Zdravím.Vlastním 1 TB externý disk od firmy western digital...dnes po príchode domov keď som chcel disk spustiť sa objavil problém.Disk mi nechcelo zobraziť.Nachádza sa v Spravcovi zariadení avšak Tento počítač mi ho nezobrazí a teda sa k informáciam neviem dostať.Stiahol som si diagnostický program od WD avšak mi vypísalo chybovú hlášku
11-Cable Test::Read diagnostics sector error!
Vie niekto kde by mohol byť problém??Na disku mám dosť potrebné udáje o výzkume a potrebujem ich dostať späť.Za každú radu ďakujem.
no hoši odpoviem na všetky otázky.Skúsil som všetky usb porty...vymenil som káble...s napájaním problém neni pretože disk sa točí svieti všetko....a používam ho prakticky len na tomto pc...
Skus ho este spustit na inom PC, kde ti iny USB disk ide. Stretol som sa uz aj s pripadom, kedy mi PC nebralo ziadne USB HDD ci kluc. Niekde som sa potom docital o nejakej utilite, ktoru stacilo spustit a ona opravila vsetky USB porty a uz vsetko pekne citalo. Mozno je to aj tvoj problem. Skusim tu utilitu dohladat a poslal by som ti ju.
A keby si najprv ten disk fyzicky vybral z boxu, dal do pc, stiahol údaje, a potom išiel reklamovať? Kámoš mal podobný problém (nebol to ale WD), zobrali mu to a potom poho....Inak neviem, keď si to skúšal aj na iných PC, tak to bude zrejme diskom...