Zvlastna chybova hlaska pri instalacii driveru.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zvlastna chybova hlaska pri instalacii driveru.

Príspevok od používateľa AXO »

Zdravim, pri instalacii ovladacov na graficku kartu mi 64bit vista ultimate vyhodila chybu(priloha). Pritom to je 100% 64bit, a nejde ani jeden ovladac, vratane tych, co mi isli v minulosti. Co do pekla s tym akoze je ? :lol: nejaka haluz. Neda sa nainstalovat 64bit verzia ovladaca, vsetky verzie su odinstalovane, restartovany pc 3x, prejdeny CCleanerom, Spybot search & destroy tiez... nejake napady ?

Diky za help, K+
Prílohy
gh.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pre istotu to skontroluj este v ovladacom paneli v casti system, lebo toto je velmi zaujimave :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Pre istotu to skontroluj este v ovladacom paneli v casti system, lebo toto je velmi zaujimave :)
je tam 64bit, ved to je urcite 64bit, som ju kupoval, na krabici je 64bit, na disku je tiez 64bit, a ukazuje mi to 4096MB Ram, takze to neni 32bit, to by ukazovalo cca 3220MB...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja ti verim, ale tak istota je istota. Skus tam nainstalovat ovladace pre 32 bitove systemy, ze co to urobi...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Bezne si o sebe myslim, ze toho viem o pc dost, ale momentalne sa citim ako najvasci debil na ktoreho ani slnko svietit nechce....

Raz to je 32bit a raz 64bit OS, to zalezi od coho, ako sa citi pocitac v danej chvili ? A od kedy ukazuje 32bit system viac ako 3,3GB Ram ?

Na net chodim z XP, takze prva priloha je po restarte na vistu a druha po druhom restarte na vistu(po odinstalovani driveru).
Prílohy
2.jpg
1.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Prave kvoli tomuto som chcel, aby si to skontroloval :)
Inac tu RAM vie ukazat aj 32 bitovy OS, ale nevyuzije ju. Je to zrejme kvoli tomu, aby sa ludia nestazovali, ze ich v obchode odrbali :)
Ale momentalne neviem ako tento tvoj problem vyriesit.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Prave kvoli tomuto som chcel, aby si to skontroloval :)
Inac tu RAM vie ukazat aj 32 bitovy OS, ale nevyuzije ju. Je to zrejme kvoli tomu, aby sa ludia nestazovali, ze ich v obchode odrbali :)
Ale momentalne neviem ako tento tvoj problem vyriesit.
Aha, tak to som nevedel, pretoze XP mi to ukazuje len 3220MB. Da sa niekde vo viste nastavit ci chcem 32/64bit(pri 64bit verzii, pri 32bit by to asi neslo :lol: ) ?

//No nic, vypada to tak, ze format disku+reinstall OS... jediny problem je zalohovat 550GB :cry:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Podla mna sa to nastavit neda, ja som 64 bitovu vystu pouzival cca rok a pol bez reinstallu a vzdy bolo vsetko bez problemov, fakt je to zahada.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Podla mna sa to nastavit neda, ja som 64 bitovu vystu pouzival cca rok a pol bez reinstallu a vzdy bolo vsetko bez problemov, fakt je to zahada.
ono ma to az tak moc netlaci, lebo vistu mam len na hry, cakam na W7 a potom to naformatujem, divne je aj to, ze mam zavazne prepady fps v XP v colin mcrae dirt(seka to aj v intre), ale na viste to ide bez problemov... po 2 rokoch by som to mal naformatovat
Napísať odpoveď