Chello aj vam nejde ?
Chello aj vam nejde ?
Mno od včera večera mi ide net od UPC - Chello 10/1mbit asi takto... aj vam to robí ?
odkial to máš ?MakeFake napísal:vraj vypadok do zahranicia
To si pis. Toto nie je normalne co tam uz stvaraju. Idem si zobrat internet od NASA asi lebo na Slovensku fakt nic nema uroven.BoBor89 napísal:ja už s tým mám problémy miniumálne 4 mesiace, volam tam každý druhý týždeň a nič.. prvý mesiac sa ešte aj kuknuť došli.. ale potom už nič.. potom hovorili že je niečo s prevodníkom.. Chello sa strašne skazilo za posledný rok..
Ked pisem do mozilly chello tak mam najnavsetvovanejsi odkaz Technicke oznamy. Aj tak tam nic ani len nenapisu.
Napisal som im uz par emailov tak uvidime
Možno ti pomôže, čo som písal tuto, prečítaj si to tam: http://www.hojko.com/blbne-chello-t119174.htmlBoBor89 napísal:ja už s tým mám problémy miniumálne 4 mesiace, volam tam každý druhý týždeň a nič.. prvý mesiac sa ešte aj kuknuť došli.. ale potom už nič.. potom hovorili že je niečo s prevodníkom.. Chello sa strašne skazilo za posledný rok..
A inak hej dnes, strácajú sa packety, strašne blbne ten net. Snáď to spravia čoskoro, lebo som s Chello spokojný už pár rokov.
dnes zase nabehnem na sevcenkovu a pekne sa ich spytam dokedy mam cakat na sluzbu, za ktoru si pomerne dost platim (vzhladom na kvalitu je to enormne vela). na ich predposratom helpdesku samozrejme nie je nikto volny a tak mozem cakat ako taky debil pol hodinu na telefone. vcera som im volal trikrat za den a vzdy som cakal 10 minut. ani raz som sa nedovolal. rychlejsie je sadnut do auta a ist tam osobne. toto je naozaj ako v kocurkove. peniaze si samozrejme vyuctuju ako keby vsetko fungovalo. co ma stve ale najviac je, ze nemozem vymenit chello za fibernet, kvoli pokrytiu. keby sa to dalo, o mesiac ma UPC o zakaznika menej. a co sa tyka mailov, tak na ziadny mi neprisla odpoved, hoci som preposlal mail, ze stale cakam na ich vyjadrenie. to je ako vybavovat nieco s bandou debilov. neviem si to inak vysvetlit. cestou z UPC sa zastavim v poluse v orange a spytam sa kedy planuju rozsirit pokrytie aj na ulicu kde byvam a budem dufat, ze to bude coskoro. inak budem zapisovat vsetky vypadky chella a domahat sa nizsich faktur kedze oni zmluvne podmienky veselo porusuju. zazil som aj 3 tyzdne bez internetu (lebo jeden technik bol chory. super) a faktura ako inak, samozrejme taka vysoka ako vzdy. odteraz to budem riesit a nedam im ani o jediny cent viac ako musim. aj keby som mal cakat na linke na tu tavu na fakturacnom cely den. myslel som si, ze moja trpezlivost je nekonecna. len UPC ma dokazalo presvedcit o opaku.