Ked je kamaratka viac ako kamaratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Blackangel napísal:niektore baby su také nepochopia ze druhych to bolí a stále ich beru len ako kamaratov.. alebo to robia naschval
naschval to robia, kravy jedne (a ver ze som nechcel napisat kravy ...ale daco vystiznejsieho tiez na K)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Už som to spomínal v ine téme, ale nedá mi podotknúť, že som mal podobný problém, že som sa zaľúbil do dievčaťa zo susedstva, ale z jej strany išlo iba o kamarátstvo. Nič sa nedalo robiť a vysral som sa na to, ostali sme kamaráti a už asi 6 rokov je to moja najlepšia kamarátka a po priateľke najbližšia osoba, akú mám.
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mne sa nieco podobne stalo..Mal som kamaratku..s ktorou to neskor som skusil vo vztahu..Po mesiaci to krachlo a mal som po vztahu a po kamaratke..Po case som sa odhodlal a dali sme si kamaratske stretko..Nebolo to veru nic prijemne byt s osobou, ktoru ste lubili a nemoct sa s nou bozkavat a spol..cca po dalsom mesiaci som jej povedal, ze sa to neda byt v taktomto "vztahu" a musel som to zatratit navzdy..Sem tam si nanu spomeniem, ale viem, ze uz cokolvek jej pisat a spol by dozralo len mna..
Pekne to zhrnul prispevok od aughustina :)
Napísať odpoveď