HDD Western Digital

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
johny17
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HDD Western Digital

Príspevok od používateľa johny17 »

Zdravím.Vlastním 1 TB externý disk od firmy western digital...dnes po príchode domov keď som chcel disk spustiť sa objavil problém.Disk mi nechcelo zobraziť.Nachádza sa v Spravcovi zariadení avšak Tento počítač mi ho nezobrazí a teda sa k informáciam neviem dostať.Stiahol som si diagnostický program od WD avšak mi vypísalo chybovú hlášku
11-Cable Test::Read diagnostics sector error!
Vie niekto kde by mohol byť problém??Na disku mám dosť potrebné udáje o výzkume a potrebujem ich dostať späť.Za každú radu ďakujem.
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

iny usb port iny kabel iny pc?????.....skus...mal som externy od wdcka 3 roky a nebol problem nikdy a mam druhy teraz tiez 1TB
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Pouzival si ten disk na tomto PC aj v minulosti?? Nieje problem s napajanim disku?? Na inom PC ti to funguje??
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

no hoši odpoviem na všetky otázky.Skúsil som všetky usb porty...vymenil som káble...s napájaním problém neni pretože disk sa točí svieti všetko....a používam ho prakticky len na tomto pc...
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Skus ho este spustit na inom PC, kde ti iny USB disk ide. Stretol som sa uz aj s pripadom, kedy mi PC nebralo ziadne USB HDD ci kluc. Niekde som sa potom docital o nejakej utilite, ktoru stacilo spustit a ona opravila vsetky USB porty a uz vsetko pekne citalo. Mozno je to aj tvoj problem. Skusim tu utilitu dohladat a poslal by som ti ju.
minusko1
Novice
Novice

wd

Príspevok od používateľa minusko1 »

mam ten isty problem....uz to niekto riesil?
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

A keby si najprv ten disk fyzicky vybral z boxu, dal do pc, stiahol údaje, a potom išiel reklamovať? Kámoš mal podobný problém (nebol to ale WD), zobrali mu to a potom poho....Inak neviem, keď si to skúšal aj na iných PC, tak to bude zrejme diskom... :(
Napísať odpoveď