovo ako by to malo vyzerať, však? BX napísal všetko potrebné a aj pre mňa to bolo jednoduhšie :wink:

//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2009, 21:50 )
@BX: snáď sa bude aspoň trochu páčiť, ako som vravel celkom ťažký stock, a aj to bol najlepší čo som našiel,... snáď niečo lepšie už nabudúce :)
Prílohy
BX - Bolt
BX - Bolt
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Signatúry na požiadanie || Všetko sem!

Príspevok od používateľa fikotek »

lekoklatik napísal:Nerozumiem prečo si si sám položil podmienky. Nemáš to v hlave v poriadku a k- sú oprávnené. čuduješ sa? Každému to príde akoby si machroval... A neplač že ťa tu nik nechce. Je to internetové fórum pre boha...
Lekoklatik: prosimte co to zase placas za hlouposti?? A co to mate porad s tim vyplakavanim??

psal:
Sig odhadujem tak aby bol hotový do 3 dní
Dulezite je slovo "odhadujem" Takze ty K- vubec nejsou v poradku.

Pro autora temy Jak psal Meffisto, kasli na karmu .. je tady spousta demen*nich lidi kteri davaji K- i za uplne <> takze si v pohode tvor dal i kdyz si myslim ze po takovem zazitku se ti do dalsi prace moc chtit nebude.

A vedeni stale nechape ze je karma na uplne ***** :) Vzdy kdyz se neco takoveho stane nekdo napise "kasli na karmu" coz me porad privadi k te same myslence "na co tu ta karma je??
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

fikotek. To že ty si príliš pomalý na to aby si premýšľal o tom čo vôbec píšeš nie je môj problém. Vystreľ si tú karmu konečne z hlavy pretože je to jediná vec ktorá ťa na tomto fóre obmedzuje. Urob si svoj vlastný blog kam sa budeš vyplakávať že na fóre majú karmu ale Ja ju tam nechcem.

autor témy. Nikdy sa mi sigy nepáčili, neviem ich robiť a ani ich robiť nechcem. Takže neviem tvoj sig ohodnotiť. Aj tak si myslím že je retardované klásť si sám sebe sám požiadavky... :roll:
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal: autor témy. Nikdy sa mi sigy nepáčili, neviem ich robiť a ani ich robiť nechcem. Takže neviem tvoj sig ohodnotiť. Aj tak si myslím že je retardované klásť si sám sebe sám požiadavky... :roll:
Neviem či sa mám smiať alebo nad tebou plakať. Retardované? Ja som si mal vymyslieť a uhádnuť že chcel sig na tému Bolt áno?! A ja som si mal tiež odhadnúť že tam chce mať napísané BX, a takisto že to nechce čiernobiele ale pestrofarebné, že?! Ak si ty jasnovidec, sorry, ale ja niesom... :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

lekoklatik napísal:fikotek. To že ty si príliš pomalý na to aby si premýšľal o tom čo vôbec píšeš nie je môj problém. Vystreľ si tú karmu konečne z hlavy pretože je to jediná vec ktorá ťa na tomto fóre obmedzuje. Urob si svoj vlastný blog kam sa budeš vyplakávať že na fóre majú karmu ale Ja ju tam nechcem.

autor témy. Nikdy sa mi sigy nepáčili, neviem ich robiť a ani ich robiť nechcem. Takže neviem tvoj sig ohodnotiť. Aj tak si myslím že je retardované klásť si sám sebe sám požiadavky... :roll:
Lekoklatiku ale prosimte *hluboke zyvani* :roll:

A ja si zase myslim ze si "autor temy" muze delat co chce :wink: A ze to tobe pripada retardovane se nemuzeme ani divit protoze si asi sam tak trosku ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

UplenssGrapher: Vsak to je obycajny orezany obrazok s tym, ze je tam pridany podpis BX a nic ine.
Napísať odpoveď