Diky za help, K+
Zvlastna chybova hlaska pri instalacii driveru.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zvlastna chybova hlaska pri instalacii driveru.
Zdravim, pri instalacii ovladacov na graficku kartu mi 64bit vista ultimate vyhodila chybu(priloha). Pritom to je 100% 64bit, a nejde ani jeden ovladac, vratane tych, co mi isli v minulosti. Co do pekla s tym akoze je ?
nejaka haluz. Neda sa nainstalovat 64bit verzia ovladaca, vsetky verzie su odinstalovane, restartovany pc 3x, prejdeny CCleanerom, Spybot search & destroy tiez... nejake napady ?
Diky za help, K+
Diky za help, K+
-
AXO
Professional
je tam 64bit, ved to je urcite 64bit, som ju kupoval, na krabici je 64bit, na disku je tiez 64bit, a ukazuje mi to 4096MB Ram, takze to neni 32bit, to by ukazovalo cca 3220MB...GothaR napísal:Pre istotu to skontroluj este v ovladacom paneli v casti system, lebo toto je velmi zaujimave
-
AXO
Professional
Bezne si o sebe myslim, ze toho viem o pc dost, ale momentalne sa citim ako najvasci debil na ktoreho ani slnko svietit nechce....
Raz to je 32bit a raz 64bit OS, to zalezi od coho, ako sa citi pocitac v danej chvili ? A od kedy ukazuje 32bit system viac ako 3,3GB Ram ?
Na net chodim z XP, takze prva priloha je po restarte na vistu a druha po druhom restarte na vistu(po odinstalovani driveru).
Raz to je 32bit a raz 64bit OS, to zalezi od coho, ako sa citi pocitac v danej chvili ? A od kedy ukazuje 32bit system viac ako 3,3GB Ram ?
Na net chodim z XP, takze prva priloha je po restarte na vistu a druha po druhom restarte na vistu(po odinstalovani driveru).
-
AXO
Professional
Aha, tak to som nevedel, pretoze XP mi to ukazuje len 3220MB. Da sa niekde vo viste nastavit ci chcem 32/64bit(pri 64bit verzii, pri 32bit by to asi nesloGothaR napísal:Prave kvoli tomuto som chcel, aby si to skontroloval
Inac tu RAM vie ukazat aj 32 bitovy OS, ale nevyuzije ju. Je to zrejme kvoli tomu, aby sa ludia nestazovali, ze ich v obchode odrbali
Ale momentalne neviem ako tento tvoj problem vyriesit.
//No nic, vypada to tak, ze format disku+reinstall OS... jediny problem je zalohovat 550GB
-
AXO
Professional
ono ma to az tak moc netlaci, lebo vistu mam len na hry, cakam na W7 a potom to naformatujem, divne je aj to, ze mam zavazne prepady fps v XP v colin mcrae dirt(seka to aj v intre), ale na viste to ide bez problemov... po 2 rokoch by som to mal naformatovatGothaR napísal:Podla mna sa to nastavit neda, ja som 64 bitovu vystu pouzival cca rok a pol bez reinstallu a vzdy bolo vsetko bez problemov, fakt je to zahada.