Chello aj vam nejde ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Chello aj vam nejde ?

Príspevok od používateľa TraiTor »

Mno od včera večera mi ide net od UPC - Chello 10/1mbit asi takto... aj vam to robí ?
Prílohy
565630161.png
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to mas este dobre, ze ti to rychlost aspon odmeralo, bo mne vobec...
ale este rano okolo druhej som v pohode tahal 3.5mb/s z torrentov.. dneska rano to zacalo
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mne tahá okolo 1.4mb/s +/- ... a teraz ledva 30kb :D a musíš počkať :D ja som to nehal asi 8 min dokým to spravilo ten test :D:D
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

vraj vypadok do zahranicia
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

mne to robi posledny mesiac dost casto :?
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

MakeFake napísal:vraj vypadok do zahranicia
odkial to máš ?
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

ja už s tým mám problémy miniumálne 4 mesiace, volam tam každý druhý týždeň a nič.. prvý mesiac sa ešte aj kuknuť došli.. ale potom už nič.. potom hovorili že je niečo s prevodníkom.. Chello sa strašne skazilo za posledný rok..
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

BoBor89 napísal:ja už s tým mám problémy miniumálne 4 mesiace, volam tam každý druhý týždeň a nič.. prvý mesiac sa ešte aj kuknuť došli.. ale potom už nič.. potom hovorili že je niečo s prevodníkom.. Chello sa strašne skazilo za posledný rok..
To si pis. Toto nie je normalne co tam uz stvaraju. Idem si zobrat internet od NASA asi lebo na Slovensku fakt nic nema uroven.

Ked pisem do mozilly chello tak mam najnavsetvovanejsi odkaz Technicke oznamy. Aj tak tam nic ani len nenapisu.

Napisal som im uz par emailov tak uvidime :)
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Niekde pisali tusim na Zive.sk, ze v ramci UPC siete vsetko ok a do zahranicia mala priepustnost a velka odozva.
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

BoBor89 napísal:ja už s tým mám problémy miniumálne 4 mesiace, volam tam každý druhý týždeň a nič.. prvý mesiac sa ešte aj kuknuť došli.. ale potom už nič.. potom hovorili že je niečo s prevodníkom.. Chello sa strašne skazilo za posledný rok..
Možno ti pomôže, čo som písal tuto, prečítaj si to tam: http://www.hojko.com/blbne-chello-t119174.html

A inak hej dnes, strácajú sa packety, strašne blbne ten net. Snáď to spravia čoskoro, lebo som s Chello spokojný už pár rokov.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

dnes zase nabehnem na sevcenkovu a pekne sa ich spytam dokedy mam cakat na sluzbu, za ktoru si pomerne dost platim (vzhladom na kvalitu je to enormne vela). na ich predposratom helpdesku samozrejme nie je nikto volny a tak mozem cakat ako taky debil pol hodinu na telefone. vcera som im volal trikrat za den a vzdy som cakal 10 minut. ani raz som sa nedovolal. rychlejsie je sadnut do auta a ist tam osobne. toto je naozaj ako v kocurkove. peniaze si samozrejme vyuctuju ako keby vsetko fungovalo. co ma stve ale najviac je, ze nemozem vymenit chello za fibernet, kvoli pokrytiu. keby sa to dalo, o mesiac ma UPC o zakaznika menej. a co sa tyka mailov, tak na ziadny mi neprisla odpoved, hoci som preposlal mail, ze stale cakam na ich vyjadrenie. to je ako vybavovat nieco s bandou debilov. neviem si to inak vysvetlit. cestou z UPC sa zastavim v poluse v orange a spytam sa kedy planuju rozsirit pokrytie aj na ulicu kde byvam a budem dufat, ze to bude coskoro. inak budem zapisovat vsetky vypadky chella a domahat sa nizsich faktur kedze oni zmluvne podmienky veselo porusuju. zazil som aj 3 tyzdne bez internetu (lebo jeden technik bol chory. super) a faktura ako inak, samozrejme taka vysoka ako vzdy. odteraz to budem riesit a nedam im ani o jediny cent viac ako musim. aj keby som mal cakat na linke na tu tavu na fakturacnom cely den. myslel som si, ze moja trpezlivost je nekonecna. len UPC ma dokazalo presvedcit o opaku.
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dnes už je to veselšie :D:D
Prílohy
566627306.png
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

TraiTor napísal:dnes už je to veselšie :D:D
Pred chvilou som prvy krat nameral "normalne" hodnoty, ale stale len na Slovensku, do zahranicia je spojenie stale dost zle.
Napísať odpoveď