Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

UplenssGrapher: :D LOL. Tak týmto príspevkom si tu úplne stratil rešpekt u ostatných userov. Na predchádzajúcej strane si sa riadne sekol a jasne si prejavil svoju neznalosť rozdielov v lokačných technológiách. Neviem, ako "zle" som to pochopil, predpokladám, že presne tak, ako ja, to pochopili aj ďalší diskutujúci. Keďže toto je diskusné fórum, tak je mi absolútne ukradnuté, či si so mnou diskutoval, alebo nie. Kľudne tie spomínané (ale neprítomné, ktoré si si "omylom zmazal") 3 vety v ďalšom príspevku dopíš, veľmi rád ich okomentujem.

Zopakujem - vieš o tom veľký prd a svojou múdrosťou o "len" A-GPS a o jeho funkčnosti si to iba potvrdil. Celý tvoj príspevok vlastne nedáva žiaden zmysel a okrem detských rádoby returnov si v ňom vlastne nič nevyvrátil a nepodložil si ani jedno svoje tvrdenie (hoci ja som ti pekne-krásne objasnil, čo vlastne A-GPS je a ako funguje). Aby som to na dnes uzavrel - ja karmy pričasto nerozdávam a kľudne si to môžeš zistiť v tabuľke.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Ak do toho 3G ratate aj 3GS tak medzi vylepsenia oproti 2Gcku su este v pouzitom skle na dispeji. To je ani nie tak odolnejsie voci otlackom ako to ze otlacky sa z neho lepsie/lahsie odstrania ako tomu bolo na 2G a 3G. No a samozrejme ma este lepsi procesor a ramku + kompas. Dlsie veci uz boli spomenute.

dodo
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Mam drobny problem, mam dva albumy s rovnakym nazvom: Greatest Hits, hodil som si to do iTunes, z tade do iPhone, avsak teraz mi v zozname albumov ukazuje len jeden Greatest Hits, kde su pesnicky z oboch. Ked si dam landscape iPod, ukazuje mi oboje Greatest Hits, avsak v oboch su opat pesnicky navyse. Co s tym?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

eMPiko napísal:Mam drobny problem, mam dva albumy s rovnakym nazvom: Greatest Hits, hodil som si to do iTunes, z tade do iPhone, avsak teraz mi v zozname albumov ukazuje len jeden Greatest Hits, kde su pesnicky z oboch. Ked si dam landscape iPod, ukazuje mi oboje Greatest Hits, avsak v oboch su opat pesnicky navyse. Co s tym?
Ak to dobre chápem, tak sa ti pomiešali pesničky z dvoch výberoviek s názvom Greatest Hits. Ak je to tak, tak skús povyberať (žiaľ, ručne, alebo si ich presuň z library) tie, ktoré patria do jedného albumu vysvieť ich, daj na ne pravým a daj apply sort field (úplne posledná možnosť, neviem ako je to v Slovenčine), odtiaľ skús vybrať Same Album. Neviem, či ti to bude fungovať, mne osobne sa stalo nedávno niečo podobné - chcel som si šľahnúť do phonu Gatecrasher Trance Anthems, čo je tiež výberovka, ale itunes mi to v telefóne rozhádzalo po jednej skladbe (a bolo ich 49, takže celkom dosť) a narobilo galibu. Snažil som sa použiť to Apply Sort Field, v minulosti mi to fungovalo, ale teraz to ani za boha nechcelo fungovať...iTunes by som najradšej vyhodil niekam, ale už si na to začínam ako-tak zvykať...
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Dúfam, že to môžem pridať aj sem->
1. Potreboval by som nájsť človeka v okolí ZA-MT-TN, kto by mi vedel poskladať dohromady iPhone 3G za nejakú rozumnú cenu.
2.Je možné pripojiť iP k PC bez predného panelu? (LCD+dig+home button)
Díky moc.
karci222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa karci222 »

mám taký problém že keď ručne vložím nejakú aplikáciu do môjho iP cez WinSCP tak mi všetko v pohode skopíruje len keď ju chcem otvoriť v iP tak stále akoby padala ... nechce naskočiť ... na 2 sekundy nabehne a potom ma dá spať na springboard ... a už som fakt zúfaly ... ďakujem
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

preco to riesis cez winscp? :shock: na legalne aplikacie mas appstore, na nelegalne installous, na jailbreak-only cydiu
karci222
Light Star
Light Star

no keďže ne legálne nemám, tak Appstore nemôžem používať, a jailbreak mám takže installous vypadáva a v cydii už mám pomaly všetko stiahnuté :) takže preto sťahujem nelegálne a potom ich hádžem do iP cez WinSCP a potom ich inštalujem cez installer ale niektoré hry ktoré stiahnem tak majú veľa súborov a tie neviem naištalovať na iP ... dúfam že mi niekto pomôže ...
Stopa
King
King

ale *.ipa hry nemusis davat cez winscp, normalne to otvor v itunes a on ti to synchronizuje
a tie, ktore maju vela suborov su zozipovane ze? len zmen koncovku zo zip/rar na ipa a pojde to
karci222
Light Star
Light Star

zozipuje mi ich v pohode ale keď ich cchcem nahrať cez iTunes tak vypíše chybu ... a to isté aj keď to robím cez installer
fastluk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fastluk »

Chcem sa opytat kde teraz zozeniem novy iphone 3gs 32gb ked ho ani v t-mobile nemaju.
Alebo ci mate dajake info kedy ho budu mat alebo daco podobne ??? :(
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fastluk napísal:Chcem sa opytat kde teraz zozeniem novy iphone 3gs 32gb ked ho ani v t-mobile nemaju.
Alebo ci mate dajake info kedy ho budu mat alebo daco podobne ??? :(
A prečo sa to pýtaš nás a nie T-Debilu? Nebudú mať práve oni tie najlepšie informácie? Also http://www.google.sk/#hl=sk&q=iphone+3g ... 32fc3bc070
fastluk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fastluk »

seth82 napísal:A prečo sa to pýtaš nás a nie T-Debilu? Nebudú mať práve oni tie najlepšie informácie? Also http://www.google.sk/#hl=sk&q=iphone+3g ... 32fc3bc070
T- debil nic nevie a ako by ani nechcel vediet .
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fastluk napísal:T- debil nic nevie a ako by ani nechcel vediet .
Tak potom prečo očakávaš, že my tu budeme vedieť viac ako oni sami? 8)
Stopa
King
King

Apple zase raz vyhrava v spokojnosti zakaznikov, ci uz v biznis alebo sukromnom pouzivani
http://www.jdpower.com/corporate/news/r ... ID=2009224
na "hracku pre deti" celkom dobre :lol:
eeyore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa eeyore »

prosim vas, mate niekto problem s tym, ze na 3GS ked zapnete fotoaparat, telefon sa pripoji na internet (najlepsie sa to zisti easy kartou - telefon je v standby, zapnem ho, zapnem fotak, vypnem fotak, vypnem telefon do standby a pride sms o znizeni kreditu kvoli datovym sluzbam)

(este chcem dodat, ze tam je OS 3.01, ziadny jailbreak ...)

ak mate niekto tento tel, mozete to, prosim, vyskusat?
Stopa
King
King

iphone je navrhnuty na neobmedzene internet, takze si obcas vyzdvihne novu postu, skontroluje update aplikacie a pod
napriklad minule som si pozeral ci mam novy mail a na pozadi si appstore nacital zoznam updatovanych aplikacii
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

vypnite si programy s push sluzbami a naj su SBS settings na JB phone kde si 3G aj GPRS aj vsetko mozne krasne vypnes a setris aj cash aj baterku ;)
eeyore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa eeyore »

nemam JB, ani nechcem (zatial :) )

ja mam mail kontrolu vypnutu. uznavam, ze by to mohlo robit nieco ine, ale vzdy mi pride sms iba po tom, ako zapnem fotak. ak mam telefon zapnuty a som iba v menu, nic sa nedeje, takze mam pocit, ze nejaka aplikacia v pozadi sa nepripaja na net. uznavam, ze je navrhnuty na neobmedzeny net, no mam pocit, akoby bol ten telefon tymto nefunkcny (i ked je to blbost) - a napr. pri cestach do zahranicia by som bol nerad, ak by mi fotoaparat stahoval data. ano, viem, da sa vypnut datovy roaming - ale to je presne stale riesenie problemu, ktory ten telefon ma a nemal by mat, nemal by sa cez fotoaparat pripajat na net
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

PLS HELP...
...mam iphone 3G os 3.0 JB... a 2 problemy...

1, niekedy sa mi ludia nevedia dovolat... ako keby som nemal signal alebo mal vypnuty mobil... potom mi pride sms zmeskany hovor...

2, stale nieco vysiela (alebo neviem co...) ...velmi rusi repraky, ako keby som telefonoval...

...moze to robit nejaka aplikacia? alebo zle nastavenie?

Vopred dik za odpovede :)
Napísať odpoveď